• Ramóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon próbáltam hívni, de nem sikerült elérnem, aztán egyszer foglaltat jelzett. Éreztem, hogy eljött az én időm, és 5 perc múlv újra hívtam, amikor is sikerrel jártam. Egy másnapi időpontot szerettem volna megbeszélni, de Ramóna azt kérte, hogy másnap reggel fixáljuk. Ez aztán az oldalon üzenetben meg is történt, már csak ki kellett várnom a délutáni időpontot :)
  • Megközelítés:

    A GPS pontosan a ház elé vitt, parkoló is volt bőven. Tömegközlekedőknek közel a Béke tér, szerintem könnyen megközelíthető.
  • Helyszín:

    A lakásban Ramóna és tisztaság fogadott, nappaliban az étkező egyik székére kerültek a ruháim. A szoba is rendben volt, a fürdő is ok. Tusfürdő és szájvíz választék szintén ok. Minden adott a jó randihoz.
  • Lány külseje:

    A képek meglepően jól adják vissza Ramóna vonalait, teljes mértékben egybe vág a valóság. Az arckitakarástól nem kell félni, ott is minden rendben van, Ramóna gyönyörű teremtés.
  • Action:

    Az emeletre felérve, az intrukciókat követve ahogy odaértem, nyílott is az ajtó, és ahogy beléptem megláttam Ramónát. Azonnal tudtam, hogy jó helyre jöttem, egy fekete szexi fehérneműben és combfixben fogadott, az ajtó becsukásakor, pedig úgy vonzotta a feneke a szememet, mintha valami beépített szem-mágnes lett volna ott :) Puszi-puszi, bemutatkozás, kis beszélgetés és közben ledobáltam a cuccaimat az étkező egyik székére. Irány a fürdőszoba, visszaérkezésemkor még mindig a fekete szexi ruciban volt, bevonultunk a babaszobába, majd ölelés, és azonnal csókra állt a szánk. Nagyon érzéki és finom csókolózásba kezdtünk, közben közös erővel leküzdöttük Ramiról a felsőt, majd újra csóóóók. Élmény vele a csókolózás, mert nagyon jól csinálja, érzékien, nyelvesen, és beleélve.
    Az ágyon folytattuk mindezt, majd elindultam lassan délnek, és befészkeltem magam a combjai közé. Szép lassan birtokba vettem kelyhét, és néhány alap útmutatást követően franciául kezdtem el diskurálni. Ramónának is kezdett megjönni a hangja, megfeszült, majd egy párnába folytotta élvezete hangjait, nagyon szexi volt :) Visszakúsztam rohamtempóban, mert már csókjára éheztem. Kis pihi után jelezte, hogy ő jön, elhelyezkedett a combjaim között, majd szép lassan birtokba vette meredező férfiasságomat. De még hogy, kapott ott a környék is, az oldala, majd újra a szájában voltam. Lassú mozdulatokkal, de mégis intenzív érzéssel, viszonylag gyorsan kértem is a gumit, pedig ő még szeretett volna "cumikázni". Megígértem, hogy a második körben hosszabban lehet majd. Gumit a szájával húzta fel, de előtte azért még picit bekapta, majd beleült. Lassan kezdtük, közben gyakran csókolóztunk, ami nagyon élvezetessé tette aktusunkat. Kis idő után gyorsítottunk a tempón és így is lett végem, az utódok a gumi fogságában végezték.
    Kis tisztogatás, majd beszélgetni kezdtünk mindenféle témáról. Ramóna közvetlen személyisége magával ragadott, ugyanakkor cserfes is, így nincsenek néma percek, mindig van téma, amiről lehet beszélgetni.
    Eljött az idő a második körre, de előtte még a fürdőben kis tisztogatás, majd Ramóna rögvest neki is látott a francia leckének, ami még varázslatosabb volt, mint az első körben. Nehéz leírni, hogy mikor mi történt, de az biztos, hogy nagyon változatos felvezetésben volt részem, és most hagytam is egy kicsit kibontakozni, mígnem egy óvatlan pillanatban védőfelszerelést kértem. Többféle pózt végigpróbáltunk, volt misszionárius, kutyus, lovaglós, guggolós. Majd időm lejártát követően gyors tusolás, és balra el.
  • Elszámolás:

    Bővebb infóban benne volt, szerintem egyáltalán szóba sem került közöttünk, végén tettem ki az étkezőasztalra.
  • Összkép:

    Pozitív érzésekkel, kielégülve távoztam Ramónától. A csókja és francia tudománya örökre bevésődött az emélkezetembe, annyira jó élménnyel szolgált. Szerintem még fogjuk látni egymást :)
Happy Massage