• Jessyca

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-ben egyeztettem vele (már korábban beszéltünk telefonon, úgyhogy minden világos volt).
    A találkozó napján még Sms-ben írtam neki, hogy biztos megyek.
  • Megközelítés:

    Könnyű odatalálni, kocsival mentem, de metro+villamos 47-es villamossal is oda lehet jutni. Érdemes a környező tömbházak ötül parkolót keresni.
  • Helyszín:

    Egyszerű panel lakás, ami teljesen megfelel a célnak. Tisztán tartott, lakás, fürdőben található minden. Többen vannak, de meg van oldva a logisztika, nem kell félni :)
  • Lány külseje:

    Jessyca képekkel hirdet, és gyakran tesz fel magáról képeket. Szóval egyáltalán nem ért meglepetés. 100%-ben Ő van a képeken, és a valóságban is ugyan ilyen gyönyörű, tűzről pattant lány.
    Gyönyörű fehérneműben fogadott, egyszerűen nem tudok mit írni, 10/10, ilyen nővel csak egyszer kétszer találkozik az ember élete során.
  • Action:

    Egy órára érkeztem, és érkezés után bevezetett a szobánkba ahol elmondta (aminek külön örültem), hogy mik a szabályok :)
    Ezek után törülközőt kaptam, és egy gyors tusolás után alig vártam hogy láthassam.

    Amikor beértem a szobába már levetkőzve fogadott, az ágyon tündérin térdelve, és kérte hogy helyezzem magam kényelemben mellette.
    Egy elég nyomasztó nap közepette sikerült kiosonnom a melóból, így amikor megsimogathattam kerek fenekét, az kárpótolt mindenért.

    Egy kis franciával kezdett. életem egyik legjobb franciája volt, nagyon jól csinálta. Gondolom sokan már itt elvéreznek, mert szólt hogy, jelezzem ha mehet a gumi.
    Nem is kellett sok hozzá, éreztem, hogy nem szabad tovább engednem, mindenképpen szerettem volna érezni őt.

    Sok pózt kipróbáltunk, de a lovaglásra mindenképpen ki kell ajánom. A látvány valami elképesztően szép, és nagyon tudja Jessyca mi kell egy férfinak.
    Egész végig leste minden óhajomat, ami megvarázsolta az egész együttlétet. Minden olyan tökéletes volt, valahogy tudta mikor kell neki irányítania, és mikor akarok én.

    Nagyon fura módon nem is gondoltam volna hogy a kanál póz ennyire be tud indítani, de annyira jó volt hogy szinte egész végig ebben nyomtuk.
    Közben tudtam Jessyca gyönyörű melleivel is foglalkozni, és egyszerűen rengeteg impulzust ért.
    Lábát néha magasba emelte, itt egy kicsit irányítottam, így volt több fajta változat is, volt hogy az asztalba kapaszkodott kicsit.

    Kértem, hogy egy kis francia után kézzel végezzen ki (ez a gyengém).
    Egy kis kis beszélgetés maradt a végére, és nagyon elrepült az idő amit észre sem vettem.

    Még egy gyors zuhanyt vettem, a legjobb élményem volt, megéri kitartóan keresni.
  • Elszámolás:

    Mivel először voltam nála, azért előre adtam oda. Az előre megbeszéltet hagytam ott.
  • Összkép:

    Az eddigi legjobb találkozóm volt, mindenkinek ajánlom hogy kerítsen Jessyca-ra időt. Kedves, jó fej , gyönyörű, és lesi minden kívánságod.
Happy Massage