• Enikő

  • Beküldte:
  • Enikő reagálása

    Szia!
    Koszi a beszamolot.
    Viszont azt,hogy te nem tudsz csokolozni,legyszives ne akaszd az En nyakamba.
    Itt normalis csok van, nem pedig "szajrapuszi", ilyen kritikat sosem kaptam masoktol,de nem is kaphatok a tenyekbol kiindulva.

  • Egyeztetés:

    Régóta a listámon volt Enikő. Most úgy alakult, hogy időt tudtam szakítani egy kis élvezkedésre. Régebben már hívtam, sikertelenül, de ezen a szép napon elsőre felvette, és mindkettőnknek megfelelő időpontot is találtunk.
  • Megközelítés:

    Én kocsival mentem. A lakóparkot jól ismerem nem volt nehéz odatalálni. BKV szerintem elég messze áll meg, de mivel kocsival mentem inkább a parkoló kereséstől fájhatott a fejem. Végül találtam, de nem elsőre és egy kicsit sétálnom is kellett.
  • Helyszín:

    A lakás egy új építésűnek számító házban van. Színvonalas mind az épület, mind a lakás. A lakás teljesen diszkrét, szerintem csak az az egy szoba van amiben akcióztunk. A fürdő tiszta, a törölköző nedvszívó képességénél már csak Enikőé jobb. :)
  • Lány külseje:

    Sovány izmos lány, kicsi cicikkel, mint ahogyan ez a képeken is látszik. Ami meglepetés lehet az az arca, de annyira nem lepődtem meg, mert előttem író kollégák felkészítettek mindenre... ez lehet, hogy rosszul hangzott :) A lényeg, hogy nekem tetszik. Nem mondom, hogy a megszokott szépségideál, de nekem kimondottan tetszett a mosolya és kacéran csillogó szemei.
  • Action:

    Amikor megérkeztem felhívtam, megkaptam a bebocsátáshoz szükséges kódot és adatokat. Az ajtó mikor odaértem, lassan nyílt, Enikő ott várt mögötte a félhomályban, már már elegánsnak mondható ruciban. Kedvesen beinvitált a konyhába ahol mindenféle itallal, köztük kávéval is kínált, de én a frissítő vizet választottam. Egy kicsit beszélgettünk olyan ismerkedőset, majd mondta, hogy szabaduljak meg a ruhámtól míg Ő hoz egy törölközőt. Hát így is lett. Én elmentem tusolni, mikor visszajöttünk az ágyra invitált és bemelegítésnek egy kis masszázst ajánlott. Én hanyatt feküdtem, olajjal kicsit átgyúrt simogatott, majd hozzám bújt. Csókolóztunk, ami finom volt, de érzékibb puszilkodásra jobban hasonlított. Lejjebb csúszott és franciázni kezdett, a környéken melegített be majd szépen érzékien, nagyon ügyes technikával játszott a hangszeren. Itt már majdnem végem lett, ezért kértem, hogy most ő feküdjön hanyatt. Puszilkodásból indultam lefelé végig a testén. A bimbói kőkemények lettek, ami nekem nagyon tetszett, ezért itt egy kicsit elidőztem, majd a lapos hasán át elértem a puncihoz. Én is a környékkel kezdtem, majd alaposan kinyaltam... egy idő után rákérdezett, hogy jöhet e a gumi. Szóval a csúcsig nem sikerült elvinni, de nyilván nem fogok ellenkezni :) Gumi fel és először hátulról szexeltünk. A popsija ebben a szögben különösen tetszetős. Majd kértem, hogy üljön bele. Óvatosan beleült, így ebből a szögből még erősebb volt szűk puncija szorítása. Hozzám bújt, majd felülve lovagolt.... sajnos itt már nem tudtam tovább húzni a dolgot és a gumiba durrantottam. Tisztogatás után még a kevés fennmaradó időben ismét masszírozott, ami teljesen jó levezetése volt a levezetésnek. :) Ezután újabb fürdés és távozás.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás a végén történt. Otthagytam egy jól látható helyen, se közben se ekkor szó sem esett róla. Nagyon korrekt volt vagyis megérte a ráfordított időt és energiát.
  • Összkép:

    Amit ígért az történt. Semmi negatív meglepetés nem történt, amiert jöttem megkaptam, szóval nincsen ok panaszra :)
Happy Massage