• Jessyca

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már nagyon régen a kedvencek között volt. Végre eljött az idő, hogy találkát kérjek tőle. Láttam, hogy hívható, tárcsáztam is. Kedvesen, de határozottan tájékoztatott mindenről. Több napra előre szoktam randit kérni, itt is így történt, ezért gyorsan sikerült is találnunk egy megfelelő időpontot. Később a biztonság kedvéért még VTR-en is megerősítettem, amit vissza is igazolt. Nagyon gördülékenyen ment minden.
  • Megközelítés:

    Kondorosihoz közeli bérház. Villamossal mentem, ami ház előtt rak le, de busz is jár a környéken. Parkolni talán a ház mögött lehet. Sajnos elfelejtettem megnézni, kell-e érte fizetni. A házszám szép nagy számmal van kiírva, nehéz eltéveszteni.
  • Helyszín:

    Kétszobás lakásban többen rendelnek, a mi szobánk a nagyobbik volt. Szekrénysor, nagy franciaágy és egy fotel a ruháknak. Többre nincs is szükségem.A fürdő viszonylag kicsi, de arra pont elég, hogy a kádban felfrissítsük magunkat. Több tusfürdőből és szájvízből válogathatunk ehhez. Legnagyobb örömömre itt is találtam dezodort. Tisztaság és rend mindenhol.
  • Lány külseje:

    Amikor megpillantottam, hatalmas meglepetés ért. Egy klasszikust idézve "Tudtam, csak nem sejtettem", hogy ilyen gyönyörű lesz. Azt hiszem, a képei között vannak régiek és újak vegyesen. Egyes képeken másabbak a formák, mint a többin. Határozottan, sokkal szebb, mint a képeken. Az arca sokkal "szelídebb" és bájosabb. Egyes képekhez képest sokat fogyott, egy gramm fölösleg sincs rajta. Popsija kisebb és kerekebb, mint amire számítottam. Sokat nevet, ami rettentően jól áll neki. Már önmagában ez fel tudott volna tölteni.Ha tudom, hogy egy ilyen nő fog rám várni az ajtóban, sokkal hamarabb mentem volna.
  • Action:

    Miután beengedett az ajtón, bekísért a szobába. Beszélgettünk kicsit, amíg vetkőztem, kaptam törölközőt, és már mehettem is. Visszatérve az ágyon várt, ahol cukin elmesélte mit lehet, mire figyeljek. Apróbb szájra puszik elcsattantak, de nagyon nem erőltettük ezt a részét, nyakától lefelé haladva végigpusziltam kicsi testét, ciciknél óvatosan. Puszilgattam és simogattam, amíg le nem értem a fincsi puncihoz, amit hosszan kényeztettem. Azt hiszem, sikerült elérnie a csúcsot. Ha nem, akkor a kitartásomat köszönte meg. Fordultunk, most Ő mutatta meg, mit tud. És hát nagyon tud. Bőnyálasan, mélytorkosan kényeztetett. Gyorsan el is ért volna a vég, de még túl korai lett volna. Gumit kértem, felpattintotta, Ő kezdett felül. Néhány bemelegítő mozdulat után a lovaglás minden formáját bemutatta, lassú lágy mozgástól a rámfekvős twerkelésig, ami nagyon brutálisra sikeredett. Amikor elfáradt, én vettem át az irányítást, alulról adtam az ütemet. Nyögdécseléseiből ítélve neki is tetszett a dolog, de azt hiszem, nálam boldogabb ember abban az órában nem volt sehol. Mikor már mindketten elfáradtunk, javasolta, csináljuk hátulról. Nem sokat hezitáltam, gyorsan térdeltem is mögé. Igyekeztem úgy csinálni, hogy ne menjek túl mélye, nehogy kellemetlen legyen neki. Néha én is ráhajoltam, hogy a selymes bőrét puszilhassam, de többnyire inkább feltérdelve a popsijába kapaszkodva adtam az ütemet. Egyszer mintha sikerült volna élveznie, legalábbis a hangokból és a pici remegésből merem remélni, hogy sikerült örömet okoznom neki. Éreztem, hogy nekem sincs sok hátra, de még nem akartam, hogy vége legyen, ezért megkérdeztem, mi lenne, ha oldalról csinálnák. Mosolyogva fogadta az ötletet, és már rendeződtünk is. Így át tudtam ölelni, simogathattam a csodás ciciket, és puszilhattam feszes bőrét is. Sajnos ezt már tényleg csak néhány percig élvezhettem, mert már nagyon kezdett végem lenni. Kérdeztem, hogy mehet-e a befejezés a csini arcára, amire igenlő választ kaptam. Ő leült az ágy szélére, én pedig elé álltam. Itt már gyorsabb kényeztetést kaptam, a befejezésre fókuszálva, ami kis idő után be is következett. Jeleztem, hogy jövök, Ő pedig az arcára irányította az utódokat. Nem pattant fel azonnal, hagyott kicsit lenyugodni. Utána természetesen kiment néhány percre a fürdőbe, addig én átértékeltem az életem. Vissza már frissen, mosolyogva érkezett. Lefeküdt mellém és jókedvűen elbeszélgettünk az idő lejártáig. Utána még engedélyt kaptam egy gyors zuhanyra, felöltöztem, elköszöntünk
  • Elszámolás:

    Most voltam először nála, ezért előre kérte, amivel egyébként semmi gond nincs, mert egyébként is szeretem ezt lerendezni. Egy borítékban a szekrényre raktam. Extra az arcra élvezés és a mélytorok volt. Nagyon korrekt. Annyi, amennyit már a telefonos egyeztetésnél is mondott.
  • Összkép:

    Haragszom magamra, hogy csak most kerítettem sort a találkozóra. Hihetetlenül jó vele a szex, de beszélgetni is legalább ennyire jó volt. Szinte azonnal megtaláltuk a közös hangot. Sajnos a végén mindig kissé feszélyezve érzem magam a végén, mert nem akarom a hölgyek idejét rabolni, de úgy érzem Vele az egész napot sikerült volna elcsevegni. Szerettem megnevettetni. Ő nagyon ott volt fejben is a randinknál. Örök élmény marad.
Happy Massage