• Wanda Gold

  • Beküldte:
  • Wanda Gold reagálása

    Drága Jordan! :)


    Először is elnézést szeretnék kérni tőled, hogy csak most sikerült reagálnom neked. Ami késik az nem múlik!
    Nem szoktam egy beszimre se két mondatokat válaszolni. A személyes hosszabb reaghoz pedig idő kell, ami nekem nem mindig van. Bár tudom, hogy mostanában a két mondatos sablon reagok is felteszik az i-re a pontot és teljes lesz velük a beszámoló. De azért én maradok a személyre szóló, picit hosszabb írásnál :))

    Másodszor pedig nagyon szépen köszönöm neked ezt a fantasztikus beszit, egyszerűen tökéletes és tele van mindenféle hasznos infóval!

    Ne csodálkozz, hogy a MEO téged kért fel a kontroll vizsgálatra (véletlenek nincsennek), hiszen tőled kaptam a kitüntetést, úgyhogy nem is tudnék erre megfelelőbb embert elképzelni, aki jobban tudná ellenőrizni nálad!
    Ez a te feladatod :))

    Köszönöm neked a csodás randit is, a kedvenc pezsimet, a figyelmességet, kedvességet, törődést és még sok mást...
    Fantasztikusan éreztem magam a társaságodban! :)

    Apropó majdnem elfelejtettem... Na jó nem, ezt nem lehet :)) Köszönöm neked a csodaszép meglepi tortát is! Azt hittem eldobom az agyam mikor megláttam, mivel egyáltalán nem számítottam rá, főleg nem ilyen formában. Nagyon tetszett! Szupi meglepetés volt!
    ( szegény cukrásznéni biztos sokáig gondolkozott, milyen alkalomra lehetet, de nem biztos, hogy megtudta fejteni a rejtélyt :DDD)

    A kreativitásod még mindig határtalan! Most már két örök emléket kaptam tőled, amiért hálával tartozok neked :)))

    És most a szokásos várlak vissza jön... Vagy inkább te vársz? Hamarosan újra december és évforduló is! :P


    Imádat van ;)


    CSÓKOLLAK :***


    Wanda Gold❤

  • Egyeztetés:

    Egy kicsivel több mint 6 hónap telt el azóta, hogy Wanda egy kis ceremónia keretében átvehette tőlem a „kiváló dolgozó” díszoklevelet és kitüntetést. Bár a kitüntetés kissé szokatlan volt, de abszolút személyes indíttatású, és bár néhány ember (ezt is) sikeresen félreértette, szerencsére időközben minden a helyére került, és helyreállt a világbéke a beszámolok.com oldalon, bár ennek nyomai még mindig látszanak Wanda adatlapján….

    Legnagyobb örömömre azóta beszámolók tucatjai tanúskodnak arról, hogy az elismerés - minden kétséget kizáróan - méltó helyre került, egy olyan lányhoz, aki azóta is mindent megtesz annak érdekében, hogy a kollégák széles vigyorral az arcukon távozzanak Wanda csodás, vérpezsdítő birodalmából!:))

    Persze Lenin elvtárs is megmondta, hogy a bizalom alapja a sűrű ellenőrzés, így a MEO (minőség ellenőrzési osztály) kontroll vizsgálatot rendelt el, és véletlenül engem kértek fel, hogy személyesen járjak el az ügyben. Mit ne mondjak,nem kellett sokáig győzködni!:)) A felkérést követően nem haboztam egy percig sem, azonnal hívtam telefonon Wandát. Hamar találtunk egy mindkettőnk számára megfelelő időpontot, amit később VTR-en is fixáltunk.
  • Megközelítés:

    Wanda szentélye Zugló egy frekventált részén található, közel az M3-as autópálya kivezető szakaszához, már-már egy ikonikus épület, amelyet a kerület híres (de leginkább hírhedt) beruházója építtetett. Nagy forgalmú utcák keresztezik itt egymást, az egyik a királyunk, a másik pedig a királynénk volt. Mindezekből következően a tömegközlekedés kiváló. Jöhetsz a 3-as és 62-es villamossal, használhatod a 32-es buszt is, ami éppen a ház előtt áll meg. Autóval általában nem gond a parkolás, de arra kell, hogy számíts, hogy csak kivételesen szerencsés helyzetben tudsz a ház előtt megállni, kalkulálj inkább be egy kis sétát, de cserébe a fizetéssel nem kell bajlódnod.
    Kivételesen most nem autóval, hanem a 3-as villamossal érkeztem meg a helyszínre, ami csak néhány megállónyi távolság a farkas odúmtól. Az Astizás miatt óvatos voltam, nehogy a rend éber őrei a zéró tolerancia jegyében kinyiffantsák a jogsimat:DDD (Meg persze így is helyes!)
  • Helyszín:

    Az épület viszonylag új és modern, kb. 10-15 évvel ezelőtt épült. A földszinti részen különböző üzletek sorakoznak, és ha üres kézzel érkeztél volna, akkor biztos találsz valami kis ajándékot a helyi CBA-ban. A bejutáshoz szükséges információkat telefonon kapod meg tőle, pötyögd be a kaputelefonon a lakás kódját, aztán irány a tetthely. Azt hiszem én már vakon is odatalálnék!:)) Használd nyugodtan a liftet, majdnem a legfelső szintre kell menned, ahol a liftből kilépve, balra kell tartanod, amíg nem nyílik az (új, immár nem szoruló) ajtó.
  • Lány külseje:

    Wanda képei kendőzetlenül a valóságot mutatják, nem profi és nem is retusált képek, az életkora pedig - Webiéknek hála -, ellenőrzött. Ha bejön neked az, amit a képeken látsz, akkor biztosan nem fogsz csalódni, élményekkel teli távozhatsz majd időd leteltével! Nem egy nádszálvékony leányzó, de mindene kemény és feszes, és azok a cicik, ott tuti el fogsz veszni! A szeme barna, a haja gyönyörű hosszú fekete, bársonyos bőr, illatos borotvált kehely, mi kellhet még?
  • Action:

    Nyílt az ajtó, az ajtó mögött megbújva pedig Wanda várt. Kértem, hogy ne a „szokásos” öltözetében fogadjon, ezért ha duzzogva is, de teljesítette kívánságomat és magára vett néhány ruhadarabot, persze nem vitte túlzásba: egy fekete topban és farmer shortban fogadott, a fekete felsőn pedig ott pompázott a vörös csillagos kitüntetés, amely büszkén hirdeti Wanda kiválóságát. Megdicsértem a szerkóját, összeölelkeztünk és máris elcsattant néhány csók. Átadtam neki az ajándékba vitt Asti Martini pezsgőt, amelyet mindketten nagyon szeretünk. Ajándék ide vagy oda, Wanda máris a konyha felé vette az irányt és már hallottam is a poharak diszkrét csörgését, majd később a parafa dugótól megszabaduló pezsgő halk pukkanását. Én közben ott bambultam az előszoba és konyha között, levettem a cipőmet és a nappali felé véve az irányt elhaladtam egy jobbról nyíló ajtó mellett – és ez még nem a fürdőszoba volt -, és ekkor elővillantak a korábban ott megélt emlékek és élmények, de néhány lépést követően máris a nappaliban találtam magam, ahol a sarok ülőgarnitúrán landoltam.

    Wanda is megérkezett a pezsgővel, lehuppant mellém, koccintottunk, csókolóztunk, dumáltunk, röhögcséltünk, koccintottunk, csókolóztunk…., majd a fürdő felé vettem az irányt. Nekem nagyon tetszik, ha egy vendéglátó ügyel a részletekre: valószínűleg a lila szín a kedvence lehet, mert a fürdőben lila kilépő, lila zuhanyfüggöny, és mindennek a tetejébe lila Listerin is várt, és persze a sokszor megénekelt villogó zuhanyfej, amely nem mindig lila:D

    Egyszer csak azon kaptam magam, hogy társaságot kaptam a fürdőzéshez, Wanda a legnagyobb örömömre úgy döntött, hogy leellenőrzi, hogy képes vagyok-e az intim részek helyes tisztítására. Hamar át is adtam neki a kezdeményezést, a tusfürdők tömegéből kiemelve kedvencemet máris elindult a petting egy újabb köre, immár anyaszült meztelenül. A farkam pedig hálás volt a kényeztetésért, hamar életjeleket adott, Wanda pedig a tusfürdő habjának leöblítését követően nem sokat teketóriázott, máris édes kis szájában tudhattam meredező farkamat. Szerintem ember nincs, aki ennek a technikának ellen tudna állni, így szóltam is neki, hogy álljon le, mielőtt szégyenszemre a fürdőkádban kapitulálok!:D

    Ekkor fogta a meredező farkamat, és annál fogva vezetett ki a fürdőszobából, indultunk a kéjek birodalma felé, de útközben mivel az én kezeim - akkor még - szabadak voltak felkaptam az asztalról és magammal vittem a pezsgőt és a poharakat. Az egész szoba vadítóan vörös, és a bejárattól balra a falon található a decemberben átadott, szépen bekeretezett díszoklevél. Az egész teret egy hatalmas ágy uralja, amely méltó helyszíne lehet akár a többes hancúrozásoknak is!:)
    Hoppááááá: ezt most aztán illene mielőbb nekem is lecsekkolni!:))

    Wanda leült az ágy szélére, és ismét kezelésbe vette a farkamat. Valami brutális az, amit ez a lány képes művelni az ember farkával! Tudom, hogy sokan megpróbáltátok – több, kevesebb sikerrel - szavakba önteni, hogy mire számítson az ember fia egy ilyen Wandás szopásnál, megmondom őszintén, én nem találom rá a szavakat, egyszerűen fenomenális! Ismét ki kellett rántanom a farkamat a szájából, de csak nem hagyja abba, erre elkezdi kényeztetni a golyókat, nem mondom jól esett! Gondoltam nyerek egy kis időt, odahajoltam és elkezdtem csókolózni vele. Igazi nyelves csókot kapsz, mindenféle szolgálati közlemény nélkül, nekem ez is nagyon bejön. Ezt követően fogtam és hátradöntöttem őt az ágyon, mellétérdeltem és fentről délnek vettem az irányt, közben nem elfelejtkezve a hatalmas keblek kényeztetéséről sem. A punciját simogattam, majd a simogatásból kitartó WSF stílusú nyalás lett, így egyre jobban megjött a hangja, majd amikor az egyik ujjamat is bevetettem, akkor visszafordíthatatlanná vált a folyamat, és Wanda kéjesen nyögdécselve felérhetett a csúcsra.

    Ezt követően jött, „a most te következel” szófordulat, és a farkam ismét Wanda szájában landolt. Túl sokat nem kellett ügyködnie rajta, kemény volt és lelkes, mert annyira felizgatta a nyalás! Kértem, hogy pattintson rá egy gumit, aztán irány a kedvenc lusta pózom, a lovaglás. Párna a fejem alá, indul a mozizás, a szemem előtt ott hullámoznak azok a hatalmas cicik! Mennyei érzés, hol a kezeimmel, hol a számmal kerestem a kontaktust ezekkel a csodás mellekkel. Wanda tudja mi a gyengém, többször is odahajol hozzám, és először lágyan, érzékien, majd egyre jobban belemelegedve, végül pedig egészen vadul csókolóztunk, de ő egy percig sem nyugszik, nem hagyja abba a mozgást sem. Éreztem, hogy egy idő után a folyamat visszafordíthatatlanná vált, így kedvenc lovagló pózomban az utódok a gumiban landoltak.

    Wanda nem egy kapkodós fajta, megvárta, amíg teljesen lenyugszom, majd óvatosan lecsusszant rólam, és megfelelő ellátásban részesítette a még mindig fickósnak tűnő kisfőnököt. A szex után következett a felhőtlen (Phil nélküli...bocsi Phil, ezt nem tudtam kihagyni:D) bolondozás és röhögcsélés, és Asti bácsi utolsó cseppjeit is hasznosítottuk.

    Időm bőven lejárt, de nincs TP, így még egy gyors zuhanyozásra is volt lehetőségem, bár most társaságot már nem kaptam. Az előszobában még egy kis duma és ölelkezés, aztán irány a 3-as villamossal haza.
  • Elszámolás:

    A bővebb info mindent tartalmaz, amire szükséged lehet. Mindenképpen olvasd el, mert augusztus 1-től változott a tartalma! A rózsaszálak száma 1 órás randi esetén még mindig nem éri el az új pesti átlagot, ami több mint baráti. Ha igénybe szeretnéd venni az egyetlen extrát is (én nem tettem), akkor már néhány szállal meg fogja haladni azt. Mivel régóta ismerjük egymást, a bizalom töretlen, így a rózsaszálak utólag kerültek átadásra.
  • Összkép:

    Wanda egy teljesen barátnős élményt biztosít számodra, ha ezt szereted, akkor nem érhet csalódás. Nagyon vendégközpontú, mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy jól érezd magad. Azt ott töltött időben azt fogod érezni, hogy Te vagy a világ közepe, minden rólad és rólatok szól. Nagy élmény, ne hagyd ki!

    A beszámolók nagy száma, - és különösen azon belül a legmagasabb minősítésű istennős besorolások 20%-os aránya - alapján szinte előre borítékolható volt a kontroll vizsgálata eredménye, így kétség sem férhet hozzá, hogy Angyalka továbbra is büszkén viselheti a kiváló dolgozó címet és kitüntetést, és ha ez a folyamat nem szakad meg, - de miért is szakadna meg? -, akkor hamarosan ismét jubileum előtt áll, de ez egy sokkal nagyobb és kerekebb JUBILEUM lesz! Nagyon várom, hogy olvashassak róla!:)
Happy Massage