• Fanni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Reggel rögtön 1 SMS-el indítottam a napot, kérve hogy csörrentsen meg, ha már elérhető. Délelőtt sikerült beszélnünk, lefixáltuk a délutáni randit. Határozott nő benyomását keltette, kellemes hangorgánummal.
  • Megközelítés:

    Lurdy ház környéke, frekventált hely, BKK a közelben, parkolás akár a Lurdy házban. Új építésű lakótömb, porta szolgálattal. Elég nagy komplexum, nincs egyértelműen jelezve melyik blokk merre található. Érdemes útbaigazítást kérni Fannitól, ne kelljen keresgetni. Segítségként a bejutás arról az utcáról a legegyszerűbb, amilyen néven a BKK villamos megállót is elnevezték a közelben. Nekem szerencsém volt, éppen belebotlottam a megfelelő blokk megfelelő lépcsőházába.
  • Helyszín:

    Mivel új építésű a lakótömb, így nem ért meglepetés a pici lakásban sem. Modern, minden makulátlan, jól berendezett. A fehér szín a domináns. Oszlop ventilátor biztosítja a hűtést (nyári melegben hasznos), kellemes zene a háttérben, kényelmes franciaágy. Fürdő tiszta, méretes és kellemes tapintású törölköző, tusfürdő és szájvíz választék a fürdőben.
  • Lány külseje:

    Elsőre picit elbizonytalanodtam, mikor beléptem az ajtón. Ezt azonnal észre vette rajtam Fanni is. Igazából első randink, új hely, ismeretlen minden és hát egy rohanós munkanap kellős közepén látogattam meg. Szóval nem voltam még ráhangolódva a randira, amikor fogadott. De! Elég gyorsan szertefoszlott minden bizonytalanság, mihelyt kibontakozott előttem a személyisége és nőiessége. Kezdetben a tetkók (nem rajongok értük) zavarónak hatottak, de aztán elhalványult minden ilyen részlet, amikor egymásra találtunk a szentélyben.
  • Action:

    Bemutatkozás (első randink) után, az ágyra invitált, beszéljük át, hogy mit szeretnék. Oldotta a hangulatot, hogy nagyon természetesen viselkedik. Megszabadult a ruháitól, és amikor fürdőből visszatértem már érzéki csókolózásba kezdtünk. Igazán beleéli magát, nagyon hosszan csókolóztunk, miközben gyúrtam méretes cickóit. Az ágyon folytattuk, nagyon jól reagál a kényeztetés legapróbb formájára is. Mellei, különösen a bimbók környéke igazi erogén zóna, nem maradtak el a hanghatások. Kértem vegye kezelésbe a kispajtást, én pedig kézzel simogattam kelyhét, ami kellően nedves állapotba került. Hosszan franciázott (felső fok), majd egy ponton jeleztem, most már a helyére tehetjük a kulcsot. Missziben hatoltam be, melleit masszírozva, váltogatva az ütemet, figyelve a reakcióját. Ebből a pózból tökéletesen követhettem minden rezdülését. Meg kell jegyeznem, nagyon szép szabású arca (én pofinak mondtam neki) van, ami hab a tortán az együtt lét során. Húztam amíg tudtam, aztán bekövetkezett az ősrobbanás. Meg is állt az idő, olyan jó volt hosszan belefeledkezni a pillanatba. Szemét lecsukva tartva, élvezte a pillanatot velem együtt. A kéjtől izzadva simogattam még egy ideig, élvezve a szoba kellemes hűvös levegőjét. Háttérben egyik kedvenc betétzeném ment, alattam a minden szempontból barátnőként viselkedő partnerem, tényleg tökéletes kielégülésben lehetett részem. Megtörölköztem, kértem egy pohár vizet, és kellemesen elbeszélgettünk. Rövid szünet után rákérdezett finoman, szeretném-e a folytatást. Elmondtam, nem vagyok 1 lövetű, de nekem a főétel után több idő kell a desszert élvezetéhez. Így én ajánlottam fel, hogy kényeztetem. Abszolút örült a kezdeményezésnek, és mit mondjak, meghálálta minden közeledésemet. Sikerült csúcsra repítenem, viszonozva a korábban kapott francia nyelv leckét. Mikor visszatért ismét a Földre, Fanni visszavette a 'staféta botot'. Kispajtás még kaja kómában, ezért egy idő után javasolta, válthatunk kebel szexre. Méretes cickói között olyan hatást keltettem, mint ceruza a hegyezőben. Jól laktam az első körben, be kellett vallanom (titkolni nehéz is lett volna), így maradt levezetésképpen a simi, csókcsata és nem kevésbé kellemes beszélgetés. Ami számomra igazán megfogott Fanniban (a méretes és kellemes tapintású cickók mellett), az a hangja, a szellemisége és a huncut mosolya. Kellemes délutánt varázsolt számomra, még akkor is ha nálam volt a varázspálca. ;)
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt rózsa csokor, teljesen korrekt színvonalért cserébe. Ezt Deák mester (mint a haza bölcse) is megerősítené. ;)
  • Összkép:

    Barátnő feeling, maximálisan odaadó 'szolgáltató', szellemes, kellemes, nőies. Van kisugárzás, kezdeményezés, buja idomok és minden finomság, amire egy férfinak szüksége lehet egy ilyen jellegű randi helyen. A lényeg, hogy nem vendégként, hanem igazi szeretőként kezelt, amiért erősen javasolt kategória. Muszáj bakancslistán tartani Fannit! :)
Happy Massage