• Enikő

  • Beküldte:
  • Enikő reagálása

    Szia Hollo!
    Koszi a beszamolot, orulok,hogy jol erezted magad,koszonom a tarsasagodat.
    Puszillak,
    Enikő

  • Egyeztetés:

    Vtr-en beszéltük meg az időpontot, mint mindíg rugalmas és jó fej volt
  • Megközelítés:

    Pontos cím alapján a GPS pontosan oda visz, könnyű megtalálni és egyszerű a telefonos útmutatás
  • Helyszín:

    A lakás, barátságos és kialakítása egy igazi modern luxuslakás ami vele együtt válik valódi luxussá
    A fürdőre,mint az egész lakásra a patyolat rend,tisztaság és higiénia jellemző.
    Tusfürdőből és szájvízből nagy a választék
    A szobában középen egy nagy franciaágy,szemben az ajtó mellett a falon egy tükörrel.
  • Lány külseje:

    Képek teljesen minden vissza adnak, arcra is helyes :)
    Hosszú combok kerek fenék tenyérbe illő cici és olyan csókos száj amit csak a punci tud überelni :)
    A következő részt fejtem inkább ki :)
  • Action:

    Nem először találkoztunk már, de a mai elég furcsán indult.
    Ő tényleg olyan aki belelát az emberbe, mivel megkérdezte hogy valamiért szomorú vagyok e, az voltam amúgy, de neki sikerült feledtetnie mindent sőt hazafelé teljesen a hatása alatt voltam. Totálisan és nem tudtam hova tenni a dolgot…..
    Szóval érkezés kis beszélgetés után zuhanyozni, közben megkérdezte mit szeretnék mi legyen rajta, egy fehér színű bodyt választottam, jó választás volt.
    Állva csókolózva kezdtünk ismerkedni újból, és kértem irányítson most ő. Az ágyra kerültünk, tovább csókolózva én kicsit kalandoztam a cici felé amit jól fogadott. Majd mikor lecsúszott a farkamhoz tetszett neki a full csupasz fazon, előtte való nap megszenvedtem vele a gyantával…., de így utólag megérte.
    Finoman lágyan kezdett szopni elég jól bírtam bár néha kellett kicsit koncentrálni, mert nála nincs végig szájba, de végül kérdezte, hogy gumizzunk e nem ellenkeztem, de közbe támadtam cicire és puncira is amit jól fogadott de végül lovagló állásba kerekedett lefogva mind két kezem és diktálta az iramot, majd egyik kezem elengedve lenyúlt hogy kicsit rásegítsem magának, ezért másik kezemet is kiszabadítottam és markolásztam mindenhol, szinte együtt élveztünk el.
    Tisztogatás kis pihenés majd elkezdtem nyalni nagyon jól fogadta párnát tett a feneke alá kicsit újjal is segítettem és bele bele nyaltam a popsiba is amit szintén jól fogadott és javasolta, hogy megfordul.
    Onnantól fogva nyaltam haraptam dugtam mindenhova, ujjam nyelvem orrom :)
    És rákérdeztem, hogy a vastagságom nem lenne e vastag a popsiba, a nagyon kedvező igen mosolyt kaptam válasznak, kis síkosítás majd ő hasra és én lassan betoltam, jobb kezünk összefonódott és kezdtem gyorsabb tempót diktálni egyre mélyebben egyre jobban megfeszült izmos háta, meg akartam fogni a másik kezét is de ekkor maga alá nyúlt, hogy megint segíthessen magának. Ezt nem akartam megakadályozni így inkább ballal támaszkodtam jobbal pedig elengedtem a kezét és finoman a nyakára fogtam és a vállát haraptam őrületes volt.
    A vég közeledtével egyre beljebb nyomtam ami szemlátomást tetszett neki majd amennyire csak tudtam és robbantam semmi nyafi csak egy na ez nagyon jó volt mondta hagyta el csókos száját.
    Tisztogatás közben hátamra feküdtem és éppen az életemért küszködtem levegőért kapkodva :)
    Mikor hozzám bújt újra cicizni kezdtem és 69 lett a vége :D , nyelvem ujjam megint itt ott és vagy tetszik vagy leállít alapon megint popsi ingerlésbe kezdtem amit megint csak jól fogadott, ezért vibrátorra kérdeztem rá ami elő is került és punciba kezdtem vele játszani : nyelvem a csikón vibri a punciban ujjam a popiban, szája pedig a farkamon :)
    Kis idő múlva kérdezett a gumira én pedig a nagy kedvencemre a vibri punci farok popsi kombóra, azt mondta rendben.
    De előtte szerettem volna a kedvencem : és mivel elég pici a feneke vele tökéletesen ki is tudtuk vitelezni :))) és nem volt fájdalmas se az aktus se a testi különbségek, amennyire passzoltunk majdnem így is lett végem, de gyorsan leállítottam és fordultunk.
    Ő a hátára síkosítás on és én újra abba a szűk kis popsijába, sajnos a vibrátor már nem fért úgy be neki ahogy én elképzeltem, de láttam rajta, hogy eléggé élvezi ahogy a vibrátorral a csiklóját izgatja, majd egyszer csak mindkettőnknél kattant valami, hevesebben mélyebben és hangosabban jobbal elkaptam a kezét és a feje fölött összekulcsolva fogtuk egymást majd a ballal megfogtam bal kezét és elvettem a puncijától ugyanúgy tartva mint a másikat, közben csókolóztunk és egyre hevesebben adtam popsiba neki remélem elélvezett, mert én harmadszor is teleküldtem a gumit és teljes filmszakadásom lett :)
    Hogy hogy jutottam haza nem tudom de sikerült :)
  • Elszámolás:

    Végén számoltunk el popsi extra, de teljesen megérte meg a két óra mindenki tud számolni aki nem hívja fel és készségesen segít :)
  • Összkép:

    Elvarázsol, nem is akarsz majd távozni, de ez nem társkereső :)
    Olyan lány aki meg fog érteni és azt fogja adni amire szükséged van, mármint nekem eddig ez jött át.
Happy Massage