• Ketrin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Elsőre felvette. Kedves hang korrekt tájékoztatás. Amit kinéztem időpontot, az neki is pont megfelelő volt. Könnyebb nem is lehetett volna.
  • Megközelítés:

    Parkoló van dögivel. Tömegközlekedéssel sem nehezebb mint autóval , könnyen oda lehet találni .
  • Helyszín:

    Átlagos lakás kis fürdővel. De az legalább rendben van tartva. Ami plusz pont száraz volt a föld a fürdőben. Meg volt a kedvenc tusfürdőmből is :) a francia ágy nekem túl puha, de a lepedő tiszta és jó illatú volt.
  • Lány külseje:

    Arca átlagos. Az utcán lehet nem fordulsz meg utána, de el sem az biztos. Viszont mintha kicsit mogorva lett volna, a mimikájából nem sok mindent tudsz kiolvasni. Teste feszes finom illatú bársonyos mint egy tinié feneke cicije olyan pont jól markolható.
  • Action:

    Fürdés után a szobában várt egy szál fekete tangában. Kifjezetten sexi volt úgyhogy gyorsan hozzá is fogtam a kenyeztetéséhez. Ugyan tolerálta erőfeszítéseimet apróbb hangokkal de nem volt az igazi, nem győzött meg. Úgyhogy hagytom őt is kibontakozni. Alapvetően ügyesen csinálja, de kicsit steril az egész.
    Lépjünk tovább úgyhogy kértem folytassuk hátulról. Innen jól látszik a kerek popsija amibe jó belekapaszkodni és úgy tolni neki.
    Itt is megvolt az a steril érzés mint a franciánál. Tekergeti egy kicsir a csípőjét de érezni hogy "muszájból" van ez a plusz mozgás. Halk nyögések megvannak. Ami néha hihető néha nem. Folytassuk szemből. Nem nagyon néz az ember szemébe de azért próbálja elhitetni veld hogy jó vagy ... Magába húz hajadba túr hátad karmolássza sóhajok nyögések de semmi frenetikus.
    A befejező pozícció a lovaglás volt . Igazából szeretem így befejezni a dolgot kényelmesen háton fekve. Igazából csinálja a legjobban. Néha hevesebben lasabban csípőjén nagyokat tekerve. Azt kell mondanom frenetikus. Főleg ha közben hátradöl és mindent láttatni enged. Meg kell valjam szerntem ennyi idő kellett neki hogy feloldódjon mert eltünt az a steril érzés ami eddig megvolt. Nah szóval itt is lett végem.
  • Elszámolás:

    Előre , pesti átlag. ***is tudott. Ez azért még mindig nem megszokott.
  • Összkép:

    Amint a kezdeti feszültség feloldódott közöttünk utána már már barátnős volt. Igazából szerintem a visszajáró vendégeivel alakíthat nagyot. Úgyhogy emiatt hogy ezt megtudjam lehet meglátogatom mégegyszer.
Happy Massage