• Amanda

  • Beküldte:
  • Amanda reagálása

    Köszönöm szépen Kedves Tozo!!
    Nagyon tetszettek a soraid.Örülök,hogyjól érezted magad! Várlak vissza minél hamarabb!
    Csók

  • Egyeztetés:

    Van egy jó kis sorrendem, hogy melyik kedvencemhez szeretnék eljutni. Egyszer csak megláttam, hogy Amanda elérhető és már hívtam is. Amanda pontosan kezeli az oldalt és jelzi az elérhetőségeit. Telefonon egy gyors beszélgetés során kiderült, hogy már jártam a lakásban a kolléganőjénél. Amandának nagyon kedves hangja van, öröm volt vele trécselni, de nem vesztegethettem az időt, mert azonnal indulnom kellett a távolság miatt.
  • Megközelítés:

    Ismertem a címet a XIII. ker Béke tér környékén, attól két saroknyira. A gps-nek nem okozott gondot, az utcán találtam árnyékos helyet az autónak. A parkolás persze már itt is fizetős, de legalább volt rengeteg szabad hely. BKV-val sem gond a megközelítés. A Reitter Ferenc út irányából, de akár a Béke tértől vagy a Hungária körútról sem jelenthet problémát egy kis ráhangoló gyaloglással kiegészíteni az utat.
  • Helyszín:

    Az utcán kiszúrtam egy MT-t, akinek elsőbbséget engedtem, megvártam hogy bezsilipeljen és kb. feljusson a lifttel A bejutáskor a fújdogáló szél miatt sajnos párszor diszkréten vissza kellett kérdeznem a bejutás titkos kódjára és figyelni kell, hogy melyik liftbe akar beszállni az ember.

    A lakás egy néhány éve épült rendezett, tiszta társasházban található. Belső udvaros és körfolyosós, ami ritka az új építésűek között. A lakás előszobából és tudtommal két szobából áll. Amanda szobája nagyon hangulatosan van berendezve. A színek harmóniája uralkodik, ehhez passzolnak színben és stílusban is a kiegészítők, a papírlámpa a sarokban, a szék, a szobainas, a komód, amin valódi mini hifi torony szolgáltatja a zenét (nem rádió, hanem összeválogatott, hangulathoz illő zene). A komód fölött egy pontos! óra őrködik az idő múlásán.
    A szobában a tatami szépen le volt terítve, kerek arcpárna, finom törölközők, hangulatos textília volt rajta. Amanda megadta a rangját a randinkn, mindent megtett a tőle elvárható gondoskodással, amit nagyra értékelek.
    A fürdő egészen jó méretű, zuhanyfüggönyös kád, wc? és duruzsoló mosógép van benne és persze minden más, amikre az előkészületeimhez csak szükségem volt!
  • Lány külseje:

    Amanda külsejéről nehéz szavakat találni. Az adatlapon lévő korából simán letagadhat 2-3 évet (úgy, hogy tudom a pontos választ, mert kitalálósdit játszottunk). Nagyon feszes, fiatal teste van. Hibátlan illatozó bőre, nagyon pici kislányos cicikkel, aranyos karcolótűként keményedő világos bimbókkal. Puncija kislányosan (szinte szűzlányosan) zárt, apró kisajkakkal, de kényeztetésre nagyon jól reagált, de erről később. Gyönyörű karcsú dereka van, hozzá nagyon formás körte feneke. Járkálás közben olyan szépen ringatja, hogy odaragadt a szemem a popsijára. Puszilgatni való hosszú nyaka van, ami tökéletes kiegészítője a sudár testalkatának. Hófehér illatos makulátlan bőre (én tetoválásra sem emlékszem) finoman illatozó, simogatásra csábította a tenyereimet.

    Összességében szívdöglesztő a leányka. És még nem is beszéltem arról, hogy csodálatosan kedves ártatlan iskolás kislány arca van, mosolygás közben apró gödröcskékkel a pofikáján. Igéző, ahogy rám nézett. Belevesztem a szemébe, amikor a szempillája rebbent, vagy a szemöldöke megmoccant. Ő az, aki megjelenésével letaglózott, erre nem is találok pontos szavakat, pedig látjátok, megpróbáltam. A folytatódó ámulatomat próbáltam valamennyire leplezni, de aztán kitört belőlem. Ami szép, az szép alapon sok dicsérő szó hagyta el számat.... amit meg is érdemelt. Az egész arcáról lerí, hogy mosolyra van berendezkedve. Életvidám, mosolygós, barátkozós, kedves és kiegyensúlyozott egyéniség. Már csak azt nem értem, hogy miért nem jutottam én el hozzá sokkal hamarabb!?
    Fogalmam sincs, hogy miben fogadott, ha katonai zubbonyban, akkor sem jegyeztem volna meg. Csak az arcára és a fenekére voltam képes figyelni... ez van!
  • Erotikus masszázs:

    A szobába érkezve körbefordult előttem, így szemeimet végigpásztázhattam csodálatosan vékony alakján. Ellágyultam szépséges arcocskáján, gyönyörű mosolygödröcskéin, valamint csodálatos szempárján, amivel kacéran de egyben sóvárgón rám tekintett. Az jutott eszembe, hogy "bingó" - ez a elsőre meglátni és megszeretni érzés volt, amit mindig keresek, de annál ritkábban találok meg. Átöleltem, magamhoz szorítottam és egymás vállára hajtottuk a fejünket. Éreztem testének forróságát és bőrének illatát... ez a jelenet aznapra megpecsételte a sorsomat.

    A magas fokú szimpátiánk miatt a beszélgetésünk hihetetlenül természetes volt, mintha régóta ismernénk egymást, nem voltak titkaink a magánéleti kérdésekben sem.
    A ruháimat az ajtó melletti székre tettem és Amanda imbolygó fenekét követve a fürdőbe jutottam, ahol alapos de gyors tisztálkodást követően "kitaktikáztam", hogy visszafelé a szobába is Amanda fenekét követhessem hátulról.
    Néhány összeölelkezés és arcra puszi után egy szájra puszival is próbálkoztam és olyan bizsergés fogott el, hogy innen kezdve le sem tudtam szakadni ajkairól. Nagyon jól csókol, amivel nagy érzelmi hatást váltott ki belőlem. Piszok jól esett. Éreztem a legapróbb mozdulataiból is és a fejtartásából, hogy imádja a csókot (legalábbis velem, az biztos). Én pedig a hajába túrva húztam-szorítottam magamhoz ajkait és diákkoromat idéző fergeteges csókolózást folytattunk csukott szemmel, ahogy azt kell. Ezt az emléket elraktároztam magamnak örökre.

    Teltek a percek, de annyira jól esett a csókolózás, hogy ezt semmivel sem helyettesíteném. Amanda megkért, hogy most már aztán tényleg feküdjek le. Megfordult és kérte, hogy kapcsoljam ki a melltartóját. Hátulról megfogtam a melleit és azokat finoman simogatva engedtem csak, hogy a melltartója a földre essen. Hasra vágtam magam. Az olajos svédmasszázst a vádlimnál kezdte, majd a combjaimnál haladt felfelé, majd a fenekem is kellő hangsúlyt kapott néhány a zacskómat és a fenékjáratomat érintő erotikus érintéssel, fogással majd simítással . A mozdulatai kifogástalanul szakszerűek és kellően erősek voltak. Ez a masszázs művelet önmagában is megállja a helyét, ráadásul piszkosul jól esett. Kevés olajjal dolgozik, így a tenyere a súrlódástól felhevült és érzéki játékot játszott a bőrömön. Kellemesen játszott a hátamon, úgy hogy közben a fenekemen érezhettem a bugyiján keresztül is duzzadó szemérem dombját. Hátam gyömöszölése közben puncija is mindig mozdult egyet a fenekemen. Majd a hátamtól visszafelé indulva csak a fenekem volt a cél, ahol a fenekem és a zacsim simogatása közben a kezeivel alám nyúlva mindkét golyómmal elkezdett morzsolgatós petangot játszani. Amikor megemeltem a csípőmet, akkor már a farkamat is bevette a játékba. Csak kapkodtam a tekintetem a tükörben.

    Nem kellett kérdezni, hogy fordulhatok-e. A művelet közben levette a bugyiját, magára csorgatott olajat, majd azt érzékien elkenegette a melleitől a szeméremdombjáig. Egyik lábával még fel is térdelt, hogy a tükörből is jobban láthassam, ahogy a punciját is beolajozza. Fölém hajolt, érzelmes csókokat követően rám hasalt és lefelé haladva csúszott a farkam irányába, majd vissza. Fergeteges csúszka masszázs volt, a felső pontnál mindig elidőztünk egy hosszabb csókkal. A puncijával többször a mellkasomig is felcsúszott, többször a számba jutottak a mellbimbói. Ezt végig a kacér mosolyával kísérte és sóhajaival, apró nyögdécseléseivel tette erotikusabbá. Kértem fél óra időhosszabbítást, amit azonnal meg is kaptam, ennek nagyon örültem is.
  • Levezetés:

    Mellém térdelt és oldalról izgatni kezdte a farkamat. Úgy helyezkedett, hogy pucsitó feneke és duzzadt puncija a tükörből jól látható legyen. Először a tenyerével, azt követően a beolajozott melleivel csúszkált a farkamon. Kezeivel megemelte a farkamat, a nyelvével végigszánkázott rajta, majd a golyóimat is a szájába véve odáig nyalakodott odalent, hogy a nyelvével szinte a popómig is eljutott. Eszméletlen odaadó érzés volt.

    Amanda rámarkolt a kezével a farkamra ujjaival körbefogva azt. Szájába vette a makkomat és együtt járatta le-fel a kezét és a száját, úgy hogy a farkamból semmit nem láthattam. Az oldalt térdelése miatt kényelmesen masszírozhattam a csodásan hetyke, fiatalos cicijeit. A nyelvével körözött a makkon, majd szájába eresztette, néhányat cuppantott rajta. Nem kellett sok, hogy a felajzottságom túlhevült állapotba juttasson, Amanda megérezve a végem kézzel-szájjal kivégzett. Fokozta a tempót, majd a szájával felemelkedett, alól kissé elszorította a farkamat a másik kezével pedig hozzáértő ritmusban a hasamra verte annak tartalmát, egészen a mellkasomig kilövellve az anyagot.

    Törlőkendőért nyúlt és ápolónői alapossággal és figyelemmel letisztogatott. Hozott nekem vizet is a konyhából, amire szükségem is volt.

    Amandát megkértem, hogy feküdjön hanyatt. Felhúzott lábai között ráhasalva csókolgattam ajkait, majd lefelé csúszva végignyalakodtam testének minden pontját. Markommal szorítva emeltem ki mellbimbóit, játszottam a köldökével és Amanda sóhajtása mellett értem el szűziesen apró és rózsaszín puncijához. Kezemmel a lábfejét tartva végignyaltam a combjának belsejét, és nem húzva az időt, nyelvemmel a puncijának apró érintéseivel ,majd ujjaim simogatásával kiegészítve fokoztam Amanda vágyakozását a kielégülésre. Felnézve láttam, ahogy fejét félrefordítva mélyebben veszi a levegőt, kezével a mellét markolássza, másik kezével lenyúlva a csiklóját igyekszik kiemelni. Először egy, majd két ujjamat csúsztattam be a puncijának mélyére, de csak nagyon lassan mozgattam a kezem, mert meg kellett várnom az ellazulását. Később mindkét kezemmel a feneke alá nyúlva megemeltem a popsiját. Ezt a pozíciót imádom egy jó kis nyalakodásra használni. Apró nyelvmozdulataim eredményeként Amanda egyszer csak összébb zárta a lábát és felsóhajtott. Jó érzés volt látni a kielégülését, bár ezt csak ő tudná megmondani mit jelentett neki. Mellébújva és átölelve vártam meg a lenyugvását.

    A konyhába sietett Amanda és hozott még egy pohár vizet és sajnos azzal a rossz hírrel tért vissza, hogy közben a hosszabbítás mégsem lesz lehetséges.
    Ez nem zavart minket abban, hogy nekilássunk a második körnek, Hanyatt vágtam magam és Amanda ugyancsak mellém térdelt, a melleit cirógattam, a másik kezem középső ujját a puncijába dugtam és - most már idő hiányában, de az idővel egyáltalán nem foglalkozva -, viszont ugyanazzal az érzelmi töltettel, igéző nézéssel, a tükör felé pucsitó fenékkel, kézzel-szájjal ismét kivégzett, ugyancsak a hasamra eresztve a kézimunkájának eredményét. Az alapos tisztítgatásomat ismét ő végezte egyedül. Az időm ugyan lejárt, de a felajánlásom ellenére mégis elküldött fürdeni.

    Felöltöztem, a rózsacsokrot a komódra tettem és búsulkodva, de mégis örömittasan távoztam erről a csodás érzelmi túlfűtöttséggel megáldott randevúmról. Az órámra nézve láttam, hogy egyetlen szó nélkül majdnem 10 perccel túlcsúsztunk, hogy a második kör is beleférjen. Amandától ez a vendégközpontúság nagyon jól esett. Nem kérdés hogy vissza fogok jönni hamarosan, amint az időm engedi
  • Elszámolás:

    Az adatlapján megtalálható, hogy milyen csokorral kell készülni, tehát nincs meglepetés, egyébként kissé az átlag alatti méretekről van szó. A helyszínen ez szóba sem került, csak a búcsúzkodásom záróakkordjaként tettem a szekrényre a csokrot kiegészítve egy kis ráadással hálám jeléül. Amanda nem áldozott rá semennyi figyelmet, tetszett a bizalma.
  • Összkép:

    Amandában egy tökéletes partnert ismertem meg. Megérintett a lelke, a kedvessége, a hozzáállása, az erotikus kisugárzása. Nekem nagyon-nagyon tetszett az arca, a teste, a mindene. Köszönöm kedves Amanda, hogy egy ilyen csodálatos randival és élménnyel ajándékoztál meg. Most viszont azért kell elnézést kérnem, mert egy ilyen randira kék besorolást kellene adnom, de ezt most az oldal értékelési politikája nem teszi lehetővé számomra. Viszont sebaj, ugyanis a "visszavágó randin" ezt rendbe fogom tenni, ígérem, elég ha csak valami hasonló randit hozunk össze akkor!
Happy Massage