• Wanda Gold

  • Beküldte:
  • Wanda Gold reagálása

    Drága Lallerom! ❤


    Nem tudom már lassan, hogy köszönjem meg mindazt, amit kapok tőled minden egyes randinkon. A sok figyelmesség, kedvesség, ajándékok és még sorolhatnám reggelig, mi mindent! Sőt, annyira figyelmes vagy velem, hogy nem csak rám gondolsz mikor meg akarsz lepni, hanem még arra a csajra is, akit legjobban szeretek. Neki is küldesz rajtam keresztül ajándékot, ebből is érzem, mennyire fontos vagyok neked, mert tudom, hogy ezzel is nekem szeretnél örömet okozni...sikerül is! :)
    (És persze neki is, na... :D)

    Az pedig nagyon nagy megtiszteltetés számomra, hogy többszörös Istennőd lehetek! :)
    Talán ez annak a jele, hogy minden egyes randink a legtökéletesebb hangulatban telik és sose akarjuk, hogy ennek vége legyen.
    Mindig tudjuk még egy kicsit fokozni a fokozhatatlant!

    Igen, teljes mértékben, hivatalosan is kijelentheted, hogy mi már nagyon jól összecsiszolódtunk :))
    Az az atmoszféra, amit mi ketten minden alkalommal megteremtünk az azt hiszem sokak számára érthetetlen lenne. De ez nem is baj! Mi ketten értjük, a világ meg tehet nekünk egy szívességet :))

    Minek szaporítsam tovább a szót? Legközelebb onnan folytatjuk, ahol legutóbb abbahagytuk :P Imádlak! ;) ❤


    SOKSZOR CSÓKOL ÉS ÖLEL:


    A Te Istennőd:


    Wanda Gold :*** ❤

  • Egyeztetés:

    Wandával már régebbi a kapcsolatunk,így nem okozott gondot az egyeztetés.
    Postagalamb,füstjelek,vagy ezek hiányában telefon,személyes üzenet,vtr segítségével kedvesünk könnyen,gyorsan elérhető.
    Jómagam üzenetben kértem meg Wanda kezét,majd az igenlő válasz után vtr-n nyomatékosítottam szándékaim komolyságát,és tisztességtelenségét :)
  • Megközelítés:

    Zugló frekventált helyén , ismert uralkodóinkról elnevezett főutak egymásba simulásánál leljük kedvesünk rejtekhelyét,mely gps segítségével könnyen megtalálható,parkolás ház előtt,vagy környező kis utcácskákban ingyenes. Bkk csodái közül sárga,és kék szörnyek robognak a búvóhely irányába,szinte az ajtóban bocsájtva el a vágytól éhes kalandort.
  • Helyszín:

    Újabb építésű házikó magasabb régiójában találjuk kedvesünk búvóhelyét,hová lift repíti szélsebesen vágytól fűtött látogatóját.
    A szerelmi fészek egy otthonos,tiszta, szépen rendben tartott lakás,melyről látszik hogy életvitelszerűen használja gondos gazdasszonya.
    Fürdő felszerelve minden jóval,drogériát megszégyenítő tusfürdő választék,tiszta,száraz kilépő,zuhanyfüggöny,szájvíz pohárkákkal,tiszta,friss törölköző és persze a kihagyhatatlan,villogó színekkel játszó tusoló fej. Egyszóval minden adott egy sikeres higiéniai protokoll lebonyolításához.

    Foglalkoztató szobában sarokban némán álldogáló szobainas,hatalmas,kemény,strapabíró ágyikó,melyre intenzívebb csatáknál bizony szükség is van ismerve Wandus vehemenciáját:),kis szekrényke a elkövetkező időszak kellékeivel,és természetesen maga a ház kívánatos úrnője várja a kalandort.
    Összeségében az egész kéjkuckót Wandával együtt elfogadnám sajátomnak , feltéve,ha ez otthon nem vetne fel kínos kérdéseket :-)
  • Lány külseje:

    Wanda egy gyönyörű Nő, bár ahogyan adatlapján is olvashatjuk,nem egy párductestű „bóti macska” ,akarom mondani plázacica hanem kicsit teltebb alakkal,gyönyörű szempárral,melyben öröm elveszni,csodás fekete hajjal,feszes,kemény popsival,hatalmas,kerek keblekkel megáldott ,elbűvölő erotikus kisugárzással rendelkező ízig-vérig bombanő,kinek már a megpillantásakor eszét veszti az ember a rátörő ősi ösztönöktől .
  • Action:

    Megérkezve szokásosan telefonos segítséggel történt a bejutás,majd liftezés után végre feltárult előttem az ajtó,mely mögött kedves vendéglátóm csupán egy pajzán mosolyba öltözve fogadott.

    Szinte már meg sem lepődtem kedvesünk immár szokásosnak mondható fogadó szettjén,ezért,miután néhány pillanat alatt sikerült felgyűjtenem a földről a leesett államat,és már önerőből is elmakogtam,néhány szót,kedvesen beljebb húzott,és csókocskákkal üdvözölt.
    Gyorsan átadtam a Neki hozott apró kedvességeket,bokrétát diszkréten a csomagolásba rejtve,majd azon kaptam magam,hogy tündérem már próbál kihámozni a gönceimből mondván ,így nem egyformák az esélyek,majd nem a kisujjamnál fogva bevonszolt a fürdőbe, és kezdetét vette kis utazásunk az erotika földjére.

    Beállt mellém a kádba,kitűnő érzékkel kiválasztva a kedvenc tusfürdőmet,majd lassan,kéjes mozdulatokkal végigmosta habtestemet,melyet bűntársam élénk ficánkolással vett tudomásul.
    Kedvesem látván Kispajti érdeklődését ,hirtelen lehajolt hozzá,és hammbekapta,amit asszisztensem meglehetősen élvezett,velem együtt :)

    Mivel nem szerettem volna,ha randink csúfosan rövid véget ér, ezért kiszabadítottam hű társamat szorult helyzetéből,és most én kezdtem el csinos vendéglátómat kényeztetni.
    Tanulva a múltkori esetemből,hogy a tusfürdő nem a legkellemesebb ital,ezúttal alaposan végigsimogattam vele kedvesem formás testét,majd gondosan leöblítettem,és csak ezután kezdtem el csókjaimmal leitatni róla a vizet:)

    Kedvemre kiéltem vágyaimat formás keblein,kellemesen elidőzve már harciasan előre meredő bimbóin,majd beköszöntem már intezíven nedvesedő csupasz kincséhez is,mikor Wandus zihálva közölte,hogy inkább menjünk át a szobába,és hát ki mer ellenállni ilyen kedves invitálásnak !

    Ágyra heveredve párnát nyomott fejem alá, néhány forró csók után elindult lefelé,hogy kézbe,akarom mondani szájba vegye a dolgokat.
    Miután megérkezett Kispajtihoz,először csak nyelvével gyengéden végigsimított a szárán, majd csókokkal üdvözölte a zsákos családot,hogy ők se maradjanak ki a jóból. Alapos kényeztetés után visszatért bűntársam feje búbjához,és egy ,csak rá jellemző franciát kaptam.
    Hol csak vezérem kupakján pörgette kíváncsi nyelvét,hol mélyen a torkára eresztette,majd ismét a felsőbb régiókat ostromolta kitartóan.

    Gyors számolásba kezdtem,és kértem kedvesemtől a 69-s felállást,mert szeretem én is kényeztetni a partneremet. Megfelelő pozícióba helyezkedve vidáman lefetyelni kezdtem kedvesem illatos,intenzíven nedvesedő kincsét,hol lassan,hol felgyorsítva ténykedésemet,mire megjött rendesen a hangja,és mire észbe kaptam,Kispajti már felszerszámozva várta a következő bevetést.
    Wandám pajzán mosollyal kérdezte,tudom-e mi a kutya kötelességem ?
    Naná,hogy tudtam,ezért gyorsan mögé kerültem,majd egy pillanatra elgyönyörködtem az elém táruló pazar látványon,mely a retinámba égett.
    Gyorsan elhelyeztem néhány csókot a stratégiai helyeken,majd vezéremet óvatosan az elevenen lüktető nedves nyíláshoz illesztettem.
    Finoman csúsztattam be a szerelem kapuján,majd érzékelve a kedvező fogadtatást,egyre gyorsabb tolattyúzásba kezdtem.

    Kedvesem szűziesen rebegte,hogy: gyerünk hadd csattogjon,gyorsabban !! Szót fogadva nagyobb tempót kezdtem diktálni,mit tündérkém örömmel fogadott.
    Mikor éreztem,hogy közeledik a végem,gyorsan kihúztam rudamat,és megkértem kedvesemet,hogy szájjal végezzen ki.

    Lekapta a vv-t,és gyorsan mohó ajkai fogságába ejtett. Mélyen a torkára eresztett,majd mikor megindult a kitörés,csak pajzánul rámkacsintott.
    Hagyott szájában lenyugodni,majd szépen elengedte a lestrapált tettestársamat.

    Kis folyadékpótlás,és némi csevrgés után tündérünk a szeme sarkából észrevette,hogy Kispajti a mellőzés hatására meglehetősen felhúzta az orrát,ezért egy óvatlan pillanatban nyakoncsípte a sértődős kis barátomat,és hirtelen máris falánk szájacskájában találtam magamat.
    Hirtelen csak azt éreztem,hogy bűntársam eltűnik,és kedvesem orra pedig teljesen a hasamba fúródik.
    Szépen kihúztam asszisztensemet édes börtönéből,bár Wandus sóhajtotta,hogy még játszani szeretne vele, és most én kezdtem viszonozni házigazdém kedvességét.

    Kellemes nyalakodásba kezdtem a csodák völgyében,majd miután tündérem néhányszor diótörőt játszott kemény combjaival szegény kobakomon,engedtem a túlerőnek,ls gyorsan gumiért sóhajtottam.
    Csinos házigazdám gyorsan kabátba bújtatta játékszerét,és nyeregbe pattant,legnagyobb örömömre.
    Miután vezérem vidáman csusszant be a szűk selyem alagútba,én még vidámabban élveztem az előttem ringó ,táncikáló csodás keblek látványát,és igyekeztem minél több csókot elhelyezni rajtuk.
    Némi intenzív vágta után éreztem,hogy a srávok mozgolódni kezdtek,ezért ismét kértem kedvesemtől a franciás befejezés lehetőségét,melynek lelkesen tett eleget vezérem leszerszámozását követően.

    Társam ismét az isteni mélységekbe merült,míg én úgy éreztem,hogy a fellegek közé repültem Wanda páratlan kényeztetése folytán. Egy ilyen édes kínnak sokáig nem lehet elkenállni,így én is megadtam magam a sorsomnak,és hatalmas kitöréssel jutalmaztam meg kedvesem kitartó,áldásos munkáját.
    Még ezután egy ideig mélyen a szájában tartott,majd elégedett mosollyal arcán engedte szabadon bűntársamat :)


    Ezután még összebújtunk,kicsit beszélgettünk,majd zuhi,érzékeny búcsú,és egy újabb szenzációs élménnyel gazdagabban a távozás mezejére léptem.
  • Elszámolás:

    Extrát nem vettem igénybe hacsak csinos vendéglátóm személyét nem tekintem annak.
    Virágcsokor mérete telefonon,vagy bővebb infóból megtudható,helyszínen sem változik,köztünk már szóba sem kerül.
    Korrektségből csillagos ötös,mivel először csak félórát foglaltam,majd miután sikerült dolgomat átszervezni,Wanda rugalmasan tudott az időn hosszabítani,melyet ezúton is köszönök :)
  • Összkép:

    Ismét egy szenzációs randin vagyunk túl kedvesünk hozta a már Tőle megszokott pazar formáját, Nála/Vele tartalmasan telik a kis pásztoróránk,olyan,mintha a barátnőmmel lennék. Természetesen ajánlom Őt mindenkinek,aki jól szeretné magát érezni egy csodálatos,odaadó, nagy szexkultúrával rendelkező Hölgy társaságában.
    Nem véletlen,hogy igyekszem Őt sokszor látogatni,bár nem vagyok elfogult :)
    Na,jó,csak egy kicsit :))
    Kedves Wanda!
    Örülök,hogy ma is tudtunk találkozni,szerintem akár hivatalosan is leírhatom,hogy jól összecsiszolódtunk,bár még azért szeretnék Veled sokat csiszolgatni ;) !
    KÖSZÖNET A PAZAR ÉLMÉNYEKÉRT !! :)
Happy Massage