• Wanda Gold

  • Beküldte:
  • Wanda Gold reagálása

    Drága chicago_sunroof! ❤


    Köszönöm szépen a csodás randit, a kedvességet, figyelmességet, törődést, ezt a szuper beszit és természetesen azt is, hogy újra és újra vágysz a társaságomra és meglátogatsz :)))

    Örülök, hogy minden egyes alkalommal ilyen pazarul érzed magad velem. Igyekszek mindig a kedvedben járni és addig játszani veled, míg teljesen kész nem leszel tőlem. Imádom mikor már alig várod, hogy megkapd amit szeretnél, vágyakozó szép szemeiddel rám néz és mintha mondanád fejben, hogy mi lesz már! :D
    De tudod, türelem rózsát terem... vagy inkább mézescsuprot? :P

    Én is mindig csodásan érzem magam veled a randijainkon, abban pedig biztos vagyok, hogy ez mindig így is fog maradni! ;)
    Ráadásul még vannak olyan dolgok amiket ki kell próbálnunk együtt!

    Úgyhogy várom majd Drágám a füstjeleket, utána pedig Téged!

    És még egy gondolat...
    Teljesen átjött nekem a beszidben az, hogy imádsz és oda vagy értem, ami persze kölcsönös és örökre szól :)))


    CSÓKOLLAK :****


    Wanda Gold ❤

  • Egyeztetés:

    Még előző randi végén rebesgettem meg, hogy szeretném meglátogatni, majd amikor már tudtam, hogy mikor tudok ott lenni, privát üzenetben egyeztettünk. Szerencsémre Wandának is jó volt az időpont.
  • Megközelítés:

    Automobil híján tömegközlekedéssel róvóm a köröket fővárosunkban.Rohadt nagy közlekedési csomóponthoz van közel a kuckó. Most éppen villamossín felújítás alatt van, ennek ellenére is kiválóan és könnyen megközelíthető a hely.
  • Helyszín:

    Csak szuperlatívuszokban lehet beszélni a lakásról. Új épitésű társasházról van szó. Maguk a köztes terek is igényesek szépek, lakást még elfogadnám sajátomnak is.
  • Lány külseje:

    A fényképek sokmindent megmutatnak. Nagyon finom feszes bőr, markolnivaló popsi, dús keblek, nyalnivaló finom kehely. Hosszú fekete haj, mely szépen illik valóban kislányos arcához. Ám amit a legjobban imádok, az a szeme és mosolya. Ezekkel tud pillanatok alatt levenni lábamról. Boszorkányság.
  • Action:

    Betoppantam a lakásba, ahol Wanda már lenge nyári öltözetben vart, azaz meztelenül. Ajtócsukódás után másodpercek alatt sikerült egymásba gabalyodni. Még ugyan táska sem került le rólam (nem iskolából toppantam be), de a köszöntő puszi már kicsúszott az irányítás alól, és kíváncsi csókolózásba csapott át.

    Simogattam feszes testét, ahol értem, el is lettem volna meg így egy darabig, de hogy ne az ajtóban maradjunk, be lettem tessékelve.

    Ruháimat gyorsan ledobtam, hogy egálban legyünk. Kaptam türcsit, majd irány a fürdő. Miközben lecsutakoltam magam, nem lettem egyedül hagyva, csacsogtunk erról-arról.

    Rövid csókolózás után az ágyra lettem parancsolva a tetthelyen. Hasra feküdtem, Wanda pedig nagyon lassan és érzékien elkezdett fülemtől nyakamon át hátamig simogatni majd végigpuszilni. Elképesztően izgató, imádom az ilyet, amikor felhúznak, és alig várom, hogy mi lehet a folytatás.Sokadik találkánk ez már, tudja, mivel tud elbűvölni.

    Már itt be lettem indítva, de ami ezután jött. Megfordultam, majd be lettem öltöztetve. Wanda rámült, és puncijával elkezdte simogatni farkam, pont úgy, hogy csiklóját izgassa. Csak lassan mozogtunk, popsiját gyűrtem, miközben hébe-hóba egy-egy csók csattant.

    A legőrjítőbb, mikor kicsit feljebb csúszott, es ereztem kelyhének meleget. Mit melegét, mint Mordor Végzet hegyének tüzes katlanja. Csak rám mosolygott, majd csúszkált tovább rajtam. Eszméletlen egy módja, hogy őrületbe kergess akármelyik férfit. Majd tűkön ültem, hogy bekerüljek a forró barlangba, másra nem is tudtam gondolni, de Wanda nem sietett sehova. Ugyan szólni nem bírtam, de arcomon láthatta gondolataimat. “Igen??? Monddd.”

    Végül valóra vált kívánságom, és bekerültem a legszentebb szentélybe. Meg talán soha nem esett ilyen jól, hala annak, mennyire el volt nyújtva az előjáték. Wanda hagyta, hogy élvezzem a pillanatot, de máris elkezdett mozogni rajtam. Lassú paci kezdődött, ami néha begyorsult. Olykor mozogtam alulról, de leginkább átadtam magam az események folyásának.

    Az egész nagyon intenzív érzés volt, de az előjáték miatt annyira nem bírtam sokáig, és borzalmasan intenzív orgazmus közepette lett végem.

    Pihenésképpen kaptam frissítőt, meg egy kis időt, hogy kiszusszanjam magam. Nem tartott sokaig, hisz egymás mellett fekve újra csókolózni kezdtünk. Ha más nem is történne egy látogatás alatt, ezért megérné elmenni, amilyen átéléssel és finoman csókol. Kezem lassan lefelé vándorolt, szirmokat simogatva, majd óvatlan pillanatban bekukucskáltam a punciba. Saját nedvével megolajozva elkezdtem a csiklót is izgatni, miközben nyakát , füleit, ajkait csókoltam. Munkálkodásom nem maradt eredménytelenül, hamar sikerült éreznem, ahogy a remegések végigfutnak testén, majd kezem combjai áldozatául estek, és a satu nem is eresztett egy jó darabig.

    Miután lecsillapodtak a kedélyek, még annyit sem mondhattam, hogy fapapucs, máris eltűntem ajkai között, majd kis francia után, gumit kaptam és meg lett ismételve a csúszka. Ismerve magam úgy éreztem, hogy másodjára hadrendbe tudok állni, ilyen erős orgazmus utan, nagyképűbb kijelentes lenne, mintha azt állítanám, hogy bármikor feladásra kényszerítem a Gracie család valamely tagját. Aztamindenségit, Wanda rácáfolt, mégiscsak összejött.

    Kis lovaglás után, hátulról folytattuk a mókát. Frenetikus látvány és érzés volt, többször éreztem, hogy közel vagyok a véghez, de nem jött össze. Gondoltam, ha váltunk misszibe talán változhat a helyzet, ám sajnos ehhez nekem több pihenő kell. Mivel szeánszunk a végéhez közeledett, ezért erre majd legközelebb kerül sor.
  • Elszámolás:

    Randi végén egy boritékban raktam az asztalra. Bővebb infóban benne van az, aminek benne kell lennie erről is.
  • Összkép:

    Wanda csodálatos. Miközben írtam ezt a beszit, majd egy éve, hogy elsőre találkoztunk. Mindig el tud varázsolni, tudja mit szeretek, hogy mivel tudja elcsavarni a fejem. Tudom, hogy Nála mindig jól fogom magam érezni, es nem csak a szex miatt, hanem energikus, nagyon kedves természete miatt. Férfitársak, nagyon szerencsések vagyunk, hogy Wanda itt van velünk.
Happy Massage