• ALICE

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az előző randink délutánján még bőven a hatása alatt küldtem Neki egy SMS-t, hogy mi lenne, ha megismételnénk a randinkat. Pár pillanattal később jött a beleegyező válasz.
  • Megközelítés:

    Lehel tér környéke. Azt hiszem, a Lehel piachoz van parkoló is, szóval a parkolás megoldható. Én a 3-as metroval mentem. Az is ott tesz le, de van villamos és busz is a környéken. A házat könnyű megtalálni, szépen ki van táblázva minden.
  • Helyszín:

    A lakás tiszta és rendezett, nappali egy függönnyel eltakarva. A szoba elég nagy, hogy beférjen egy kényelmes franciaágy és egy alacsony szekrénysor. Az ággyal szemben van tükör is a falon. A fürdőben is tisztaság van, több tusfürdő közül tudunk válogatni, a szájvíz pedig a tükör elé van bekészítve.
  • Lány külseje:

    Vékony, nagyon formás leányzó, kemény és kemény popsival. Arcának finom vonalai még kívánatosabbá teszik telt ajkait. Szexi mosolya egyszerűen megbolondít. Imádtam úgy, ahogy van.
  • Action:

    Belépve az ajtón hosszas csókkal üdvözöltük egymást. Abba kellett hagynunk, hogy lekaphassam a cipőmet és kicsit beljebb fáradjunk a szobába. Itt folytattuk a csókolózást miközben elkezdett vetkőztetni. Segítettem neki, indultam is zuhanyozni. Mikor visszatértem, Ő már meztelenül várt. Kacér mosollyal üdvözölt, ajkunk ismét összefonódott. Popsiját markolásztam, mire Ő lehajolt és úgy kezdett kényeztetni, hogy közben én is elérjem a kezemmel. Néhány pillanatig csináltuk csak, aztán gyorsan az ágyra parancsoltam és azonnal kényeztetni kezdtem, amit nagy örömmel fogadott. Órákat tudtam volna csinálni, neki viszont nem sok kellett, hogy megfeszülve érje el a csúcsot. Kicsit kifújta magát, és már fordult is, hogy viszonozza, amit "természetesen" mélytorkosan csinált. Gumit húzott, és rámcsusszant. Lassan kezdtünk, Ő felült és úgy mozgott rajtam. Kezünket összekulcsolva megtartottam Őt, elkezdtem alulról mozogni. Elégedett mosollyal az arcán élvezte ténykedésem, de aztán hagytam, hogy rám dőljön néhány csókért, miközben a kerek popsiját kezdtem markolászni. Ölelkezve átfordultunk, Alice azonnal felhúzta a lábát, mire én a combjára támaszkodva kezdtem el mozogni benne. Imádom hallani a hangját és figyelni az arcát, ahogy élvezi. Hosszú percekig élvezkedtünk, de aztán ismét pózváltás következett. Jöhetett a kutyus. A fejét lerakva, lepedőt markolászva nyögdécselt és sóhajtozott miközben én felváltva a fenekébe és a derekába kapaszkodva mozogtam benne. Néhányszor hátrahajolt 1-1 szenvedélyes csókért, de aztán ismét visszazuhant az ágyra. Mikor megálltam egy pillanatra, Ő megfordult, lekapta a gumit és franciázni kezdett, de én még nem akartam, hogy vége legyen, így ismét gumit húztunk és most oldalról kezdtünk neki. Egyik kezével a falat, a lábával pedig a szekrényt támasztva mozoghattunk, közben én a derekát fogtam, és húztam magamra. Felhúzta az egyik lábát, mire én feltérdeltem, így már jó mélyen benne tudtam lenni. Kikerekedett szemekkel nézett rám, erre én a másik lábát is felhúztam, így ismét gyorsabb tempót diktálva éreztem, hogy közeleg a vége. Az ágy széléhez álltam, Ő pedig a szélére ült, mélytorkosan kényeztetve juttatott el a csúcsig. Az ágyra rogytam, Ő pedig kilibbent egy kicsit a fürdőbe. Végre sikerült beszélnünk néhány mondatot, de sajnos az időnk végéhez közeledve a fürdő felé kellett vennem az irányt. Mikor végeztem váltottunk néhány mondatot miközben öltöztem. Kikísért az ajtóhoz, csókkal búcsúztunk, és leléptem.
  • Elszámolás:

    Azt hiszem, minden az alapban. Ettől többre nincs is szükség. A végén raktam le a szekrényre egy borítékban. Az élményhez képest semmi.
  • Összkép:

    Eddig Ő az egyetlen Nő, akivel miután együtt voltam, úgy éreztem, mintha az agyam szex iránti vágya ki lenne kapcsolva. Azt hiszem, ettől kielégültebb nem is lehetnék. Pár perc beszélgetés után az is kiderült, hogy legalább annyira érdekes személyiség, mint amennyire jó Vele a szex. Egyszerűen hihetetlen. Amint lesz rá alkalmam, azonnal újabb találkát fogok kérni Tőle. Remélem, lesz még hozzá szerencsém.
Happy Massage