• Lotti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en történt az egyeztetés. Lottinál már jártam így tudtam nagyjából mire számítsak. Írtam neki SMS-t aminek hatására beszéltünk és reagált gyorsan reagált a VTR-en visszaigazolta a megadott időpontot ami felajánlottam neki.
  • Megközelítés:

    A cím ismerős volt, mert már jártam arrafelé fehérvári út Kondorosi út közelében található Lotti aki ismeri a környéket az tudja, hogy sok finomság van a környéken. Tömegközlekedés villamos jár alapvetően arrafelé. A cím egyértelmű a GPS és térkép alkalmazás ismeri a címet.
  • Helyszín:

    Lakás célnak tökéletesen megfelel szóba fürdő és annak a tisztasága rendben volt. Szobában egy nagyon kellemes ágy van aminek a magassága nekem pont ideális a kutyus pózban történő behatoláshoz ami plusz pont. Fürdőben van több tusfürdő szájvíz ami a higiéniához fontos lehet. Zuhanyzó van a fürdőben a törülköző finom tiszta illatos volt. Minden rendben találtam maximálisan elégedett voltam a környezettel.
  • Lány külseje:

    Lotti a képekről egyből felismerhető. nekem nagyon bejött, mert szerettem a hozzá hasonló nőket mint, amilyen Lotti. Akinek a képek alapján bejön annak fog tetszeni élőben is. Szép popsija és puncija nagyon finom.
  • Action:

    Ismerősként üdvözöltük egymást, hiszen régebben már találkoztunk. Felfrissülés után vissza siettem a szobába Lottihoz, már nagyon kiéhezetten mentem hozzá. Ágyon elfeküdt én meg hozzá buktam. Lábaival kezdtem haladtam előre a puszik osztogatásával csókot kaptam és kicsit elidőztem a melleinél. Finoman kényeztettem őket hamar megjött az első sóhaj. Délebre mentem és pár puszit elhintettem a szeméremdombokon majd finoman belenyaltam Lotti puncijába ami nagyon finom volt a reakciókról nem is beszélve. Fordulás után mellé térdepeltem és a kis barátomat a szájába adtam finom kényeztetésben volt rész. Kaptam gumit majd kutyusba helyezkedtünk itt behatoltam és keményen elkezdtem lökni amit Lotti élvezett hát még én. Mikor élvezés közeli állapotba kerültem akkor kiszedem a farkam gumit lehúztam és a farkamat Lotti szájába adtam ezen húzott szopott párat amit nem bírtam sokáig és óriásit élveztem az ajkai között, amit szépen elnyelt. Első kör így ért véget kaptam vizet majd mindketten felfrissültünk. Második körben popó kényeztetéssel kezdtünk amit herék és gát izgatása követett. Feléledt a velem egykorú majd gumit húztunk szemből hatoltam Lottiba itt löktem jó erősen húztam magamra rendesen közben a lábait a nyakamba vettem és keményen magamévá tettem. A végére elfáradtam pózváltás után mellé térdepeltem és elkezdte kényeztetni a farkamat majd alapos zacsi herei kényeztetést kaptam közben vertem a farkamat. Ezt körülbelül 10 percig csináltuk élévezés közeli állapotba kerülve a kis barátomat és az ondómat újra Lotti gondjaira bíztam, ami nem maradt hála nélkül a részéről, gondoskodott róla, hogy a helyére kerüljön teljesen kifacsart engem Lotti. A végén elmentem felfrissülni majd kaptam egy pohár vizet felöltöztem és ajtóban szájra puszival váltunk el egymástól. Így utólag visszagondolva nagyon finom volt Lottival és Lottiban lenni.
  • Elszámolás:

    A végén tettem az asztalra az órás megszokott kerek rózsaszálat. Az élmény messze meghaladta a rózsasálak számát.
  • Összkép:

    Mindennel elégedett voltam kétszer s sikerült elélvezni, amit Lotti nekem nyújtott teljesítményének köszönhetően fantasztikus volt.Megkaptam mindent amit akartam Lottitól Lottinál. Nekem az egyik kedvencem imádom ezt a nőt.
Happy Massage