• Carmen

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Carmennel VTR üzenetben beszéltem meg a pár nappal későbbi találkát, egyszerű volt, nem is ragoznám :)
    Közel egy éve voltam már nála, amit üzenetváltásunkból csekkolhatott, és személyesen nagyon kedvesen azt mondta, hogy az arcomra emlékezett :)
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel és lábbusszal közelítettem meg a tetthelyet, metró és villamos kb. 5 perc sétára, csendes utcának mondanám. Viszont annyira siettem, hogy a parkolási lehetőséget nem is figyeltem, szerintem egy-két utcával arrébb egyszerűbben lehet találni. A cím tök egyértelmű, új építésű lakóházat takar.
  • Helyszín:

    Eme épületben egy nagyon fain lakás, nem egy garzon, minden nagyon tágas. A színhely egy méretes hálószoba, klímával (ami sajnos kicsit későn lett bekapcsolva, bár lehet, hogy az sem segített volna, ha egész éjjel megy :), nagy francia ággyal, tiszta lepedővel. Fiúk számára lócával és inassal (amit későn vettem észre és csak a törülközőt tettem rá), lányok részére fésülködőasztallal (hehe) ;)
    A fürdőszoba szintén tágas, elegendő tusfürdő-választékkal, szájvízzel, a tusolóban ketten is könnyen elférnek, ezt a lehetőséget kár, hogy nem vettem igénybe, mármint a közös fürdést, mert én is lezuhanyoztam természetesen.
    Minden nagyon tiszta és igényes, kellemes élmény ott lenni.
  • Lány külseje:

    Carmen nagyon is összeegyeztethető a képeivel, csak hát kézrátétellel sokkal jobb tapasztalni testének finom domborulatait, bőrének feszességét. A mostani profilképe nagyon kívánatos homokóra-formát mutat, és élőben is abszolút megvan. Kézbe való cicik és kemény popsi elégedett tulajdonosának mondhatja magát :) Csak a diszkréció miatt nem mutatja kedves arcát, nem kell tőle félni, úriemberek!
    Frissen zuhanyzott, kellemes illattal, bár nem volt rajta parfüm. A haja még kicsit vizes volt, bár nem volt kibontva, de azért kiszabadult néhány szépséges tincse. Mondanám, hogy milyen neglizsében fogadott, de mit értek én a női ruhákhoz :D
  • Action:

    Egy frissítő zuhany után tértem vissza a törülközőben, Carmen már várt rám, és nagyon hamar megszabadult a kis rucijától. Szívesen kicsomagoltam volna én, de azért emiatt nem öltöztettem volna fel újra. Finom csókokkal folytatódott a közeledés, egészen barátnő érzés volt :) Közben a zenére ringatóztunk lassan, kezeinkkel fedeztük fel egymás testét. Nagyon izgató élmény volt, már kezdtem felvonni az árbocot, mikor félredobta törülközőmet. A lágy "táncot" úgy folytattuk, hogy arra kértem, forduljon meg, így könnyebben értem el cickóit, a hasán át egészen lefelé... Közben puszilgattam nyakát.

    Rövidesen az ágyra feküdt, ahol tovább folytattuk az érzéki csókolózást, és szép lassan haladtam lefelé. Percekig kényeztettem szájjal, ő közben ügyesen mozgatta csípőjét oldalra, fel-le, aprócska mozdulatokkal. Néha sóhajtozott, de sajnálatomra csendes volt, szabadkozott is, hogy nem egy kiabálós típus. Így csak találgatni tudok, hogy mennyire élvezte. Amikor ujjal is segítettem a nyalakodást (bedugni nem szabad, csak a bejáratot izgattam), végre úgy tűnt, hogy kiugrik a bőréből :)
    Ezután hátamra fordultam, előbb végig simogatta a testemet, puszikkal borította, rám kúszott úgy, hogy a szexi mellei között örvendezhetett a farkam. Isteni nyelvleckében részesített, nagyon jó tempóval és finom mozdulatokkal, időnként tövig lenyelve, néha fel nézett rám, nekem időnként elakadt a lélegzetem.

    Mikor rákérdezett, már rég idejét éreztem a guminak, és hamar felpattintotta, síkosítás nem is kellett, missziben jól csúszott minden. Lassan kéredzkedtem be, majd gyorsultam fel, döngettem egy darabig, de az az igazság, hogy már itt megfáradtam. Neki mindenesetre hallhatóan tetszett a ténykedésem. Idővel pózt váltottunk, és minden váltáskor megkérdezte, mi legyen a következő, nagyon igyekszik teljesíteni a vendég kívánságait :)
    Jó lovagló, különösen előre hajolva hajlítja a teret és időt, ha nem lettem volna ma nagyon állóképes, akkor hamar végem. Itt már néha felnyögött, én pedig felbátorodva rohamoztam alulról, és így végképp nem tudta visszafojtani kéjes hangját. Nagyon tetszett; ha olyanok a körülmények, bátran kiengedhetné.
    Mintegy lazításképpen áttértünk kutyusba, ahol rendesen elszabadult bennem az állat. Szegénynek rám kellett szólnia, hogy finomabban, lassabban, nagyon remélem, hogy nem készítettem ki, nem állt szándékomban. Engedelmeskedtem, később hasra feküdt, és ő is mozgott, ismét, ha érzékenyebb lettem volna, simán eldurranok. Ebben a pózban is diktáltam egy darabig az iramot, majd oldalt fekve is. Ezt azt hiszem ő is nagyon szereti, közben ő is nagyon jól mozog.
    Végül visszatértünk misszionáriusba, nagyon szerettem volna elmenni és nem nyúzni szegény partneremet, aminek megint az lett a vége, hogy túl heves voltam. Szóval lehiggadtam, igyekeztem tekintettel lenni rá, bár félek, hogy durva voltam.

    A vége így az lett, hogy verejtékben úszó habtestemet fekvő helyzetbe helyeztem, Carmen pedig mellém heveredve kezébe vette az irányítást, időnként szájába, amire szükség is volt. Eközben foghattam kemény popsiját, ami már közelebb vitt a célhoz. Nagyon élvezetes volt, ahogy verte a farkamat, végül artikulálatlan nyögéseim közepette a mellére segítette az utódokat. Kellett egy kis idő, amíg visszatért a lélekjelenlétem valahonnan, ő addig elment a zuhany alatt lecsapatni a végkifejletemet.
  • Elszámolás:

    Carmen kerek számú rózsaszálat vár cserébe a vendéglátásért, de el kell mondanom, hogy nyugodtan érdemelne többet is. Nagyon korrekt és kedves hölgy, minden tiszteletet megérdemel, tehát ha több rózsaszálat mond, gondolkodás nélkül vittem volna.
    Sajnos ezúttal nem vittem csokit vagy kis ajándékot, egyrészt ellenkezett, másrészt mert annyira sietnem kellett hozzá, hogy nem volt időm beugrani valahová. Nem szeretek így félig-meddig üres kézzel menni, de ötletet adott az, hogy a fürdőszobában vicces feliratú tusfürdőket is láttam (az egyik valahogy eképp szóla: "Hülyék ellen"), próbálom az elmémbe vésni pót-kísérőajándékért.
  • Összkép:

    Carmen komolyan nagyon igyekszik minden téren megfelelni, egy kicsit talán mindketten feszkósak voltunk, de úgy érzem, hogy tényleg mindketten nagyon élveztük az együttlétet. Kicsit bánom, hogy majdnem egy évig halogattam a látogatásomat, bár egy időre le is került az oldalról. Ezen morfondírozva, ajánlom a hezitáló úriembereknek, hogyha szeretnének hozzá eljutni, akkor kapják össze magukat, mert rövidesen lehet, hogy nyaralni megy, és akkor Carmen nélkül maradhatnak egy időre.
Happy Massage