• lilike

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt, flottul, egyszerűen. A beszélgetés során szimpatikus hangján egyeztetett velem minden kérdést. A megbeszélt időben meg is jelentem, ahogy kell.
  • Megközelítés:

    Kis sétával busz, metró a közelben. Forgalmas helyen rendel Ilike.Gk-val van parkolási lehetőség és ingyenes!
  • Helyszín:

    Régebbi típusú bérházban egy szépen berendezett lakás. A fürdőben minden jó, dió és mogyoró. A mogyorót te viszed. A helyszín tökéletesen megfelel a célnak.
  • Lány külseje:

    Olyan skandináv típus, kék szem, szőke haj. Olyan akire egyből rástartolsz egy mulató helyen. A cicik formásak, popója kemény, feszes.
  • Action:

    Beléptem után feszültség oldó dumcsi és már kaptam is a törcsit. Amint kiléptem Ő is kért időt a felfrissülésre.Amikor kijött a vizes blokkból barátnő feelinges csók és simogatás következett. Nagyon jól esett és fel is villanyozott. Az ágyra kerültünk és ott folytattuk tevékenységünket. Brét fogott én meg persze rákaptam a csiklóra. Rendesen kicsádáztam mint Mariska az édes fagyi tölcsért. Nagyon tetszett ahogyan élvezte, mondjuk végig amikor bejutottam a kelyhébe bármilyen testrészemmel is. Majd következett a csodálatos NF-je, ami egyedi de élvezetes technikai tudásról tett tanúbizonyosságot. Különösen tetszett, hogy az ezredes végével való csiklóizgatás nagyon bejött neki, így nem kérdés, hogy gumihúzás és irány befelé a résbe. Jót fickándoztam benne. Inkább a finomabb mozdulatokat kedveli, bár van amikor a vadabb forma is bejön neki. Mindent ügyesen és kedvesen tudatott velem, pontosított, hogy éppen hogy jó neki. Sajnos fel voltam spanolva, ezért jött a matek ami a szájába, testére, talán arcára is került. Némi pihegés után lefordultam róla és irány zuhizni.

    Beszélgetés következet amely nem tartalmazta a BZMUT motor vonat kezelési útmutatóját, de szólt az élet és a párválasztás nehézségeiről. És ismét jött a természet mindent elsöprő ereje. Kézimunkája és NF-je miatt erőre kaptam mint a villanymozdony amikor áram alá helyezik. Sisteregve vágtam be a vérerest a puncijába, hátulról, féloldalról. Most alaposan megdöngöltem. Átmentünk misszibe és jól megpakoltam. Láthatólag elalélt, amint bevágtam az alélt. Nem volt szívem kihúzni mert úgy tünt, hogy velem együtt élvez, ezért a gumiba terítettem a matekot. Alapos kielégülés volt ez is.

    Tusolás után dumcsi és irány a nyári aratók forróságába.
  • Elszámolás:

    A pesti átlagnak megfelel, a leírásban szereplő minden nemű szolgáltatást megkaptam magas minőségben.
  • Összkép:

    Szuper csajjal nagy durranás kétszer, mi kell több. Nagy élmény a vele töltött idő.
Happy Massage