• Noya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam. Többször is egyeztettünk. Mindig korrekt ő vette fel a telefont és nagyon segítőkész. Kínált több alternatívát. Ez már nagyon kellemes benyomást tett.
  • Megközelítés:

    Könnyen meg lehet találni. Telefonban nagyon részletes tájékoztatást kaptam. Aki ezek alapján sem talál el Noyahoz, ott baj van. Ismert lakópark egyszeruen meg lehet találni a házat is. Portaszolgálat van.
  • Helyszín:

    Nagyon kulturált, szép tiszta lakás. Mindennel ami kell fel van szerelve. Tiszta fürdő sok tusfürdő száraz kilépő. Zuhanykabin. Azt hiszem van kád is de ez nem biztos. Én zuhanyoztam.
  • Lány külseje:

    Noya észbontó. A fotókon ő van. Nincs trükközés. Szép magas sportos párduc testű igazi vadmacska. Fekete ruhában fogadott amiken a képeken is szerepel illetve magassarkúban. Őrjítő látvány. Szép magas. Évekre is maradtam volna rögtön miután kinyitotta az ajtót. Vállig érő haj. Kívánatos száj. Nagyon finom.
  • Action:

    Miután beinvitált nagyon kedvesen üdítővel kínált majd mondta h tegyem le a cuccaimat. Ezután az ágyra dőltünk kicsit -beszélgettünk ill ismerkedtünk egymással kis simogatás majd megkaptam a törülközőmet és elmentem a fürdőbe. A fürdő nagyon kellemes mindennel felszerelt de ezt előbb írtam.
    Miután vissza tértem Noya már az ágyon feküdt meztelenül... csodálatos látvány szép hosszú formás lába vannak, csípője gyönyörű mellei szép bimbókkal árra vártak h felfedezzem őket. Mellé feküdtem az ágyra majd megkérdezte hogy mehet e a csók, mert van aki nem szereti illetve nem akar csókolózni. Egyébként végig nagyon nyitott és kommunikatív volt. Abszolút le a kalappal.
    Miután mondtam h engem nem zavar, rögtön csókokkal kezdtük a közelebbi ismerkedést majd elkalandoztam az isteni mellei felé. Kicsit elidőztem majd haladtam tovább.
    Nagyon finom bőre van. Egész nap tudnám kényeztetni.
    Először én izgattam nyelvvel csodás piercinges puncsiját. Éppen csak a nyelvem -hegyével. Mondta így szereti. Kis idő múlva sóhajok majd remegés. Ekkor tudtam valószínűleg elértem amit szerettem volna. Kis pihi majd ő jött a híres melytorokkal. Nagyon jól csinálja és koppanásig eltünteti kicsit kézzel segít de nagyon jó. Isteni . Amikor úgy éreztem itt az idő gumit kertem és hátulról doggyban kezdtük el .-térdelt az ágyon majd egyre keményebben dugtam ekkor felállt előre hajolt támaszkodott az ágyon. Fogtam a csípőjét egyre keményebben dugtam. Ő folyamatosan biztatott. Szereti és igényli is. Amikor ereztem hogy jön a vége o megfordult és mind egy cseppig lenyelte a végterméket. Igy lett vege az elso menetnek ami egyben az utolso is lett mivel faradtan erkeztem. A tobbi időt az ágyon fekve -beszélgettük végig. Ebben is abszolút partner.
  • Elszámolás:

    Pesti átlag. Abszolút korrekt szolgáltató. Mindenképpen vissza fogok menni hozzá. Még.mielott a fürdőbe mentem volna letettem az asztalra
  • Összkép:

    Nagyon korrekt mindenkinek bátran ajánlom. Nincs lehúzás nem nézegeti az időt. Mindenben partner. A vad szexben a -beszélgetésben. Erezni hogy értünk van. Nagyon ajánlom aki egy belevaló dögös milfre vágyik. Ár értékben magasan a legjobb.
Happy Massage