• Fanni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az egyeztetés telefonon történt. Elsőre nem vette fel, de visszacsörgött , és akkor sikerült beszélnünk. Kérdeztem, hogy mi a legközelebbi időpont, amikor fogadni tud egy órára. Mondta és le is foglaltam.
  • Megközelítés:

    A cím pontos, GPS odavisz, BKV-val talán kicsit körülményesebb, úgy értem, hogy gyalogolni is kell egy kicsit. Autóval elég nehéz parkolót találni, sok az építkezés a környéken. Viszont ingyenes a parkolás.
    A ház új építésű társasház, portással az előcsarnokban. Meg is ijedtem egy pillanatra, hogy mit mondok, hogy kihez jöttem. :)
  • Helyszín:

    A lakás pici egy szobás garzon, a célnak teljesen megfelelő berendezéssel. Vadi új minden. Tiszta törölköző kikészítve az ágyra. A fürdő káddal és zuhanyfüggönnyel ellátott, két-három féle tusfürdő van.
    Kellemes félhomály és halk zene alapozta meg a hangulatot.
  • Lány külseje:

    Fanni egy fiatal, szép arcú lány, talán egy kicsikét molettebb, mint ami a képekről lejön. Mindazonáltal arányos. Nagy cicikkel áldotta meg a természet és az orvostudomány. A szilikon nem a méret növelése miatt van, a cickók teljesen természetesnek hatnak.
  • Action:

    Egy kicsit várnom kellett, mert 2 perccel hamarabb érkeztem. Mivel nem tudtam az emeletet és az ajtót, és nem akartam a portással szóba elegyedni, lifteztem párat, míg megjött az üzi, hogy hová kell mennem.
    A szokásos diszkrét ajtónyitás után megpillanthattam végre Fannit, aki egy kis köntösben fogadott. Egyből szembetűntek méretes keblei, most nagy cicis lányra vágytam...
    Rövid beszélgetés után gyorsan levetkőztem és elvettem az ágyra legyezőszerűen kikészített tiszta törölközőt. Gyors zuhany után igyekeztem vissza Fannihoz, mert már alig vártam, hogy kényeztessük egymást.
    Először állva csókolóztunk, iszonyúan érzékien, puhán csókol. Gyorsan az ágyra ülve folytattuk. Kihámoztam a köntösből és a cicikkel folytattam, de állandóan visszatértem a puha szájához. egyszerűen nem tudtam betelni vele. Végigsimogattam a testét, a melleit, majd lassan haladtam lefelé. Lassan eljutottam a számmal a kéjbarlangjához is, de előtte végigcsókoltam a hasát és a combok belső részét. A puncinyalást nagy odaadással fogadta, mély sóhajokkal adta tudtomra, hogy nincs ellenére a dolog.
    Utána ő franciázott, a puha érzéki csókok után sejtettem, hogy ez a rész is érzéki lesz. Nem tévedtem. Mélyen bekapta, nyalogatta, kényeztette az ezredest és a zacsit sem felejtette ki. Féltem, hogy hamarosan eldurranok, ezért védőfelszerelést kértem és hagytam, hogy meglovagoljon. Közben a melleit markolásztam. Az intenzív mozgás és a kéjes hangok nemsokára meghozták az eredményt, nagyot élveztem a gumiba.
    Pihegés, tisztogatás, beszélgetés következett.
    Mikor újra hadra foghatónak éreztem magamat, akkor elkezdtem végigcirógatni a testét, jelezvén, hogy újra érzéki örömökre vágyom. Ölelések, csókok, mintha a csajommal lettem volna. Újra bekapta az ezredest és közben arra gondoltam, hogy kár, hogy nincs itt a feleségem, hogy tanuljon.
    A szexet most hátsó behatolással kezdtük, látszólag nagyon élvezte Fanni is, legalábbis a hangok ezt jelezték. Nem vagyok hülye, tudom, hogy gyakran megjátsszák hogy mennyire jó nekik, de ez most mégis jólesett.
    Végül kértem, hogy forduljunk hagyományos pózba, csókolni akartam, miközben elmegyek. Így is lett, még egy kicsit húztam, aztán durr a gumiba.
  • Elszámolás:

    Csak az alapOt kértem, a normál dolgokra vagyok vevő. A végén majdnem elfelejtettem fizetni, de végül a komódra elhelyezett összeggel korrigáltam.
  • Összkép:

    Nagyon kellemes egy órát töltöttem el egy kedves, fiatal értelmes lánnyal. Kicsit ducibb, mint a képeken, de mivel nem csak a vékony lányokra bukom nem okozott csalódást. A hozzáállása és a profizmusa nagyon pozitív hatással volt rám.
Happy Massage