• Lana

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Délután felhívtam, de nem vette fel a telefont. Ezt megpróbáltam valamivel később, akkor viszont egyből. Meg is beszéltük, hogy meglátogatnám durván háromnegyed órával később. Elmondta a címet, és másról nem esett szó. Kicsit furcsálltam, hogy nem kérdezte, meddig szeretnék maradni, végül ezt érkezésemkor szóban beszéltük meg.
  • Megközelítés:

    BKV-val mentem, könnyen odataláltam. Az útidőt kicsit elszámoltam, így kb 2 perccel a megbeszélt időpont után hívtam, hogy megérkeztem, de ezt nem tette szóvá.
  • Helyszín:

    Egy budai bérház egy szépen felújított lakása. A fürdőszoba tiszta, a zuhanyzóban széles a tusfürdő választék. A szoba egyik oldalán egy masszázspad magasságához beállított tükör található, de pad nélkül. A másik oldalon viszont a föld közelében van a tükör, pont a tatami mellett. A meleg enyhítése céljából egy ventilátor forgolódott csendesen.
  • Lány külseje:

    Lana nem az a kimondottan vékony, modell alkatú lány, de "felesleg" se nagyon van rajta. A bemutatkozójában olvasható "nőiesen telt" egész jól leírja a külsejét, és persze a fotók se félrevezetőek. Az arca kimondottan bájos, szép a mosolya. A nagy természetes cicikkel pedig nehéz betelni.
  • Erotikus masszázs:

    Másfél órára mentem, kétszeri kényeztetéssel, így a masszázsra a fel- és levezetés között került sor. Bár két kényeztetésről volt szó, ami a masszázs alatt történt, én beszámítanám egy harmadiknak.
    Kezdésnek Lana megkérdezte, hogy milyen masszázst szeretnék, de én rá bíztam magam, csak annyit mondtam, hogy legyen jó. Hát az volt. Hasra feküdtem, ő a bal lábamhoz helyezkedett, és a talpammal kezdett. Onnan haladt egyre feljebb és feljebb a vádlimon és combomon át a fenekemig. Nem gyúrt túl erősen, de nagyon jól esett minden mozdulata. A fenekemhez érve elkezdett cirógatni, és be-benyúlkálni a lábaim közé. Kicsit játszott a zacsival, a makkal, meg azzal, ami a kettő között van. Beolajozta a hátam, majd a melleit, és elkezdett csúszkálni rajtam. Egy ponton elkérte az egyik kezem, amit a hátamra kellett tennem, és úgy folytatta. Ennek köszönhetően hatalmas mellei végig a kezemben táncoltak. Aztán ahogy egyre feljebb és feljebb ügyeskedte magát már nem tudtam úgy kitekerni a karom, hogy kövessem, így már csak a hasát tudtam simogatni. Ő viszont ment még feljebb, és így hirtelen a puncija került a kezembe.
    Pár perc után lemászott rólam, a jobb lábam mellé térdelt, és kezdődött az egész elölről. A másik lábamat masszírozta végig talptól combig, majd ismételtem megcirógatta a zacsit és környékét, végül egy újabb csúszka a hátamon. Ezúttal már nem kellett szólni, tudtam, hova tegyem a kezem. Amikor feljebb csúszott, és újra a kezemben éreztem a punciját, kicsit bátrabb voltam, és a középső ujjamat eltartva hagytam, hogy rácsússzon. Én pedig a tükörből néztem, ahogy a hátamon ülve meglovagolja az ujjam.
    Néhány perc eltelte után újra lemászott rólam, és alaposabban átgyúrta a hátam, a nyakam és a vállaimat. Majd megkért, hogy forduljak meg.
  • Levezetés:

    A fürdőből kijőve megbeszéltük, hogy másfél órát maradok, két kényeztetéssel, és élnék a kölcsönösség lehetőségével.
    A hátamra feküdtem, Lana olajjal bekent mindkettőnek, majd szemből kaptam egy kis csúszka masszázst. Néhány perc elteltével fordult 90 fokot, oldal irányban mozgott tovább, és innentől már elértem kerek fenekét. Valamivel később megint fordult 90 fokot, egyik lábát átvetette a fejem felett, és 69-ben folytattuk. Ekkor éreztem, hogy szájába vette a velem egykorút, de az én szám se tétlenkedett. Nyaltam finom kis punciját miközben ő hol szájjal, hol kézzel dolgozott rajtam. Később megint fordult, oldalról hajolt fölém. Nem tudtam, hogy lefele nézzek, és azt figyeljem, hogy mit művel velem, vagy oldalra, ahol a tükörben láthattam finom kis punciját, ami még mindig karnyújtásnyira volt tőlem. Sok időm nem volt ezen tűnődni, mert éreztem, hogy hamarosan végem. Ugyan szóltam, hogy mikor jövök, de Lana végig a szájában tartott egészen addig amíg le nem nyugodtam. Az utódok végül a egy törlőkendőbe kerültek.
    A masszás után volt még egy kör kényeztetés, aminek a forgatókönyve ugyanez volt.
  • Elszámolás:

    Azon kevés hirdetők egyike, akinél fel van tüntetve a rózsaszálak száma, szóval senkit nem érhet meglepetés. Extrákat nem vettem igénybe, igazából rá se kérdeztem, hogy van-e ilyen lehetőség, de nekem nem hiányzott semmi se. A rózsacsokrot a végén adtam át, nem számolta meg.
  • Összkép:

    Lana egy nagyon kedves, és aranyon lány. Elmondása szerint Bécsben egy hasonló szalonban tanult masszírozni, ahol nagy hangsúlyt fektettek abba, hogy mindent jól megtanuljon. Szerintem ennek abszolút meglátszik az eredménye. Feledhetetlen élmény volt.
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2019-08-11 15:22:09
Happy Massage