• DORKA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon nem értem el, ezért VTR-en feldobtam egy időpontot még a múlt héten, ami szerencsére Dorkának is megfelelt. Már néhányszor jártam nála, így további részleteket már nem szükséges megbeszélnünk. A kapu elől hívtam a bejutási instrukciókért.
  • Megközelítés:

    A méltán híres Marina parton van a célpont, ami autóval és tömegközlekedéssel is jól megközelíthető. Parkoló most a kora délutáni órákban volt bőven (később rémálom szokott lenni), de legrosszabb esetben ott a Duna Pláza pár percnyire. Tömegközlekedőknek is innen kell gyalogolni, szerintem nem vészes.
  • Helyszín:

    A lakás újszerű, fürdő jól felszerelt és mindenféle piperével jól ellátott (tusfürdő, szájvíz), a szobában franciaágy várja az akciót.
    Dorkánál a tisztaságra sohasem lehet panasz, és ugyan ketten rendelnek a lakásban, de még sohasem találkoztam a barátnőjével. Most is egyedül fogadott Dorka.
  • Lány külseje:

    Dorka külseje számomra még mindig etalon minden tekintetben. Mindenütt kerek, ahol kell, ugyanakkor tökéletesen feszes is. Nincs rajta felesleg, amiért keményen dolgozik. Ma épp a hasát csodáltam meg a tükörben, de természetesen a feneke még mindig világbajnok, nem beszélve csábító mosolyáról, és világos szemeiről, melyek megbabonázzák a gyanútlan MT-t :)
  • Action:

    Sikerült kifognom az év legmelegebb napját, így ennek megfelelő állapotban érkeztem Dorkához. Ajtó mögött megbújva várt, majd becsukva nagy mosoly, és persze amikor hátat fordít a szemem azonnal fenekét pásztázza. Őszintén szólva nem nagyon figyeltem, miben fogadott, talán piros kétrészes fehérnemű, de csak tippelek :) Megfordult, puszi-puszi, cipőt ledobtam, majd a szobába invitált, ahol a többi ruhámtól is megszabadultam. Kaptam a törölközőt, fürdő kört kipipáltam, majd vissza a szobába, ahol már várt rám kedvesem. A tükör előtt kezdtünk ölelkezni, és eszembe jutott, hogy hátulról kéne átölelnem őt, de úgy, hogy közben lássam magunkat a tükörből, ezért egy kis szerencsétlenkedés, mire kinyögtem, hogy mit szeretnék, majd hátulról öleltem Dorkát, és megszabadítottam előbb a melltartójától, majd a tangától is. Így simogattam, ahol értem, közben moziztam a tükörben. Közben persze rá kellett jönnöm, hogy miért nem szoktam a tükröket úgy általában nézegetni. Mert én is bennük vagyok :DDD De azért kedvesemet jól megvizsgáltam benne, meg is jegyeztem, hogy egyre szebb a pocija, látszik a sok munka, amit az edzőteremben végez.
    Az ágyon folytattuk az összegabalyodást csókok kíséretében, majd elindultam nyelvelni az ikrekkel, aztán még délebbre megkóstolni Dorka kelyhét. Mindketten tudjuk mi következik ilyenkor, és most sem volt ez másként, kis idő múlva megjött kedvesem hangja, megfeszült, majd egy elnyújtott orgazmus élménnyel ajándékozott meg. Visszamásztam csókjáért, majd simogattam ahol értem, amíg picit összeszedte magát. Ezután ő indult el megnézni, hogy minden rendben van-e odalent. Kiskocka a plafont kémlelte már, majd Dorka finoman a szájába vette, és egy olyan érzéki franciázás vette kezdetét, amit szívesen hagynék órákig, de pár percnél tovább most sem bírtam, és gumit kellett kérnem. Felapplikáltuk a kéjrúdra, és kutyusban folytattuk. Mivel nagyon felhúzott az előkészületekkel, ezt a pózt nem is bírtam sokáig, rövidesen az utódok a gumiban végezték. Picit lenyugodtam benne, majd szétcsatlakoztunk, és még egy picit sasoltam Dorka hátsó fertályát, mert olyan szééééép :DDD
    Tisztogatás után beszélgetni kezdtünk, amit a randink végéig abba sem hagytunk :) Van témánk dögivel, kibeszéltük az aktualitásokat, terveket, kivel mivan-t. Aztán egy gyors zuhany, öltözés, az ajtóban puszi és ölelkezés, majd jobbra el.
  • Elszámolás:

    Extrákat nem vettem igénybe, eleve extra, hogy hozzá érhetek, pláne a többi :) Nem esett róla szó, öltözködés után tettem ki egy polcra a megfelelő rózsaszálat.
  • Összkép:

    Jó érzésekkel távoztam Dorkától, mint amikor egy bombanőtől mész haza annak tudatában, hogy még visszatérsz. Pont így éreztem magam, meg persze a letörölhetetlen fülig vigyor hazafelé.
Happy Massage