• Blair

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A találkozó előtt durván fél órával hívtam, már nagyon a nap végén de ennek ellenére nagyon türelmesen és kedvesen elmondta lehetőségeimet amivel természetesen már előre tudtam , hogy élni akarok :)
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel mentem így a megközelítés egyszerű volt, a megadott cím alapján a GPS- pontosan a ház elé vezetett, ahol telefonon megkaptam a titkos kódot amivel bejutottam a lépcsőházba. ( Parkoló elvétve van a közelben kocsival érdemes időben érkezni)
  • Helyszín:

    A helyszín tökéletes mint amit erre terveztek.

    Makulátlanul felújított és tiszta pesti bérház tágas fürdővel és zuhanyzóval.
    A jól elkülönített szobában 1 nagy franciaágy 2 éjjeliszekrénnyel és kellemes zenével biztosította a hangulatot.
  • Lány külseje:

    A pontos helymeghatározást követően már ő nyitott ajtót gyönyörű mosolyával éreztetve velem, hogy jó helyen járok .
    Ő az a tipikus mázlista lány aki jó adottságokat örökölt popsi cici minden a helyén és annyi ami kell, egy olyan lányhoz akit bárhol bármikor megkívánnál vagy akár haza vinnéd anyunak bemutatni olyan kedves kisugárzása van.
  • Erotikus masszázs:

    A fürdést követen tőlem is kért pár percet amig felfrissült a nagy melegben, de ahogy belépett a szobába márt ült mellém az ágyra és kérdezte,. hogy mit szeretnék és hogyan....
    Ajánlására az olajos masszázst választottam és nagy örömömre kérdezte, hogy lenne e kedvem segíteni beolajozni a testét amire természetesen nem lehet nemet mondani és már simítottam is bársonyos bőrét. Ennek következtében a velem egykorú azonnal hadi rendbe vágta magát, amit nem hagyott annyiban és már simogatni is kezdte.
    Mivel már nagyon ki voltam éhezve a körülményekhez képest próbáltam közeledni de mivel még ilyen téren a( hogy és Mit szabad) amatőr vagyok próbáltam nem túlzásokba esni. Szerencsémre minden érintésemre jól reagált és hamar kényeztetés lett belőle.
  • Levezetés:

    Az olajozás közben simogattam csókoltam ahol csak értem és szörnyen megkívántam, egy kis ujjazást is engedett majd elkezdett kényeztetni amiből majdnem azonnal 69 be váltottunk. Természetesen mint aki régen élt át ilyen mohón kényeztetni kezdtem de eközben olyan csodát művelt velem, hogy kérnem is kellett, hogy lassítson mert nem fogom így sokáig bírni..ennek eleget tett és lassított de "sajnos" még úgyis úgy csinálta, hogy hamar a szájában lett végem.
    Ezt követően tisztálkodás, és jött a masszázs amit kellemesen csinált ami közben próbáltam újra össze kapni magam hátha lesz még idő egy kis levezetésre.
  • Elszámolás:

    Elszámolás a pesti átlag lehet, igaz nagy tapasztalatom nincs a témában dee az biztos hogy 100% osan megérte, arról nem is beszélve hogy nem kérte előre, látta hogy az éjjeli szekrényre teszem távozás előtt és ezzel meg is voltunk.
  • Összkép:

    Összességében az első és eddig a legjobb ilyen kalandom volt ( igaz annyira zavarban voltam, hogy a felododás nem ment igazán de ez nem az ő hibája, hanem az enyém. A találkozó végén miután eljöttem és az órámra néztem csak akkor eszméltem fel ,hogy lett volna még egymásra időnk bőven, de legközelebb össze kapom magam és kihasználok minden percet amit vele lehetek.
Happy Massage