• Bella

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Viberen vettem fel vele a kapcsolatot.Gyorsan reagált is az üzenetekre.Már ekkor nagyon kedves volt.Nagyon rugalmas.Itt és a másik oldalon is láttam a hirdetését.A másik oldalon kicsit részletesebb az adatlapja.Más lett a telefonszáma ,ami megtalálható a másik oldalon.
  • Megközelítés:

    A randi napján (ma) elküldte a címet.A cím teljesen pontos.Nagyon könnyű odatalálni.Bkv-val könnyen elérhető.A keletitől 6-7 perc séta.Az útvonaltervező pontosan oda visz.
  • Helyszín:

    Újépítésű lakóház.Modern kialakítású a lakás.Jól berendezett.A célnak teljesen megfelel,nem is kell több erre a célra.Tiszta,jó állapotú a lakás.A fürdőben mindent megtalálni.Sok tusfürdő van.A nappaliban volt a tett helyszíne :)
  • Lány külseje:

    A képeknek teljesen megfelel az alakja.Egy fekete fehérnemű szettben fogadott,nagyon szexi volt.Az arckitakarástól nem kell félni,nagyon helyes arca van.Nagyon ad a külsejére.Ápolt,higiénikus hölgy.A popsija nagyon jó formás,kerek.A keblek az alakjához képest szép nagyok és kerekek.És tényleg igaziak.
  • Action:

    Amint odaértem a ház elé írtam neki.Egyből válaszolt és megkaptam hogyan jutok be hozzá.Mindent leírt részletesen.Felértem és kedvesen beinvitált.Mosollyal és puszival fogadott ez is nagyon szimpatikus volt.Csevegtünk kicsit majd elmentem fürdeni.Ami jól jött ebben a pokoli hőségben.
    Visszatértem után ő is kért pár percet addig én elhelyeztem az asztalon a megbeszélt tiszteletdíjat.Ő is megérkezett és lehuppant mellém a matracra,ami meglepően kényelmes volt,ekkor lekerült róla minden ruhanemű és végre megcsodálhattam teljes valójában.Nagyon csinos Nő Bella.
    Kölcsönös masszázssal kezdtünk.Először ő gyúrt át engem,ügyesen csinálja nekem a munka után nagyon jól esett.Beszélgettünk közben minden féléről ebben is nagyon jó partner.
    Bella következett,kényelembe helyezte magát és megmasszíroztam.Megdicsérte tudásom pedig nem vagyok gyakorlott benne.Elkalandoztam a csodás popsi felé.Nagyon jó formás,tökéletes feneke van.
    Ekkor felajánlottam neki a francia tudásom amit szívesen elfogadott.
    Beleadtam mindent amit lehetett.Aminek meglett a gyümölcse,sikerült Bellát elrepíteni amit egy hangos nyögéssel abszolvált.Pihegett kicsit és én következtem.
    Nagyon finoman,lágyan franciázott.Nagyon jól csinálta.Sikerült is gyorsan hadirendbe állítania.
    Gumit húzott és kutyusba helyezkedtünk.
    Jó ,kellemesen szűk puncija van.Nagyon jól tolta nekem a formás popsiját.Egy élmény volt markolászni,simogatni miközben dugtunk,ahogy bírtunk.
    Bella nagyon jó partner volt.Kéjesen nyögdécselt ami jól hozzátett az élményhez.Sikerült jó sokáig csinálnunk.
    De a szűk punci és a formás popsi meghozta a hatást.
    Nem bírtam tovább és nagyot élveztem a gumiba.
    Nem ugrott el ,hagyott lenyugodni magában.Megtisztított és kicsit pihegtünk egymás mellett.
    Elmentem fürdeni majd visszatértem után ő is elment tusolni.Felöltöztem közben beszélgettünk.
    Eljött a búcsú ideje,puszik és távoztam.
  • Elszámolás:

    Nem vettem igénybe semmilyen extrát.
    Az új pesti átlagnak megfelelő összeg.Szerintem arányban van a kapott élménnyel.A randi elején történt az elszámolás.
  • Összkép:

    Egyáltalán nem bántam meg,hogy ellátogattam hozzá.Nagyon pozitív élménnyel lettem gazdagabb.Egy nagyon kedves és intelligens nőt ismertem meg Bella személyében.
Happy Massage