• Renáta

  • Beküldte:
  • Renáta reagálása

    Helló helló helló sziasztok!

    Először is had mondjam el, hogy az aki ezt a beszámolót jól megírtnak értékelte, az valami nagyon durva tudatmódosítószer hatása alatt áll és adjon már nekem is belőle, mert Én is szeretném ugyanazt látni.

    Másodszor, kedves Sparrow. Szerintem Te ilyen lakást maximum a lakás kultúra magazin címlapján láttál utoljára, mint amilyenben mi találkoztunk. Éppen ezért vegtelenül sértőnek érzem, hogy azt emeled ki ami NINCS és nem pedig azzal foglalkozol, ami VAN. Nincs klíma, valóban nincs! DE LESZ, csak tudni illik nem vagyok ebben a lakásban olyan régóta és tudni illik akkora nagy urak a klíma szerelő emberek, hogy idén nyáron már senki nem vállal belátható időn belül ilyesmit. Nos, klíma NUKU, de cserébe nyílt agyműtétet lehetne csinálni a lakás minden pontján, még a klotyóban is és emellett meglehetősen ízléses, tágas, felső kategóriás otthon ez.

    Aztán mi is van még, lássuk. JA IGEN.

    Az, hogy nem véletlenül nem szeretem , ha beszámolót írnak rólam. Gyűlölöm! Tudjátok miért? Pontosan az ilyen semmitmondó, unalmas írások miatt. Hát ilyet kb bármikor írok én is nagyjából nettó 4,5 perc alatt.


    Amúgy köszi a többi szép dolgot, az őszintén jól esett, komolyan! A nem vagyok baywatch típusú csaj meg hát...wattafaking szörprájz :D

    Könnyekig hatódtam, köszönöm a beszit. Majd összerittyentek egyet én is ami alapján el lehet indulni a jövőben, ha esetleg újabb írással örvendeztetnél meg engem vagy a kedves nézőközönséget :D

    R E N Á T A

  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettük az alapvető információkat, de a találkozó részleteit már Viberen pontosítottuk.
  • Megközelítés:

    A cím könnyen és egyértelműen megtalálható, de a parkoláshoz nagy adag szerencse kell (a borsos díjakról nem is beszélve).
    Sebaj, ennél nagyobb baj ne legyen.
  • Helyszín:

    Patinás épület, lift van (és működik is).
    A lakás igényes, a fürdő tip-top.
    Egy légkondit elbírna így a nyári hónapokban, de mindent összevetve messze kimagaslik a hasonló lokációk közül.
  • Lány külseje:

    Renáta nem egyszerűen csinos, hanem "hú bazmeg, valószínűtlenül gyönyörű".
    Nem a Baywatch típusú szilikonos szépség, hanem a "szomszédlány" típusú természetes, kedves báj.
    Engem az arca fogott meg, a keskeny fitos orr és a cuki szeplők még ártatlanabb külsőt kölcsönöznek Renátának, de amúgy sem egy pornós személyiség.
    A képeken minden jól látható, nem árul zsákbamacskát.
    Azon kevés lány közé tartozik, akik ruhában és anélkül is egyaránt hihetetlenül jól néznek ki.
  • Erotikus masszázs:

    Renáta képzett masszőr, nem csak maszatol a kezével. Lehet választani számos alap meg gyógynövényes krém és olaj között. Rajta csak egy bugyi marad, rajtam semmi.
    Nem gyúr erősen, ezért aki gyógymasszázst keres 'happy ending'-gel, annak nem biztos, hogy ő az ideális, de nem is csak puhán simogat.
    Viszont megkérdezi, hogy mi fáj, mi nem, hol van szükség nagyobb figyelemre, és ez alapján szabja testre a programot.
    Ennek megfelelően a masszázs inkább kellemes, mint érzéki; egészen addig, amíg a (egy szál bugyiban) a hátadra nem fekszik, és nem kezd rálehelni a füledre.
  • Levezetés:

    A második alkalommal voltam nála, és mivel az első találkozónkon nem volt érzéki program (ezért beszámoló sem született róla), nem tudtam, hogy milyen lehetőségeim vannak.
    De Renáta is olyannak tűnt, mint aki szívesebben improvizál, és hagyja történni a dolgokat - amíg egy bizonyos keretek között maradnak - mintsem mindent megbeszéljen és rögzítsen az elején.
    A kényeztetés során volt csúszkamasszázs (az igazi, nem az, amit sokan kiírnak, de aztán elsumákolják), volt kölcsönös beolajozás és masszírozás, illetve olyan kézi kényeztetés, amiben én feküdtem és ő térdelt felettem, meg olyan is, ahol ő feküdt és én térdeltem mellette-felette. A vég is ebben a pózban ért; hosszan és kellemesen élveztem Renáta gyönyörű melleire.
  • Elszámolás:

    Nem tudok róla, hogy lennének extrák. Amit vállal, azt a csomag tartalmazza.
    Lehet, hogy lehetett volna feszegetni a határokat, de az nem az én stílusom.
  • Összkép:

    Renáta szolgáltatása aszimmetrikus; sem csók, sem kölcsönös kényeztetés (urambocsá: gyönyörszerzés) nem fér bele.
    Ugyanakkor a légkör 100%-ban intim, odafekszik mellém, átölel (hagyja magát átölelni), és nem csak udvariaskodásból beszél, hanem egy értelmes, kedves, közvetlen lány.
    És mivel pokolian csinos (bár a legtöbb nőhöz hasonlóan ő sincs kibékülve a külsejével), egy igazi luxus-élmény vele tölteni másfél órát.
Happy Massage