• Noya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Noyat nem probléma elérni, annak ellenére sem, hogy nagyon elfoglalt tud lenni. Nem először voltam nála, ezért az egyeztetés felesleges időhúzás nélkül zajlott. Annyit azért had tegyek hozzá, hogy ez nem volt másképpen az első randink előtt sem. Noya készséges és kedves.
  • Megközelítés:

    Mivel mindig autóval megyek, nem tudom, milyen a tomegkozlekedessel való odajutás, de kocsival teljesen jól megközelíthető a hely és nekem a parkolásal sem volt problémám. Ha jól emlékszem nem is fizettem a parkolasert, de ezt azért érdemes ellenőrizni.
  • Helyszín:

    A tett helyszíne kifogástalan. Új építésű, tágas lakás (már amennyit láttam belőle), szép szoba nagy francia ággyal, innen nyílik egyenest a fürdő kellemes zuhanyzó sarokkal és tusfürdők széles választékával (nem számoltam, de sok fajta). Természetesen mindenhol patyolat tisztaság és rend. Száraz kilépő, friss illatos törölköző, minden a helyén és készen egy kellemes időtöltésre. Fontos elmondani, hogy Noya itt teljesen egyedül dolgozik, nincs idegen hang, atjáróház, stb.
  • Lány külseje:

    Úgy gondolom, itt senkit nem érhet csalódás. Mindenki azt kapja, amire számít, az ajtóban pontosan az a nő áll, aki az itteni képeken van. Magas, látszik, hogy sporttal tartja magát formában, szép cicik, formás fenék. Engem konkrétan egy comfixes harisnyában, tangában, melltartóban és persze magassarkúban fogadott, amiben igazán dögösen mutat Noya. Látszik, hogy sokat ad magára, finom és illatos, úgy, ahogy annak egy ilyen jellegű talalkakor lenni kell.
  • Action:

    Amit tudni kell, hogy itt nincs szégyellősködés meg kínos csend, itt nyitott kommunikációra lehet számítani az érkezéstől a távozásig. Mi is így kezdtünk, kis beszélgetés az ágy szélén aztán pedig egy gyors zuhany és kezdődhetett is a lényeg. A fürdőből kilépve Noya már megszabadult a melltartótól és a tangától, így várt az ágyon. Én csak ledobtam a törölközőt és az agy széléhez álltam. Noya azonnal tudta, mi a teendő, közelebb jött és elkezdett szopni (azért nem írom enyhébb szóval, mert ez tényleg egy rendes hamisítatlan szopás volt) amolyan jó bőnyálasan, intenzíven. Mindeközben hagyta, hogy én irányítsam a fejét, sőt minden probléma nélkül ment a mélytorok meg a szájbadugás. Nem óckodott, nem finnyáskodott. Ezután leheveredtem az ágyra és némi további szopás után, mely közben hagyta hogy megujjazzam, gumit kértem. Ehhez Noya beleült a szerszámba és egy nem túl hosszú, de igen intenzív lovaglás vette kezdetét, aminek a befejezéseként a gumiba élveztem. Természetesen gumi eltávolítás és törölgetés terén lehet Noyara számítani. Ezután kis beszélgetés következett, kiveséztünk néhány nem túl komoly témát, pihentünk kicsit. Mikor mondtam, hogy itt a folytatás ideje, habozás nélkül újra szájba vett és az előzőhöz hasonló orbitális szopásban részesített. Néha csak nyalogatta, szopta, szivogatta, nyalta a zacsit, szóval variaciobol nem volt hiány. Eközben én magamra fordítottam a punciját és elkezdtem nyalni, de nem mentünk el semmilyen komoly műveleti, mert már szerettem volna újra benne lenni. Újra gumit kértem, amit készséggel fel is helyezett és kutyapozban meg is dugtam őt. Másodjára kicsivel hosszabb menetek néztünk elébe, ezért itt egy seggbedugást is beiktattam. Noya segített az egyik lyukbol a másikba és indulhatott a méltán híres tövig tolható popózás. Ahogy azt Noya írja is, ütközésig lehet neki pakolni és ő elhúzódás meg szíszogás helyett jól belemozog a ritmusba és alkalmat ad még keményebb dugásra. Nem sok lánynál lehet ezt megtapasztalni, nem is szoktam kérni, de itt ez kihagyhatatlan. Éppen ezért én is a végső pillanatig ezt akartam kiélvezni, tehát hagytam magam elragadtatni, nem varialtam tovább, hanem a fenekében lett v~gem másodjára. Újra kis törődés, törölgetés, gyors zuhany, pénzügyek rendezése és búcsú.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt, főleg, hogy mennyi mindenre van benne lehetőség. Egy órát voltam és bőven megérte. Utólag tettem le az asztalra.
  • Összkép:

    Mindent egybevéve, amiért mentem, azt megkaptam. Teljes kielégültséggel, rossz szájíz nélkül távoztam és tutira visszamegyek még majd. Minden randiról alkotott összképnek legalább ilyennek kellene lennie.
Happy Massage