• Lili

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Régebben hívtam, igy az indformációk a birtokomban voltak. Jelen találka előtt csak üzeneteket váltottunk. Nagyon kedvesen, mindíg válaszolt (egyre ritkább az ilyen).
  • Megközelítés:

    Most szerencsém volt a parkolóhely tekintetében, mert több is volt a ház környékén. Kiválasztottam egy jó árnyékos helyet, ami arrébb ment mire visszaértem... nem a hely vagy az autóm ment arrébb, hanem az árnyék :D Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy nyár van. Iskolaidőben akár több kört is kell menni mire találsz parkolóhelyet. Tömegközlekedésről nem tudok referálni, de gyanítom megoldható azzal is.
  • Helyszín:

    Körfolyosós bérház emeleti lakása. A ház... öööö bérház, semmi extra. A lakás szerencsére felújított, a fürdő egy zuhanykabinból áll és egy mosdó. Minden van ami egy ilyen helyre kellhet, tusfürdő többféle, szájvíz, illatszer, puha törölköző. A szobában egy másfél személyes tatami van a földön, körbe igen jól beállított tükrök és egy kanapé ahova le tudok cuccolni és első ismerkedős csevejünket meg tudjuk ejteni.
  • Lány külseje:

    Bájos kis termetű, bomba testű kedves, a képeknek teljesen megfelelő hölgy Lili. Talán a haja picit rövidebb. A képeken látszik, hibátlan homokóra alakja, de amit a képek nem adnak vissza az a hihetetlenül formás cicik. Talán még ennyire formás, minden irányba kerek ciciket még nem is láttam / érintettem a szilikon mentes kategóriában. Beszélgetésünk folyam kiderült, hogy némi felesleget érez magén, de erről szó sincs! Pont annyi husi van rajta mint ami a tökélete alakhoz kell és hogy ne szúrjon a csontja. ...pont mint a képeken is látható. Ami még említést igényelhet, az a fogszabályzó. Szinte észrevehetetlen és ad neki egy kis tinis bájt.
  • Erotikus masszázs:

    Ajtó résnyire nyitva, mögötte várt Lili. Pont annyira volt világos / sötét, hogy gyorsan meg tudtam állapítani, mindenképpen maradni szeretnék. Kedves szavakkal és egy finom szörppel üdvözölt... fekete bikini volt rajta. Ismerkedős beszélgetés közben kaptam egy törölközőt, ruháimat a kanapéra tettem. Közben megkérdezte, hogy a nadrágomat a zuhanyzóban akarom e levenni... nem is nagyon értettem a kérdést elsőre... van aki ott veszi le? :) Na mindegy. Letusoltam, közben elkészült a szörp. Még egy jeget is kaptam bele. Visszatértem, kortyoltam párat a frissítő nedűből és hasra feküdtem a tatamin. Vendéglátóm a masszázst a vádlimnál kezdte és nem túl erősen, de annál alaposabban haladt felfelé. Sokat beszélgettük, csapongtunk a témák között. Lili azt mondta, hogy nehezen oldódik, de ennek ellenére csacsogott, mesélt erről arról, mintha 100 éve ismernénk egymást. A masszázs elért a combom felső részig mikor is átült a túloldalra és a másik lábamon következett ugyanez. Ezt követően a fenekemet és a derekamat masszírozta, amit én nagyon élveztem.... a többit is ezt jobban :) Szerintem már a felemnél tartott mikor észrevettem, hogy rossz irányba nézek mer a tükör a túloldalon van :D oooo én balga. Hogy behozzam a lemaradást indigóval néztem kifelé a fejemből. Amikor a derekammal végzett és a hátamhoz kezdett volna, megkértem, hogy dobja le cicifixet. Monda, hogy levehettem volna már korábban is. :D Legközelebb ezzel kezdek az tuti. Amit ott láttam, az maga a csoda. A "külső" részben már említettem, hogy az alakja fantasztikus és a cicik annyira formásak, hogy nem bírtam betelni a látvánnyal, ezért újabb érzékszerveimet kellet bevetnem a tapintást. Monda, hogy a kedvenc testrésze a mellei és imádja, ha masszírozzák. Hát nekem is a kedvenc testrészem a mellei és jeleztem, hogy tudok partner lenni a cicik masszírozásában. ....időközben megfordultam, felkérés nélkül is :)
  • Levezetés:

    ....szóval cici masszázshoz kaptam olajat. Nem sajnálta Lili. Imádom ha csúszik. Vendéglátóm elkezdett rajtam csúszkálni. Keresztbe kasba, le föl. Volt, hogy hozzám bújt én a nyakát csókolgattam, majd lejjebb csúszott. Franciázott , majd vissza és a kicsién a mellei közé vette, ott csúszkáltam. Az egyik kényeztetési forma Lilinél a lelkem kényeztetése volt, ugyanis kaptam pár dicsérő szót, például a nemesebbik szervemre. Szerintem Te tudod miről beszélek. A leghatásosabb egy férfinél ha dicsérik azt ami miatt férfi :) Valahogy térdelő pozícióba kerültünk, közel egymáshoz. Lili masszírozta a nemesebbik szervemet, míg én az egyik kezemmel a mellit simogattam a másik lecsusszant a lábai közé. Mivel olyan jeleket kaptam vissza, hogy kedvére való amit csinálok, azért bátorságot kaptam, megkértem, hogy feküdjön hanyatt. Ezt készséggel megtette. A kölcsönösséget illetően volt egy kis bizonytalansági faktor, mert azt mondta még korábban, hogy ez nagyon szimpátia függő, amit meg tudok érten. Hát ezek szerint szimpi vagyok neki. :) dejóóó! Ebben a pozícióban oda bújtam hozzá, átkaroltam. a péniszem az ágyékán és így imitáltuk a szexet. Én simán el tudtam volna így is menni, de nem jött még el az én időm. Végigcsókolgattam a testét, többször oda vissza. A combjait masszíroztam, amolyan erotikusan, majd amikor a combja tövéhez értem, jelezte, hogy ezt nagyon élvezi. Több se kellett, ez olaj volt a tűzre, belekezdtem a nyalakodásba. Nagyon szép illatos puncija van, husis nagyajkakkal. Kezem még ebben a szögben is betudták járni Lili egész testét. Ujjaim bekalandoztak a forró lucskos barlangba, majd ténykedésem egyre hevesebb hanghatásokat és csípőmozgást eredményeztek míg nem orgazmust véltem felfedezni. Feltérdeltem, de két ujjamat bent hagytam, le föl mozgattam mire egy kis kósza spricc hagyta el a puncit. Legközelebb ebbe több időt kell fektetnem. Az egyik gyengém a spriccelő punci... bár még nem vagyok meggyőzve, hogy ez az aminek mondják :)
    Jó tett helyébe jót várj alapon elérkezett az én időm. Lili feltérdelt, én a sarkamon ültem, kezeimmel hátrafelé támaszkodtam. Ahogy Lili újra franciázni kezdett, egy újabb nézőpont tárult elém a hátsó és az oldalsó tükörben. Néha felemelkedtem és a derekát fenekét simogattam, míg Lili igen mélyen eltüntetett a szájában. Olajos és nyáltól tocsogó kezeivel a golyóimat simogatta, markolászta. Ahogy közelgett a vég a francia átváltott lingam masszázsba, (szinte nem volt különbség, mert mindenhol az olaj és a bőséges nyál fojt) és fantasztikusan a csúcsra értem. Később (komolyan... nem én forszíroztam) megemlítette, hogyha leszedik a fogszabályzót, teljesen eltünteti a farkamat. ...már vágom a centit. ;)
    Kaptam egy törölgetést. Biztos ami biztos én még simogattam olajos testét . Mikor kezdett az erotikus hangulat alábbhagyni, a tusoló felé vettem az irányt. Itt még kaptam hátmosást és míg tusoltam tovább beszélgettünk és készült nekem egy újabb pohár szörp. Míg törölköztem és öltöztem, a szörp is odalett. Érzékeny búcsút vettünk és távoztam utamra.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás teljes mértékben korrekt. Az oldalán is fel van tüntetve a rózsaszálak mértéke. Semmilyen negatív meglepetés nem ért, nagyon megérte. Utólag hagytam a polcon.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam. Kicsit az elején talán nem jött neki át ez annyira, mert megvoltam szeppenve, de szerintem a végére mindkettőnknek kikerekedett a dolog teljes egésszé. A masszázs részt kitudnám hagyni, de nem azért mert ne lenne jó, de a többi különlegesen jó volt. Persze lehet, hogyha kihagyjuk az ismerkedős masszázs részt, a levezetés se lett volna ennyire jó, de ezt már sose tudom meg.
Happy Massage