• Sexy Angel doll

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Voltam már a Sexy Doll House-ban Sky doll-nál, most Angel doll-hoz kértem időpontot, amit pik-pakk le is egyeztettünk, mai nap 14:00-ra (2019-08-19 14:00), 1 órát maradtam.
  • Megközelítés:

    Ismerve a címet már ismerve, könyedén oda találtam. Kerékpárral érkeztem, de házzal szemben az út túloldalán, illetve 75 méterre a házzal azonos oldalon buszmegálló, parkolás autóval könnyen megoldható. Kicsit korán érkeztem, így várnom kelett maximum 5-7percet, pont nem számoltam. Nem távozó vendég miatt, hanem Angel doll nem volt még 100%-ig előkészítve.
  • Helyszín:

    Minden tip-top, igényesen berendezve. Klimatizált szoba, nem nagyon panaszkodhat senki. Kényelmes ágy. Minden szükséges kiegészítő (óvszer, síkosító, törülköző, törlőkendők, üdítők, italok, stb...) kis éjjeli szekrényeken megtalálhatóak. Fürdő tiszta (kád+függöny) - tüsfördő talán 3 féle is volt. Nem wellnes-ezni mész.
  • Lány külseje:

    Angel doll bőrszíne a képekhez képest picit barnább, mintha szolizott volna :)
    Bébidollban, fehér csipke bugyiban és csipke combfixes harisnyában várt rám Angel.
  • Action:

    Bevallom, a múltkori Sky doll-nál tett látogatásomat elkapkodtam és most ezt javítva, kisebb tervvel (pontosabb koreográfiával) érkeztem meg.
    Érkezés és a pénzügyi dolgok rendezése után, irány a zuhany, egy gyors tusolásra.
    Aztán vissza a baszobába és Action :D
    Gumihúzás és síkositás után (amit minden pózváltásnál megtettem-síkosítotam) a következőek szerint "használtam" Angel-t:
    Megdugtam a száját, a hanghatás bármelyik pornófilmbe beillene.
    Cici-szex (mindenkori kedvenc pózom)
    Szemből punciba.
    Doggy-ban punciba és popsiba is, brutál a látvány :)
    Ő volt felül - beleülős póz.
    és a végén újra a száját támadtam és ott lőttem tele a gumit.
  • Elszámolás:

    Érkezésemkor, előre . Engem nem zavar, jobb előre letudni.
  • Összkép:

    Az egyetlen ici-pici negatívum az volt, hogy a telefonban a múltkori, kellemes hangú hölggyel egyeztettem, de a helyszínen egy férfi fogadott. (ezt egyébként jelezte előre a telefonba a kishölgy, nem meglepetésként ért), Kedves volt ő is, panasz nem lehet rá. Semmilyen negatív megjegyzést nem tett rám.
    Egyébként se vagyok épp egy önbizalomtól szétdurranó emberke és egy hölgy előtt is elég zavarban érzem magam azzal, amit teszek (szexbabát használok), de egy férfi előtt aztán még inkább.
    De összességében biztos, hogy menni fogok még. A kapott információk alapján érdemes figyelni a weboldalukat is.
Happy Massage