• Sexy Sky Doll

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk pár órával későbbre. Elsőre felvették pár csörgés után.
  • Megközelítés:

    Először két utca kereszteződését kaptam meg, majd ott egy gyors telefon és a pontos címet. BKV-val mentem. A megálló pont azon a sarkon van. Több busz is jár arra.
  • Helyszín:

    Új építésű ház. Belépéskor az előszobában Emma fogad, szégyenlős pozícióban. Nagy lakás több szobával, de nem találkoztam senkivel. Én a középsőben voltam. Berendezés: franciaágy melyen kényelmesen el lehet férni, éjjeli szekrények az ágy két oldalán, sarokban szekrények. Szobával szemben tágas fürdő, wc külön helyiségben. Fürdőben nagy kád, több fajta tusfürdő.
    Az egyik éjjeliszekrényeken a síkosító és óvszer, másikon italok és csokik.
  • Lány külseje:

    Mivel doll nem érhetett csalódás. A képeknek teljesen megfelel. Engem is az ágyon ülve várt, szemüvegben, fehér csipkés melltartóban és hozzá tartozó bugyiban és combfixben és arany magassarkúban, amitől gyorsan meg is szabadítottam.
  • Action:

    Érkezésemkor megmutatták a szobát benne Sky-jal és a fürdőt is. Fürdés után az ismerkedés jött. Végigtapogattam Sky testét, megnéztem a szerelemnyílásokat. A mellénél elidőztem egy kicsit, szép nagyok jó a fogásuk, de érződik rajtuk, hogy nem igaziak.
    A szemüveget és a cipőt levéve fekvő helyzetbe igazítottam Sky-t, ami nem volt egyszerű. A 40 kilós babát a vártnál nehezebb volt mozgatni.
    Ezután gumi fel, síkosítás és kebelszex következett. Érdekes volt a nagy mellek között lenni. Ezek után francia következett, ami a kényszerfranciára hasonlított a hanghatások nélkül. Lényegében megdugtam a száját. Az első kör így ért véget. Guminak szemetes az ajtó mellett, nedves és száraz törlőkendő szintén itt landolt.
    Pihenés közben ettem egy csokit és ittam, töltődtem a következő körre.
    Misszionáriusba állítottam, ami könnyebben ment mint a lefektetés. Gumi fel síkosítás majd behatolás. A mellek mozgása élethű volt. Pár perc múlva pózcsere, oldalról majd kutyusban hátulról, így ért véget a második kör. Kis csoki, ital, Sky beállítása a popóhoz, majd 10 perc szünet. Itt valahogy lassabban telik az idő mint a valódi lányoknál, nincs beszélgetés, simogatás, masszázs, van idő 3 körre is.
    Az utolsó kör a popó volt és eléggé meg kellett dolgoznom a sikerért, de végül összejött.
    A vagina és az ánusz nyílás közül utóbbi szűkebb, de belül egyformának éreztem.

    Végül ismét fürdés majd öltözés. Elköszöntem majd indultam haza.
  • Elszámolás:

    A telefonban megbeszélt virágszálak száma nem változott. Az elején rendeztük. Extra értelem szerűen nincs.
  • Összkép:

    A beszámolók olvasása után gondoltam egy próbát megér. Nem csalódtam. Persze nem egy élő nővel van dolgunk de muszáj kipróbálni.
    Lehet, hogy még visszamegyek kipróbálni a többi babát is.
Happy Massage