• Ramóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ramónával pár hónapja vettem fel a kapcsolatot privát levelezések útján. Nagyon tetszettek a fotói a róla szóló beszámolók is nagyon csábítóak voltak ezért szorgalmazni kezdtem a találkozónk létrejöttét. Levélben jeleztem, mikor is tervezem őt meglátogatni, de az oldalon nem olyan gyakran online, ezért nem akartam várni, telefonon hívtam. Elsőre nem értem el, de a hívásomat követően 5 perccel visszacsörgetett. Ekkor újra hívtam és lám létre is jött a kapcsolat, mondhatom lényegében könnyen ment, pedig Ramóna nagyon keresett Hölgy itt az oldalon, nem számítottam rá, hogy ilyen könnyen elérem. Egy határozott, céltudatos hangú hölgy köszöntött a vonal túloldalán, a bemutatkozásom után rögtön tudta ki vagyok, ez kedves gesztus volt, a levelezéseink után várta is már a hívásomat :)
    Ramóna a határozott hangja mellett egy kedves, nyitott érdeklődő lány, kellemes diskurzus alakult ki közöttünk, nem is tűnt fel nekem, csak a telefonálás végén, hogy lényegében több percen keresztül beszéltünk. Az általam javasolt nap a látogatásomra Ramónának is megfelelő volt, csak az időpontot kellett picit hátrébb tennünk, ami nekem nem volt akadály. A randi napján kérésének megfelelően küldtem még egy megerősítő sms-t, amire válaszként a pontos címet kaptam meg.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel érkeztem. Ramóna a XIII. kerületben a Béke tértől nem messze rendel. A 1-es villamostól a Honvéd Kórháztól gyalogosan, illetve a Kikától még a 14-es villamossal is elérhető. Én a Honvéd Kórháztól sétáltam, de való igaz innen ez a séta jó pár percig eltart, de nekem most ilyen vágyaim voltak. Aki autóval érkezik, annak sincs nehéz dolga, fizetős parkolóban lehet hagyni az autót a ház előtt, parkolóhely rengeteg van.
  • Helyszín:

    Az 1-es villamosról leszállva, majd a Kórháztól indított kellemes egészségügyi, de a már előre sejthető pici késésem miatt egyre szaporábbá vált sétám alatt kaptam egy sms-t Ramónától, melyben sűrű bocsánatkérések mellett megírta, hogy pár percet sajnos késni fog és ezért ne haragudjak. Hoppá bevallom ez nekem így kapóra is jött és máris kényelmesebbre vettem a tempót :). A címet figyelve egy gyönyörű új építésű társasházhoz érkeztem, melynek a felsőbb emeletére kellett mennem.
    Bejutás a szokásos kapukóddal történik, aztán a házon belül van még egy kapukódos belépés, majd Ramóna segítségével egy kis navigáció után lifttel jutunk az emeletre. Egy barátságos, szuper tisztaságú, rendezett hangulatos, kellemesen hűvös klimatizált lakásban egyedül fogadja Ramóna a vendégeit.
    A fürdőben nagyméretű zuhanyfüggönyös kádban lehet tusolni, így a vizet tényleg nem lehet kipacsálni. Több tusfürdő, szájvíz, dezodor minden szükséges kellék megvan a teljes frissességhez. Száraz kilépő van a kád mellett, valamint a falra felszerelt a kádból kilépést elősegítő kapaszkodó rendkívül hasznos dolog :) A hálószoba egy közepes méretű, benne egy szélesebb nagyon puha kényelmes franciaággyal vele szembe szemben egy tükrös nagyobb szekrénysor. A tükör nagyon jó betekintést biztosít az ágyon történő eseményekre :) A lakáshoz tartozik még egy egybe épített hangulatos szépen berendezett konyha előszoba és nappali rész kanapéval és tv-vel.
    Az egész lakás hangulatában, elosztásában, kényelmében és tisztaságában magasan fullos kategória.
  • Lány külseje:

    Ramóna adatlapján közölt fotók kápráztatóak, mikor először szemügyre vettem őket, nem hezitáltam sokat, tudtam, hogy ennek látogatás lesz a vége. Fotóit elnézve csak a szegény vak ember nem látja, hogy Ramóna egyik lételeme az edzés. Érkezésemkor is éppen az edzésről jött, ezért egy egyszerű könnyed felsőben és sportos nadrágban fogadott. Ez az összeállítás még inkább megfogott, mert ezzel sokkal hétköznapibb és barátnősebb hangulatot kölcsönzött a találkozónknak, mint hacsak egy fehérnemű szettben fogadott volna. Természetesen egy szexi fehérneműnek is meg vannak a pozitív hatásai…sőt…de ez most így nekem tökéletesen megfelelt.
    Ramóna egy bájos teremtés. Arcát a fotókon nem láthatjuk, de nem kell aggódni, egy szép arcú, csábítóan mosolygós huncut szemű, bogárfekete hosszú hajú, lehengerlően formás alkatú kedves leányzó vár ránk.
    Rami egy gazella testű, formás magas lány, kecses vonalakkal, sehol egy gramm felesleg. Pici hetyke cickói az apró kemény bimbóival nagyon formásak, tenyérbe illő puha tapintásúak. Köldökét egy szexi testékszer díszíti, valamint egy pár kisebb tetoválás is fellelhető a bársonyos puha tapintású hibátlan illatos napbarnított bőrén. Puncija zárt, rövidre fazonírozott, gyönyörű illatos, zamatos kincs, szereti a kényeztetést, amit jutalmul izgató nedvesedéssel hálál meg. Szókimondó, határozott lány, ezt már a telefonbeszélgetésünkkor is érzékeltem, ha kell, átveszi az irányítást, de ugyanúgy ő is elvárja az adott helyzetben szükséges iránymutatásokat, aktivitást.
  • Action:

    Belépésemet követően kedves puszikkal üdvözöltük egymást. Rami nagyon szeret beszélni, azonnal zúdította rám a szó áradatot, ez nekem rendkívül imponált, mert én is alapból ilyen vagyok, pláne ha a partnerem is vevő erre, akkor aztán elszabadul minden :).
    Nagyon jó, élvezetes beszélgetésbe elegyedtünk, szinte szívtuk magunkba egymás szavait, nagyon jó volt köztünk az összhang.
    Én közben a nappaliban levettem ruháimat, kaptam Ramitól frissítőt, majd a kikészített törcsivel elmentem tusolni. Mikor végeztem gyorsan cseréltünk és Rami vett egy frissítő fürdőt, de már szabadkozott is, hogy ez mind természetesen nem az én időmből megy. Mialatt Rami tusolt, akkor sem hagytuk abba a beszélgetést, nagyon tetszett nekem a határozottsága és a közvetlensége.
    Aztán mikor végzett nagyon vadító szexis fekete combfixbe bújtatta formás lábacskáit, gyönyörű fekete hosszú haját egy pici kontyba fogta, meztelenül előjött a fürdőből és azt mondta „most aztán csapjunk bele”
    Az ágy mellett megállva, összeölelkezve azonnal egymásnak estünk. Csókoltuk, nyaltuk-faltuk egymást, vadító volt a helyzet. Rami nagyon kezdeményező, ami még inkább izgatott és növelte a vágyaimat, pár másodperc után már a nyelvünk egymás torkában volt. Rendkívül vágykeltő, ahogy csókol, igazi mély nyelves smaci gyengéd ajakharapdálással, közben szünet nélkül simogatjuk egymást. Belecsimpaszkodok Rami formás kerek popsijába, ő átkarol, magához húz, beletúr a hajamba és körkörös csípő mozdulatokkal punciját nyomja a farkamhoz. Érzem, hogy beindul a hullámvasút, most már nincs megállás :) Aztán az egyik simogató keze a farkamra fonódik, közben folyamatosan smárolunk, majd az orrunk is játszani kezd egymással. Rami nagyon ért a férfiak nyelvén, ezt erősen a tudtomra is adta, aztán már fordultunk is az ágyra. Rami a hátára fekszik én gyengéden őrá. Folytatjuk a szűnni nem akaró mély nyelves csókokat, miközben két kézzel a cickóit simogatom. Ezután a csókos szájától lassan a csábító nyakát végigpuszilgatva a cicikhez érkezem. Fantasztikus érzések közepette nyalom szopom a pici bimbókat, melyek csak egyre keményednek a nyelvem alatt, Rami közben izgatóan sóhajtozik. Fokozódik a vágy, nemcsak bennem, már ő benne is.
    Telhetetlen vagyok és csúszok egyre lejjebb. Ahogy érek a cél felé Rami combfixes lábai már spárgában várnak. A belső combokat gyengéden végigcsókolva a számat az ízletes puncijára tapasztom. Élvezettel kezdem nyalni punciját, nyelvelem szopogatom csiklóját, majd dugom egyre mélyebbre kelyhébe nyelvemet. Időérzékem ekkor már elveszett, de részemről hosszú punci nyalás vette kezdetét. Éreztem nem lesz könnyű dolgom, de kitartó voltam…megérte :). Időközben megjött már Rami hangja is, combjai finoman remegtek, csípője az arcom körül megindult és hangos sóhajok, remegések kíséretében célba ért a drága.
    Nagyon örültem, hogy sikerült, Rami is boldog volt, majd mondta, azt hitte nem fog menni, de aztán mégis, majd megdicsért, hogy a finom technikámmal célba jutattam :)
    Ezután én kerültem sorra :) Rami felült az ágyon és rögtön hozzám bújt. Nyelvünk újra felfedező útra indult egymás szájában, szinte felfaltuk egymást, brutálisan jó volt. Rami valami észvesztő gyengéden és izgatóan csókol, nyelve nagyon finoman játszik a nyelvemmel, ekkor gondoltam magamban először arra, jézusom, mi lesz majd akkor, ha ez a száj a farkamra fonódik. De sok töprengést Rami nem hagyott számomra és máris az ölembe csücsült. Térdelő pózban voltam az ágyon Rami pedig nagy terpeszben szorosan az ágyékomhoz a combjaim tövébe csücsült közvetlenül a farkamra. Nagyon izgató volt ez a póz közben folytattuk a heves smacizást, aztán beláttam nem tehetek mást, meg kell adnom magam :) Hanyatt fekszem az ágyon és Rami gyengéden rám fekszik. A nyelves csókok közben folyamatosan simogatjuk egymást, aztán Rami csúszik egyre lejjebb és lejjebb, majd a farkam a cicijei közé kerül. Közéjük teszi és játszik vele, fokozza az izgalmam, érzem és látom, ugyanúgy élvezi, ahogy én.
    Majd a combjaim közé bújik és akkor érzem, hogy végem van. Nyalja a zacsimat, szopogatja a golyóimat emberfeletti érzéseket ezzel nálam kiváltva. Rami nagyon ismeri a férfi anatómiát, nyelvével tudja mit és hogyan kell érinteni ahhoz, hogy az őrületbe kergessen. A mennyekben jártam az élvezettől, de ez mind még csak az előjáték volt, ezután következett a katarzis.
    Az izgató nyelve a zacsimtól lassan halad a farkam szárán egészen a végéig, majd a makkomhoz érve az ajkaival egy nagy szippantással kéz nélkül a farkamat finoman beszívja a szájába és számomra eddig nem tapasztalt technikával egy fergeteges isteni szopásba kezd. Folyamatos szemkontakttal szopja, nyalja a farkamat, szinte furulyaként használja. Többször csak a makkomat kényezteti, az alját gyors nyalogatásokkal, míg a tetejét ujjainak gyengéd masszírozásával, majd ezután újra tövig az ajkai közé veszi és erősen szopja, közben ajkain belül a nyelvével izgatja. Szinte kivégzős jellegű a francia, de valahogy sikerült tartani magam, így hosszú percen keresztül élveztem Rami isteni ajkait, de a farkam ekkor már robbanás közeli állapotban, majd megkérdezi… „jöhet a gumi?”…
    Ez tulajdonképpen költői kérdés volt, mi mást lehetne erre válaszolni, és Rami már a szájával pödri is rám a védelmet. Nagy terpeszben rám ül a gumis farkamat a puncijához teszi és izgatja vele magát, majd mondja, „ha kell tudok szívmasszázst is alkalmazni” …talán az nem fog kelleni, gondoltam, de a kontrollra nagy szükség lesz, nehogy idő előtt bevégezzük.
    Aztán rajtam kicsit előrébb csúszik és síkosítás nélkül a farkamat a hüvelyébe vezeti. Érzem, hogy egy isteni finom, nedves szűk izmos punciba kerülök és csak egyre mélyebbre csúszok. Erre vártam igazán, fantasztikus érzés volt. Mikor tövig becsúszok Rami egy pillanatra megáll és így csípőjét szorosan az ágyékomon ülve körkörösen finoman mozgatni kezdi, aztán ez a mozgása egy gyengéd lassú lovaglásba vált. Ütemesen mozgatja csípőjét, majd kéjes hanghatások mellett lehunyt szemmel folyamatosan növeli a tempót és végül egy gyors ütemű pacizásba fordul. Ekkor már fantasztikus tempóban dugunk, hangosan csattogunk egymáson, közben húzom magamra és nyalom csókolom Rami cickóit, amit egyre hevesebb hangokkal fogad. Mindketten szárnyalunk az élvezettől, de egy hosszabb vágta után érzem Rami picit lassul, ekkor alulról én kezdtem dolgozni és fokoztam a tempót, majd újra váltunk és Rami vágtázik tovább. Fáradunk mindketten, egyszerre érezzük a pózváltás szükségét. Én Kutyust szeretnék, amit Rami is nagyon kedvel. Lassan szétválunk, de mikor kicsúszok a puncijából egy picit vesztek a keménységemből. Ezt látván Rami le is kapja rólam a gumit és az előzőeket is túlszárnyaló isteni szopásba kezd. Az ágyon térdelek Rami előttem keresztben az ölemben fekszik és szédítően szopizik. Bal kézzel közben izgatom kívülről nedves punciját, nem kell sok és már ismét kemény vagyok :).
    A szájával felpödri rám az új gumit és csábítóan már tolja is felém a popsiját. Az elején a farkammal picit izgatom a bejáratot, majd lassan tövig becsúsztatom. Rami kapaszkodik az ágy szélébe én pedig lendületes tempóban dugom hátulról. A szűk nedves puncija szorosan öleli körbe a farkamat, kapaszkodok Rami kecses derekába, formás popsijába és húzom minél mélyebben magamra. De aztán kiegészítjük egymást, mikor én lassítok Rami azonnal tolja rám a popsiját és egyre hangosabban nyögdécsel. Mennyei az érzés, csodálatos a látvány, elkerülhetetlen a végkifejlet, és így egy hosszas csattogós dugás után hatalmasat élvezek a szűk punciban a gumiba. A csúcsot követően még lassú ki-be mozgással hosszasan élveztem Rami meleg punciját, majd lassan szétváltunk és rendbe tettük magunkat. Kinyeltem a maradék frissítőmet és Rami is magához vette a szükséges folyadékmennyiséget. Az időm ezzel lényegében le is járt, dobtam még egy gyors frissítő fürdőt és készültem a távozásra.
  • Elszámolás:

    A bővebb infóban részletesen olvasható a tiszteletdíj mértéke. A tökéletes, felszabadult hangulatnak köszönhetően ez szóba sem került köztünk. A randink végén helyeztem le az étkezőasztalra az ajándékommal kiegészítve.
  • Összkép:

    Egy fantasztikus, minden tekintetben telis tele pozitív élményekkel távoztam Ramónától.
    Eddig nem tapasztalt, csodás élményeket éltem át Ramóna valóban isteni franciája, csókja és szédítő szex tudománya által. Társasága rendkívül megnyerő volt számomra, a kölcsönös szimpátia az első pillanattól megvolt közöttünk.
    Ő egy vagány, határozott csajszi, de emellett nagyon kedves mosolygós, szeretni való cuki lány, aki nagyon élvezi a szexet, nem munkának tekinti, hanem élvezettel és a maga örömére is teszi.
    Ramóna köszönöm ezt a fantasztikus együttlétet, nagyon örültem a találkozásunknak, szerintem még biztosan fogjuk látni egymást :)
Happy Massage