• Lyna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már egy párszor megfogadtam, hogy nem megyek olyan lányhoz, akinek nincs beszámolója - egy párszor már pórul jártam - ,de amikor megláttam egzotikus külsejét egyből megjött a kedvem egy kis masszázsra. Előző nap már kerestem, akkor nem értem el, de aznap egyből felvette. Az időpont választásban nagyon rugalmas volt. A hivatalos nyitvatartási időn túl fogadott.
  • Megközelítés:

    BKV-val egyszerű. Metrótól néhány perc gyalog. Láttam parkolóhelyeket az utcában, de a napközbeni telítettségükről nem merek nyilatkozni.
  • Helyszín:

    Az épület újépítésű, a lakás teljesen korrekt, fürdő is Ok. A szobában volt szobainas, meg egyéb bútor a ruháimnak. A masszázs ágyon történik.
  • Lány külseje:

    Arckitakarással hirdet. Hát igen az egzotikum. Annyira kiváncsi voltam rá, hogy valahogy fel se merült bennem az, hogy csúnya legyen. Azért a lépcsőházban jutott először eszembe, hogy mi van, ha?! De szerencsére egyáltalán nem kellett tőle tartani. A kitakarás tényleg csak a diszkréciót szolgálja. Jellegzetes karibi vonásokkal megáldott, szép nő.
  • Erotikus masszázs:

    Megérkezés után gyors bemutatkozás, majd ruhák le, zuhanyozni el. Egy rendkívül nehéz nap után voltam, ezért se szellemileg, se testileg nem éreztem magam top formában. Lehuppantam az ágyra. 1 tükör volt a falon, de valamiért az ágy pont fordítva volt megterítve. Annyi eszem még volt, hogy megfordítassam a tükör felé a fejtámaszt,de annyi már nem, hogy megkérjem, hogy levegye a kis ruháját, amiben fogadott.
    A masszázst elkezdtük. Rámült és a hátammal indított. Szimpatikusan próbálta feldobni a témákat, de fáradságom miatt nagyon nehezen vettem a lapokat.
    A masszázsa szerintem még nem annyira kiforrott. Deréktől felfelé kaptam az érintéseket, amik amúgy jól estek, de voltam már szakszerűbb helyen. Egyszer csak felajánlotta, hogy megfordulhatok..
  • Levezetés:

    ..ekkor levette a ruháját és a melltartót. Nem sokat teketóriázott lement délre és egyből szájjal vett kezelésbe, vagyis szájalásba. Nagyon jól esett, de sajnos mégsem voltam a helyzet magaslatán. Próbálkozott különböző technikákkal, de attól függetlenül, hogy nagyon izgatott, a testem mégsem úgy reagált, ahogy kellett volna. Ekkor feljött hozzám és mondta, hogy újratervezés. A hozzáállása maximális. Hozzámbújt és elkezdtük csókolózni. Közben féligmeddig a bugyijában matattam, melyet egyre hevesebb sóhajokkal kísért. Ő sem tétlenkedett a kezével melynek meglett az eredménye. Így elvoltunk egy pár percig. Aztán amikor látta, hogy jól működök, újra lekéredzkedett. A cerkát koppanásig bevette. Panasz nem volt. Egy nagyon jó franciában részesített, melyet egy tisztességes adaggal honoráltam a szájába. Kicsit köhögött szegényke, lehet még későbbre várta. Ami maradt az a szilviában landolt.
  • Elszámolás:

    Az emelt csokros csomagot vettem igénybe, ebbe már nem emlékszem pontosan milyen elemek tartoztak bele, de full barátnő feelinggel járt. Megérte. A végén öltözés során a kisszekrényre tettem.
  • Összkép:

    Jól éreztem magam. A hozzáállása csillagos ötös. Egy cserfes, kedves, a vendégre maximálisan odafigyelő lánnyal volt szerencsém találkozni.
Happy Massage