• Shila

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hivtam,nem tudott válaszolni,majd pár percre rá megcsörgetett,kellemes hangja van ,elmondta pár szóban, a lehetőségeket,egy óra múlva tudott fogadni.
  • Megközelítés:

    Fehérvári úton rendel ,villamos jár, én speciel avval mentem ,parkolni lehet a környéken.Pár perc séta a megállótól -
  • Helyszín:

    Rendben tartott magasabb társasház ,alatta boltokkal,kapukódot megadva repültem a lifttel,majd diszkréten ajtót nyitott,puszival üdvözölt,cipő le majd a szobában levetkőztem ,utána elvonultam zuhanyozni.A baszoba, nem nagy,de van egy széles franciaágy amin kényelmesen el lehet férni. A fürdő nagyon patent ,Shila sokat ad a tisztaságra ,több tusfürdő illetve szájviz is volt ,puha törülköző szintúgy.
  • Lány külseje:

    Shila,nagyon helyes hölgy,a képeknek megfelelő, de korához képest, sokkal fiatalabbnak néz ki ,mindene formás cicije popsija feszes szép fogsora van,nyár lévén egy szál kis semmiben fogadott,amitől egy kettő meg is szabadult.
  • Erotikus masszázs:

    A sorrend picit forditott lett ,mert kényeztetéssel kezdtük és masszázssal,fejeztük be a kellemes szeánszot.
    Olajjal nagyon jól profi módon masszirozta meg a hátam vállaim meg lábaim.Eredetileg 1 órára menten de szerencse tudtam fél órát még hosszabitani.
  • Levezetés:

    Kényeztetéssel kezdtük,pontosabban én kezdtem ,a nyakától szép lassan lefele haladni,ciciket is jól lehet nyalogatni,majd lassan de biztosan leértem a finom babapuncijához.Nyalni kezdtem ,szorgalmasan a csiklót sem kihagyva nagyon diszkréten nyögdécselt ,teljesen természetesen ,mindent beleadtam és sikerült elröpülnie.Ezután hanyatt feküdtem és megkezdődött egy nagyon fincsi franciaóra,semmi kezezés csak egy kis olaj a kezdetén a környékkel egyetemben, a golyókat se hagyta ki kézzel és szájjal egyaránt nyalta szivta rendületlenül,.Egy adott pillanatban szuper érzékkel a popsit is elkezdte valami fantasztikus általam soha át nem ért érzéssel izgatni nyelvvel,ezt váltogatta a farkinca kényeztetéssel ,ugyanakkor a gátat is nagyon kellemesen folyamatosan izgatta.Summa summarum nagyon kellemesen éreztem magam,de a csúcs még csak most készülődött ,hisz nagyon finoman ujjára gumit húzott és olyan finoman hogy szinte nem is éreztem benyúlt és elkezdte a prosztatámat masszirozni ,de úgy hogy a farkincám közben a szájában volt ,finoman nyelvvel izgatta ,e kettő kombinációjával egy nagyot élveztem a szájában,szuper volt kiszivta utolsó cseppig majd megtörölt.és indult a masszázs .
  • Elszámolás:

    Újabb budai átlag alatti de sokkal jobban megérte Extrákat nem kértem de nem is éreztem hiányát valaminek is .Sőt hosszabitani is lehetett igazán baráti áron.Másfél óra a javasolt idő.
  • Összkép:

    Konklúzióképpen ,nagyon megéri,kifejezetten ügyfélcentrikus hozzáállás,kedvesség,elvárásoknak maximálisan megfelel.Ajánlott kategória.
Happy Massage