• Lara

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon sikerült egyeztetni egyből vele beszéltem.Dél körül hívtam kért megerősítést a találka előtt egy órával.
  • Megközelítés:

    A megközelítése egyszerű mert az Örs vezér téren az Árkád mögött található a helyszín.Tömegközlekedéssel mentem így a parkolásról nem tudok részleteket de biztosan lehet találni helyet.
  • Helyszín:

    A lakás állapota jó lifttel mentem fel a megadott emeletre.Egy rácsos ajtón még van a bejárat előtt.A fürdőben található jó nagy kád amibe egy alacsonyabb embernek a bejutás mászókának tűnhet. :) Tusfürdők nagy választékban voltak a szájvíznek volt kis műanyag poharak kitéve.Törülköző is illatos volt.A szoba is megfelelő volt kényelmes ággyal.
  • Lány külseje:

    Lara sokkal szebb mint amit a képek visszaadnak.Szép arca van és izgató szexi nő.
  • Action:

    A liftből kiérve egy rácsos ajtó előtt vártam egy pár másodpercet mikor kinyílt az ajtó és megpillantottam már tudtam hogy szerencsés vagyok.Nagyon kedvesen beinvitált a lakásba 1 órára mentem és az anyagiakat az elején rendeztük.Állva kezdtünk el csókolózni ami nagyon jó volt,aztán kezdtem kibogozni a szexi fehérneműjéből.A lábai között volt rajta lyuk úgy hogy oda is elkalandozott az ujjam.Ezután az ágyon folytattuk én kezdtem a kényeztetést finom csókok és a mellei után rátértem a franciára.Közben elkezdtem ujjazni is.Mikor már élvezte a dolgot utána kérte had csinálja ő is.Fölé térdeltem és úgy kényeztetett finoman a szájával közben én izgattam a csiklóját csak úgy cuppogott ,jó nedves volt.Aztán hanyatt feküdtem és úgy folytatta nagyon kellemes volt kézzel szinte nem is ért hozzá.Utána kértem hogy üljön bele, gumit húzott nagyon jól mozgott el is élveztem. Hozott nekem egy pohár vizet és beszélgetünk egy kicsit.Nem tudtam megállni hogy ne folytassuk elkezdtem megint csókolni és a lába között kötöttem ki.Amit megint élvezéssel fogadott.69 es pózban kértem hogy folytassuk itt már azért besegített kézzel hogy eltudjak élvezni és utána bekapta és a szájával nyugtatott le.Megkínált megint egy pohár vízzel aztán elmentem fürdeni és kellemes élménnyel távoztam.Sikerült az időt tartalmasan eltölteni.
  • Elszámolás:

    Nagyon megérte én nem kértem semmi extrát mert szerencsére nála alapban van minden amire szükségem volt.
  • Összkép:

    Nagyon kedves szexi nőt ismertem meg benne.Jól éreztem vele magamat és sokat is dicsért ami ritka.Izgató a viselkedése tudja mi kell a jó együttléthez. Még biztosan keresem a társaságát nekem nagyon bejött.
Happy Massage