• Niki

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR alapon vettem fel a kapcsolatot Nikivel és pár nap hezitálás után fogadta el, de ezt még aznap jelezte, amikor küldtem a VTR-t. A randi előtt pár nappal elfogadta az időpontot és így lett fix a találka..
  • Megközelítés:

    Én szokásomhoz híven a MÁV egyik elővárosi járatát választottam. Amúgy BKK és Volán is választható. Parkolás is teljesen megoldható; egyszóval tökéletes minden szempontból.
  • Helyszín:

    Forgalmas kelenföldi csomópont mellett rendel Bunny barátnője szomszédságában. A lakás kétszobás ugyan, de barátnő nélkül rendel és a nagyobb szoba berendezve egy hancúrozáshoz.
  • Lány külseje:

    Niki egy igazi bombázó. sokan megírták már őt külsőleg, ezért szinte lehetetlen újat írni. Helyes arc és igazán méretes cicik, amik között élvezet beletemetni az arcomat. Feszes has és brutál jó popsi, valamint formás lábak. ami képekről nem jön át az a nagyon nyerő kisugárzása, ami képes rabul ejteni minden férfi embert. Fekete minruhában fogadott bugyi nélkül és egy fekete combfix is volt a lábain.
  • Action:

    Megérkezésemkor csókkal köszöntöttük egymást.Levettem a cipőmet és bementünk a szobába. Itt vetkőzés kérdezte mi történt velem, mert kb. fél éve találkoztunk utoljára. Közös fürdőzésre invitáltam, amit elutasított, de megjegyezte, hogyha sikerül rendbe hozni a zuhanykabint akkor velem tart. Fürdés után visszamentem a szobába és mellé térdeltem az ágyon. Heves csókcsat kezdődött és előszedte a melleit, amire én rögtön rávetetten magam. Felváltva csókoltam és gyurmáztam őket és a völgybe is fúrtam a fejemet. Intenzíven kényeztettem a halmokat és csak utána fektettem hanyatt az ágyon. Újabb csókok után leszedtem róla a textilt. Újabb cicikényeztetés után haladtam lejjebb egy kicsit elidőzve köldökénél is és utána elértem a punciját. Egy kevés nyelvezés után az egyik ujjam bebocsájtást nyert és itt kezdődtek a sóhajok. Fokoztam a tempót a nyelvemmel és még egy második ujjat is bevontam a játékba.Már mozgatta a testét, de nem így akart elmenni, ezért leállított és hanyatt lökött az ágyon. Fölém került és belekezdett a franciába. Elég ütemes tempóban dolgozott a velem egykorún és majdnem teljesen koppanásig elnyelte. Gumit húztunk és lovaglóban kezdtünk. Csók és cicisimogatás társult eme póz mellé, majd váltottunk misszibe. Itt mellszopás volt a viszont kényeztetés. A lábait többször a nyakamba vettem és időnként végigsimítottam a talpán. Utána a fülét akartam kényeztetni amire nagyon érzékeny is kézzel lábbal harcolt ellene amit sűrű kacagás kísért. Aktusból egyfajta szexbirkózás alakult ki ilyenkor. Váltás hátulról támadóba amit rövid idő utána hason fekvésbe ment át. Itt is folytattuk egymással a csókot és végső elemeként az ágy mellé álltam ő pedig az ágyon ülve franciázott és végül a melleire élveztem.

    Törlés után frissítővel kínált és még csevegtünk egy-két dologról; miközben elfogyasztottam a frissítőt. Visszahúztam a ruháimat; átadtam a csokort, búcsúcsókok és ölelés után fájó búcsút vettem vendéglátómtól.
  • Elszámolás:

    A végén rendeztük és szóba sem került. Gondoltam kérem az extrát. de végül nem kértem. Az átlag a csokor mértéke.
  • Összkép:

    Ismét egy nagyszerű élmény volt Nikivel találkozni. Lesz még ilyen randink az biztos vagy akár még jobbak is.
Happy Massage