• Tia

  • Beküldte:
  • Tia reagálása

    Drága Akellam :)

    Köszönöm szépen a beszamolot és hogy az Istennőd lehetek :)
    Egyáltalán nem látszott rajtad a 3 oras alvás ne aggódj ! :) Mint mindig nagyon jól éreztem magam veled :) Várom az ismétlés !

    Csokollak

  • Egyeztetés:

    Tiával nagyon egyszerűen egyeztetünk időpontot. Priviben pár nappal a nekem megfelelő időpontot megírom neki. Ő visszaír, hogy rendben, majd VTR -ben nyomunk rá egy pöcsétet. Utána már csak az órákat számolom.
  • Megközelítés:

    Autóval járok Tiához. A GPS a kapu előtt tesz le. Parkolás ingyenes, parkolóhely van bőven. Valószínű, hogy BKV is rendben. A környék forgalmas, de az utca csendes.
  • Helyszín:

    A lakás minden szempontból tökéletesen megfelel az elvárásoknak. Fölösleges bármit kiemelnem. A ház úrnője rendet, tisztaságot és megfelelő felszereltséget biztosít vendégeinek.
  • Lány külseje:

    Rendszeres vendége vagyok ennek a szépségnek. A képei tökéletesen megegyeznek a valósággal. Ami nem látszik az még jobban. Sokat írtam már erről én és mások is.
  • Action:

    És beléptem a kinyíló ajtón. Tia az ajtó mögül került elő. Több mint két hónapja nem voltam nála és végre ott állt előttem az egész jelenség. Egy eddig általam még nem látott kis fekete cuccban volt, tündéri mosollyal az arcán. Szó nélkül magamhoz öleltem és szorítottam. Puszik, csókok, simogatások. Átadtam neki egy kis nasit mondván, hogy a konditermeseknek is élni kell valamiből. Újból magamhoz öleltem azt a sudártermetű csodát és megjegyeztem, hogy a szemed smaragdjai mintha fényesebben csillognának. Igen, volt a válasz, most fejeztem be a fényesítésüket.

    A cipőt már rég elhagytam és bementünk a szobába.Beszélgettünk még egy kicsit, aztán vetkőzni kezdtem. Mondtam Tinának, hogy összesen 3 órát aludtam, ha elszenderülnék rajtad, csak bökj meg bátran. Tényleg olyan voltam, mint egy döglött ló, de az én hibámból, nem lett volna egyszerű új időpontot kérni. Irány a fürdőszoba. Zuhany, szájvíz és az alsógatyám magam előtt lengetve irány vissza a szobába.

    Tia betartva az egyenlő fegyverek elvét, már ott várt egy szál semmiben. Kezemben a gatya lengése megállt. Bízván a gravitáció erejében, oda sem néztem, csak a többi göncöm irányába dobtam a gatyát. Végül is akár hol landol, nem mászik az tovább. Tia leírhatatlan és megszokhatatlan szépsége minden másról elvonta a figyelmem. Egy gyönyörű magas lány, nagyon szépen csillogó zöld szemekkel és a mosolygó arcán két kis gödröcskével. Gyönyörű, formásan telt, de nem kicsi és nem is túl méretes keblek. Szépen ívelt csípő, és valami fenomenális popsi. Karcsú, hosszú, és hibátlanul formás lábak. Tián, az egyébként nagyon elegáns, mély vörös hajszín kivételével minden eredeti. Huh bakker már megint belecsúsztam Tia külsejének leírásába. Na ha véletlenül így alakult, akkor már így is marad.

    Szóval gatya el és Tiához léptem. Állva ölelkeztünk, hol szorosan puszilgatva, simogatva egymást, hol rendesen csókolózva, majd rá kellett, hogy markoljak a formás kemény popsira. Ezután Tia melleit csókolgattam, markolásztam. Gyönyörű forma, rugalmas tapintás, meredező szépséges bimbók. Na mondtam akkor dőljünk most el. Úgy is lett. Folytattuk, amit szinte abba sem hagytunk. Kértem, hogy feküdjön hanyatt. Mellé térdeltem és ujjaimmal finoman érintve, a kezem lassan, nagyon lassan, végighúztam azon a szépségen, lábujjtól a feje búbjáig. Néztem és éreztem őt. Aztán megindulta lefelé. Miután a leltár már megvolt, Tia csodás domborműveinél lehorgonyoztam. Csókolgattam, nyalogattam, simogattam őket. Aztán vissza és nagyon csókok. Ezután a kehelyre koncentráltam. Mindent bevetettem, hogy jól érezzük magunkat. Tia rendesen nedvesedett. Én hozzá tettem a magamét, és minden ami a környéken volt, megkapta a magáét. Sokáig elidőztem. Sajnos most nem értem el a kellő hatást. Mint korábban említettem, kissé alul diszponált állapotban voltam. Valószínű, hogy ehhez társult némi dekoncentráció. Elindultam hát felfelé. Amikor felértem, Tia szemei csukva voltak, ajkai résnyire nyitva és kivillantak hófehér fogai. Kezemmel finoman megérintettem az arcát és csókolni kezdtem gyönyörű ajkát, melyet ő viszonzott. Itt Kb. el is olvadtam.

    És akkor következett Ő. Mellém térdelt. A látvány leírhatatlan. Kiszakadt belőlem a kérdés, hogy "mivel vetted rá a Teremtőt, hogy ennyi szépséget és kedvességet kaptál?" Egyetlen szót mondott mosolyogva, de ez telitalálat volt. Aztán kiegészítette egy kétszavas kis tőmondattal. Kész. A szívem egy m o n o t o n csattanással lángra lobbant. (Azóta is rajta főzőm a kávét) Hogy ez a válasz mi volt, az sajnos adatvédelmi okokból hétpecsétes. Tia a testemre merőlegesen elhelyezkedett. Gyönyörű haját átdobta a másik oldalra, hogy láthassam az arcát. És elkezdődött Tia szabadalmi védettség alatt álló francia nyelvleckéje. Látod a gyönyörű nőt. Elhomályosuló szemekkel simogatod, markolászod mindenét amit elérsz ő meg teljes tudásával és odaadásával dogozik a szeren. Mit részletezzek ezen? Hogy hebegtem, sóhajtoztam, hápogtam és gumiért rimánkodtam?

    Tia felszerszámozott. Missziben kezdtünk. Én voltam felül. Lassan komótosan kezdtem. Gyönyörködtem Tiában, a mozgással együtt ringó keblekben, közben le-le hajoltam egy-egy csókra, és fokoztam a tempót. Közeledett a vég. Hajrá hajrá és éreztem, hogy kimerültem. Zutty. Tia kissé csalódottan mondta, hogy már majdnem..... de az a nyanvadt éjszaka. Pihi, ciróka-maróka, majd -forduljunk mondtam.

    Tia drágám nyeregbe pattant. Hát igen. mit részletezzem? Ebben a számomra "lazsálós" módban Tia berúgta a döntő gólt. Egymás mellé feküdtünk és a közelgő búcsú tudatával csókoltuk, simogattuk egymást. Felejthetetlen volt. Aztán a szokásos menetrend. Zuhany, öltözés, ölelős - csókos búcsú. Éééééés Tipli :(((
  • Elszámolás:

    Az elszámolás teljesen korrekt mindig is az volt. Ennyi látogatás után rutinszerű. Tiának nincs extrája. Ő maga az extra.
  • Összkép:

    Az érzéseim? Boldogság, vágy és teljes elégedettség. Azóta is csak Tia motoszkál a fejemben. 13 óra körül értem haza. Letettem az autót. Nem szoktam napközben inni, de most töltöttem egy bourbon-t. Tiára gondolva, tekintetem a végtelenre fókuszáltam és szürcsölgettem. Így lett kerek a világ.
Happy Massage