• Renáta

  • Beküldte:
  • Renáta reagálása

    Szia!


    Köszi a beszámolót és az időt amit ráfordítottál.


    Szép napot


    R E N Á T A

  • Egyeztetés:

    Láttam, hogy írta nem állandó az elérhetősége, emiatt picit aggódtam. Ezért írtam itt üzit, de abban tök jól le tudtuk beszélni a részleteket. Még előtte telefonáltunk is, az kicsit döcögős volt a munkám miatt napközben, de nagyon rugalmas, visszacsönget ha kell, szal megoldottuk.
  • Megközelítés:

    BKV-val mentem, így nem volt gond. A parkolás valszeg macerás a belváros miatt. Közel van az egyik nagy egyetemünkhöz, pont ahova jártam, így nagyon kényelmes volt odatalálni. Jó környék.
  • Helyszín:

    Belvárosi bérház, viszont talán a legjobb elhelyezkedésű, kinézetű, elrendezésű, amit valaha láttam, simán laknék itt. Ja ezt eddig csak a külsőre értettem :). Belülről a megszokott felújított luxus, nem tudok rosszat mondani róla. Jó nagy nappali (a konyhával egyben), ott helyezkedtünk el középen. Légkondi az nincs egyelőre, melegben voltam ott, bár nem volt olyan borzasztó hőség.
  • Lány külseje:

    Mit is lehet mondani, a képek tökéletesen lefestik :). A gyonyörű arcú, szeplős, szőkésbarna típus, akinek a zsánere (mint nekem) az nagyon odalesz :). Tökéletes lenne vörösnek is csak megjegyzem :D. Nagyon jó alakja van, kellően sportos, kerek, kemény popóval, szép háttal. Ami ki van takarva a képeken, attól sem kell félni, sőt :). Ezen felül nekem a személyisége is nagyon bejött, kifejezetten laza, mintha elsőre is régóta ismerném, csipkelődő, aranyos, kedves, lehet vele viccelődni meg őszintének is lenni.
  • Erotikus masszázs:

    Masszázzsal kezdtünk, közben sok dumcsi. Lentről felfelé haladt. Erősebben kértem, meg kíváncsi is voltam hogy bírja. Van ereje a hölgynek, odafigyel rendesen, lábamat jól meg is dolgozta. Jó azért nem egy csontkovács, meg én se vagyok egy nagy szakértője a témának, de szerintem tök jó volt így. Végigment rajtam :), végére a hátat és a kezeket hagyta. Legközelebb kértem, hogy több fókusz legyen a hátamon, amire oda is figyelt, de ez csak egyeztetés kérdése. A két órából kb a felét szántuk erre, de őszintén szólva egyikünk se mérte, csak saccolok :).
  • Levezetés:

    A csúszkát közös megegyezéssel hanyagoltuk, nekem nem annyira kenyerem, azalatt más erotikusat is lehet csinálni :). De úgy kezdődött a móka, hogy még a hátmasszázs közben egyre közelebb bújt és elkezdte csókolgatni a nyakamat/tarkómat. Aztán hamar mindketten inkább a fordulás mellett voltunk. Kicsit még játszottuk a bújósat, elsőre főleg nem szeretek lerohanni senkit, nem lehet tudni ki mit szeret, ezt gyorsan meg is tárgyaltuk :). Lehet vele rendesen és szenvedélyesen csókolózni. Innentől annyira már nem tudtam koncentrálni :), de ezt folytattuk pepitában, amíg én nem kértem, hogy lejjebb mehessek kényeztetni, persze végigcsókolva a testét. Nem ellenkezett, szóval már minden maradék textil is lekerült róla. Lent főleg megörültem, én szeretek kényeztetni plusz vizuálisan is az egyik legszebb volt, amit valaha láttam :D. Elidőztem egy ideig, úgy éreztem élvezi, de célt nem sikerült érni. Ezt kutatást mindenképp szeretném folytatni legközelebb :). Visszafordultunk egyszer csak és következett az én végjátékom. Azt tudni kell, hogy nincs NFVSZ, de a technikája valahol az erotikus lingam és a francia között van. Őszintén szólva nekem a legjobb kényeztetés mindig a megfelelő arányban a francia és a kézi móka variálása, szal így pont tökéletes volt. Így vagy úgy, de nagyon beleéli magát, a végén sikerült is nagyot csattanni :). Ilyenkor gond max egy kicsit az NFVSZ hiánya, mert hát ki tudja hol landol :D, ez most is megvolt, én szoktam aggódni, hogy ne csináljak nagy problémát belőle neki, de mondta őt nem zavarja, ez természetes, csak a szájában nem szereti (tök megértem amúgy). Ezután kis pihi, de rohantam zuhanyozni, miután kiderült mennyi az idő.
  • Elszámolás:

    A rózsákat lehet tudni a bővebb infóból. Továbbá hozzátenném, hogy sikerült eldumálni az időt, már én éreztem égőnek és kérdeztem akkor mennyi is legyen végül, de ő tök lazán vette és könnyen megegyeztünk.
  • Összkép:

    Minden összevetve egy nagyon rugalmas, laza és gyönyörű csaj, aki masszírozni is tud. A kereteket tisztán megtartjuk, de azon belül tökéletesen erotikus, barátnős élmény. Igazából sikerült jóval túllépni az első 2 órát, eldumáltuk, de tényleg annyira jó fej, hogy lazán megoldottuk. Mondtam is neki, más hölgyek is tanulhatnának ebből tőle, a hozzáálás egy nagyon fontos dolog. Visszajárok majd, amikor csak tudok.
Happy Massage