• Pálma

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A kiírt időpontban könnyű elérni, bár Palmaval ritkan lehet telefonon beszélni, de kolléganői segitokeszek, és könnyen lehet velük egyeztetni. Viszont érdemes több napra előre foglalni Palmahoz, mivel népszerűsége miatt mem egyszerű beleferni a napjaba :)
  • Megközelítés:

    Óbuda egyik csendes kis utcája, a Flórián tértől kb. 3-4 perc sétára található a lakás. Buszmegálló is van a közelben, BKV mem okoz gondot. Parkolás nehézkesebb és fizetős is, kocsival érdemesebb 10 perccel hamarabb érkezni minimum hogy helyet találj!
  • Helyszín:

    Uj építésű társasház felső emeletesen található a masszazs lakás. Korábban már jártam itt, nem kell sokat bolyongani, közvetlen a lépcsővel szemközt van a bejárat. A lakásban több szoba is van, melyek igényesen vannak berendezve. A fürdő is tiszta, sok tusfurdovel.
  • Lány külseje:

    BOMBA NŐ!!!! Egyszerűen nagyon jó csaj Pálma! Nem is értem hogy miért nem jártam meg nála soha. Fogalmam nincs hogy miben fogadott, annyira lekötött az arca, tekintete. A szemeibol arad az erotika, vagány, de egyben nőies és tüzes kiscsaj Pálma. Mellei pont tenyerébe valók, én magam reszerol sokkal jobban szeretem az ilyen kisebb ciciket mint a hatalmas melleket, szóval nekem ez tokeletes volt. Viszont az a popsi.... hat nem sok jobb fenékkel volt dolgom életem során! :)
  • Erotikus masszázs:

    Sort kéritettünk egy rövidke masszazsra is a két felvonás közt, de nem ezen volt a fő hangsúly. Masszazsa egyébként kellemes, gyengéd. Szakszerűségerol nem igazán tudok nyilatkozni, mivel annyira nem mentünk bele a masszazs részleteibe :)
  • Levezetés:

    Másfél órára neveztem be Palmahoz. A sok beszámoló alapján sejtettem hogy jo helyen jartok, de nem is mertem sejteni sem, hogy ennyire :D A szobába vezetés során én is tapasztaltam a mar többek által leírt erotikus simogatásokat, fenekmarkolas, majd gyorsan elzavart fürdeni. Engedelmeskedtem neki,
    addig Pálma frissítő hozott nekem. Szobába visszaérkezve Palma a masszazsagynak dőlt, odahúzott magahoz és olelkezni, csókolozni kezdtünk egybol. Semmi időhúzás nem volt, egybol a lényegre terünk. Törölközőt lerántotta rolam, én pedig a melltartojatol szabadítottam meg. Eközben keze már a farkamat markolta. Nem telt bele fel perc sem, és már előttem terdelve sz*pott is. Tényleg nem akarok megsérteni senkit, de ez nem franciazgatas, baratnos érzéki szopogatas volt, hanem igazi, kemény pornos, melytorkos szopas volt a legjavabol. Teljesen ledobbentett, alig hittem el amit kaptam. Kényszerfrancia és melytorok simán megy, semmi ellenőrzés, sot, önmagát kényszeríti sokszor, előttem terhelve, a padrol a fejet lelogatva, és meg számtalan pozícióban dugtam és dugatta önmagat, persze csak a száját :D . Első kor a szájában ért véget, de meg sokáig csinálta, finoman vezette le. Második körben ő kérte, hogy a nyitott szájába és az arcára élvezzek, mert az nagyon felizgatja, mondom sem kell hogy engem mennyire... :D
  • Elszámolás:

    Minden az alapban a III. kerületi réginel egy hajszallal magasabb rózsaszálért, de nem kérdés hogy megeri-e.
  • Összkép:

    Bombanő! Megvan az új kedvencem a masszazs kategóriában! Sajnos nehéz bejelentkezni hozza és elérni mivel csak korlátozott időben elérhető, de mindenképpen megyek meg hozza sokat! ;-)
Happy Massage