• Fanni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Fannival az egyeztetés egyszerűen, gördülékenyen ment. Késő este hívtam, a telot első hívásra felvette, volt szabad időpontja, így kb. fél órán belül már a tett helyszínén is voltam. Nem ez volt az első randink, csak most új hely, új hirdetés, először nem is voltam benne biztos, hogy a már ismert hölggyel beszélgetek, de aztán a nevetéséből gyorsan megismertem már a teloban.
  • Megközelítés:

    Belváros közepe, BKK megállóktól kb fél perc séta. Most autóval mentem, késő volt, de így is találtam parkolóhelyet. Szerintem nagyrészt ki lehet fogni egy-egy üres helyet, de a tuti az a BKK. A házat könnyű megtalálni, viszont Fanni a bejárati ajtóig lejött értem, mert a lakásig eltalálni egy kisebb rejtvény. Amikor engem beengedett az utcáról, egy MT-t azzal a fordulóval engedett ki, szóval aki érzékeny az ilyesmire, említse meg telefonban a hölgynek. Amúgy szerintem ez alap diszkréció lenne.
  • Helyszín:

    Mint az egész háztömb, úgy a lakás is szép tiszta, igényes, rendben tartott. A lakásban két szoba, egy nagy nappali, a fürdő, és gondolom még valahol egy kis konyha is. A fürdő szintén tiszta, többféle tusfürdőből választhatsz, száraz törölköző első és második zuhanynál is. A szoba tágas, naagy franciaágy, amin egy nagyobb, friss törölköző van leterítve a higiénia miatt. Párnák, finom relax zene, kellemes félhomály, és ha jól emlékszem tükör a plafonon.
  • Lány külseje:

    A képek a kedves hölgyből túl sokat nem mutatnak, azonban amit igen, azt élőben is tapasztalhatod, nincsen retus. Mivel a kapuig jött le értem, farmerban és egy felsőben fogadott, de a fürdés után már csak egy tanga melltartó kombó maradt rajta. Arca kedves, szinte mindig mosolygós. Ahogy az előző beszámolómban is írtam róla, lehet hogy találnál nála nagyobb bombázót nőt aki megállnál a helyét arcmodellként, de a kisugárzás, a kedves mosoly, az odafigyelés és a báj mindent visz.
  • Erotikus masszázs:

    Mivel fél órára jelentkeztem csak be, pár szó után irány a fürdő, majd a szobába visszatérve hasra is vágtam magam az ágyon. Én jó zenét, ő pedig jó masszázst indított. Nem igazán tanult, nem vérprofi a masszázs, de odaadó, figyel rád, tudja használni a kezeit erősen is (én meg masszázsnál azt szeretem). Hátamat masszírozta át, és hát az előző randink óta érezhetően fejlődött a masszázsban. Akkor is jól esett, de most még jobb volt, érzéke van hozzá és nem lusta beleadni magát a programba. A hátam után még a nyakam is kapott egy kis masszázst majd gyorsan lekerült róla a melltartó és exxxtra feszes kézreálló gyönyörű mellei siklottak rajtam fel-alá.
  • Levezetés:

    Én még hason fekve, de a kezei már érzékenyebb területekre tévedtek. A combok belső fele után egyre inkább beljebb tévedt a keze, a finom ám határozott be-be simítások után gyorsan meg is fordultam. A csúszkája mennyei, a mellbimbók ekkor már keményen szántották a hasamat és mindent mást is. A csúszka közben sikerült bugyijától is megszabadítani, így ujjaimmal kalandtúrára indultam, és Fanni finom punciját is sikerült újra felfedezni kívül-belül. A csúszka közben már kezeivel is kényeztetésbe kezdett, majd nem sokára arra lettem figyelmes, hogy ajkai között is eltűntem. Az odaadó kényeztetés meg is tette a hatását, így egy kis szünetet kértem és kaptam, mert nem akartam hogy gyorsan a végére érjünk ennek a csodás fél órának. Egy kis beszélgetés, simogatás után újra beindult Fanni, eltűntem a szájában, én pedig kezeimmel nem győztem a cicijeit kényeztetni (csak finoman, mert eléggé érzékenyek) vagy éppen punciját. Pár perc után aztán nem bírtam az iramot, kezei között lett végem. Semmi siettetés, megvár míg lenyugszom, magamhoz térek, majd eltakarítjuk a romokat.
  • Elszámolás:

    A rózsaszálak mértékét, ami véleményem szerintem az új pesti átlag alsó tartományába esik előre egyeztettük. Ezt a randi végén kérdés nélkül az asztalon diszkréten helyeztem el.
  • Összkép:

    Fannihoz bármikor beugranék egy szabad félórámban, órámban. A vadítóan feszes test, gyönyörű cicik és szép popsi, a kedvesség, odafigyelés mellett kifejezetten jó a francia tudása. Csak ajánlani tudom. Fanni, köszönöm az éjszakai randit:-)
Happy Massage