• Laura

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Sikerült könnyen elérnem Laurát és egyből 30 percre rá már nála is lehettem.Ezt a mázlit.
  • Megközelítés:

    A XI.kerület egy forgalmas részén van a társasház, de ennek ellenére a parkolás könnyű volt és ingyenes szinte a ház előtt.
  • Helyszín:

    Az épületbe való bejutás diszkréten működik és a megfelelő emeleten sokat keringeni sincs szükség, hogy megtaláljuk a megfelelő ajtót.Drága vendéglátóm az ajtóban fogadott, puszikkal üdvözöltük egymást és a szobába jutottunk. A lakás tiszta, rendezett, nem egyedül rendel, de nem találkoztam mással ottlétem alatt.
  • Lány külseje:

    A képeknek tökéletesen megfelel.PLUSZ: Fantasztikus kisugárzása megkoronázza csodálatosan formás idomait és megjelenését.Egy fekete kis semmiségben fogadott, ami alól ki-ki kandikáltak -nagy örömömre- formás domborulatai.
  • Action:

    A szobába való bejutás után gyorsan ledobtam ruháimat, majd a zuhany felé vettem az utam.A zuhanyzás végeztével vendéglátók visszakísért a szobába, ajtó zárult majd mindkettőnkről lekerült, ami még takarta testünket. Be kell valljam, zavarban voltam, nem tudtam betelni Laurával. Finom bőrét puszilgatva, simogatva ismerkedtünk egymással, majd elterültem az ágyon és kezdetét vette a varázslat. Felém kerekedett és formás melleivel érintette, masszírozta testem, arcomtól egészen a farkamig, majd az ikrek közé került már kőkemény dárdám.Itt elidőztem kicsit, majd finom ajkai közé kerültem.Lágy ám határozott, kifejezetten kellemes franciát kaptam.Elidőztünk így egy darabig, majd mielőtt végem lett volna, fordultunk.Finoman, lágyan csodálatos kelyhét kezdtem kényeztetni, melyet csipőjének finom ringása kísért.Megfeledkeztem időről, térről, mindenről és csak rá fókuszáltam, kényeztettem kitartóan és úgy hiszem mev is lett ah eredménye. Remegve, hagját hallatva ment el a drága.Kis pihenés után folytatódott az érzéki franciabemutató, majd gumit húztunk és behatoltam az immár nedves kis barlangba.Misszi, lovaglás, majd hátulról támadás volt a sorrend. Lassan indítottam, majd egyre intenzívebb iramot diktálva haladtunk a csúcs felé.Sajnos a vég közeledett és nem is tudtam, nem is akartam ellenállni, hatalmasat lőttem a gumiba.Mivel időnk eléggé elszaladt, kis beszélgetéssel zártuk a szeánszunkat.Elmentem zuhanyozni, öltöztem és búcsútvettem vendéglátómtól.
  • Elszámolás:

    A telefonban egyeztetetteknek megfelelően történt. A pesti átlagtól valamivel kedvezőbbet helyeztem el már találkánk elején asztalkájára.
  • Összkép:

    Egy nagyon kedves, szexi és szimpatikus hölgyet ismerhettem meg Laura személyében.Bár zavaromban nem voltam a toppan, de remélem legközelebb ezen változtatok majd.
Happy Massage