• Amy

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hívtam, egyből felvette, hamar megbeszéltünk mindent, 45-50 perccel későbbre kaptam időpontot. Említette, hogy szereti, ha van egy óra, de mivel nem a kapuból hívtam, hogy "most", rugalmas volt.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, a ház előtt könnyű volt megállni, kisforgalmú utca, nem jelenthet gondot. Az Örsről csápossal és kékkel is elérhető, de 10-12 perc sétát arra számolni kell szerintem.
  • Helyszín:

    Emeleti lakás, egy saját kertes társasházban. A bejutás úgy ment, hogy hívtam telefonon, mondtam, hogy a földszinten épp nézelődik egy nénike az erkélyen, várjak-e a diszkréció miatt. Nem kérte, más megoldást javasolt, ezért nem is csengettem a kapunál, csak kinyitotta fentről, néninek köszöntem, nem volt gond. Aztán az épületbe belépve rögtön résnyire nyitva volt egy ajtó, de mivel semmi mozgás nem volt, nem mertem kopogni, jól tettem, mert nem ő nyitott volna ajtót... újabb telefon, tisztáztuk hol találom, repültem is fel... a lakásból a fürdőt láttam, ami tiszta, rendezett, sokféle tusfürdő, szájvíz, kis poharak, friss törölköző, kád. Kilépő van, függöny nincs. Illetve a hálószobát láttam, amiben félhomály mellett található egy nagy ágy, kis szekrény a "kellékekkel" és szobainas nekünk. Teljesen OK.
  • Lány külseje:

    Ismerős volt, pedig sose találkoztunk... arcra nagyon emlékeztetett a húszas éveim elejéből egy leányzóra, akinek nem kellett volna összeszűrni a levet a koleszos szobatársával, de kellemes emlékeket idézett. Szerintem szép arca van, sokat mosolyog, nagy szemek, szép hosszú egyenes haj, jókedvű lány, ami segít könnyen feloldódni. A képeken ő van, de szerintem fogyott hozzájuk képest, vékony, jó alakú lány, formás fenék, apró cicik, elképesztő punci. Higiénia tökéletes, 1-2 tetoválás van, de semmi hivalkodó, senkinek nem okozhat csalódást. Éva kosztümben bujkált az ajtó mögött.
  • Action:

    Megmutatta a szobainast, lepakoltam, megbeszéltük, rendeztük a hivatalos részt, érdeklődött, hogy hogyan esett rá a választásom, majd gyors zuhany.... mikor visszatértem, megkérdezte, hogy szeretek-e csókolózni... ki nem? Pedig állítólag van olyan... egyből maga mellé is húzott az ágyra, térden állva csókkal kezdtünk, kellemes, őszinte, nem felületes, de itt feltűnt, hogy dohányzik - nem titok és nem is vészes, alig érezni, de mivel a környezetemben sincs senki, aki rágyújt, feltűnt - bár nem zavart, nem erőltettem a csókot a továbbiakban... helyette felajánlotta, hogy segít ellazulni. Ezt úgy képzelte el, hogy a nyelvét a makkomon pörgeti, hát mit mondjak.... könnyen el lehet vele lazulni :) Olyannyira, hogy szinte túl könnyen is, nem akartam fél perc alatt végezni az első körrel, ezért hamar megbeszéltük, hogy áttérünk az ő kényeztetésére... elhelyezkedett kényelmesen, elfoglaltam a helyemet a combjai között és igyekeztem odaadóan kényeztetni őt nyelvvel, hallhatóan, sőt, a csípőmozgásból ítélve láthatóan is élvezte, hól nedvesedett, meg is duzzadt, helyezkedett, tekergette magát, sóhajtozott, azt hiszem nem utálta, de a nagy áttörést úgy sejtem, hogy nem értem el.
    Viszont utána rövid helyzetbe hozás után gumival próbálkoztunk... de nem sokáig, nekem először így szokott lenni, kölcsönösen megnyugodva megbeszéltük, hogy nem lesz gond a második.
    Beszélgettünk, teljesen fesztelen hangulatban, majd ő kezdeményezte a második nekifutást, azzal, hogy helyezkedjek "lustiba", majd nekilátott az elképesztőnek... hamar kértem, hogy hadd keljek fel, én állva, ő az ágyon térdelve.... nem tudom hogy írjam.... engem még az életben nem szoptak le így, fantasztikus, amit Amy tud, mélyen, tövig beveszi, cuppog, iszonyat sok nyál, húzhatod rá a fejét, sőt, olyan is volt, hogy csak tartottam a fejét és úgy nyomtam be neki, mikor lent tartja, a nyelvével játszik közben.... leírhatatlan és csak az számít neki, hogy a partnere élvezze, beindul tőle.
    Mikor kiélvezkedtem magam, kértem gumit, hátulról csináltuk egy darabig, nagyon jó volt, majd átkértem magam a popsijába, nem okozott neki gondot, de azt a szorítást csak néhány lökés erejéig bírtam, olyan érzékeny lettem a végére, hogy a gumit alig bírtam levenni.
    Kis levezető beszélgetés, rövid zuhany, öltözés, búcsúpuszi, távozás. Szinte percre egy órát töltöttem a lakásban, tökéletes volt.
  • Elszámolás:

    Három csomag van, egy alap, egy extra (popsi+kényszerfrancia), meg egy extra+, szájbaélvezéssel. Az alap lehet az átlag manapság, onnan egyenlő lépcsők, én a középutat választottam, minden fillérjét megérte. Vetkőzés előtt, mikor megbeszéltük melyik legyen, letettem a kisszekrényre, fogalmam sincs mi lett vele, nem figyeltem.
  • Összkép:

    Teljesen kielégülve távoztam, nem a napomat, az egész hetemet dobta fel. Olyan érzés, mintha összejönnél egy lány haverral egy délutánra, hogy elüssétek az időt... arról nem beszélve, hogy ilyen szopás a világon nincs... elképesztő, hogy mennyire ráérez arra, hogy mire van szüksége a partnerének. Bánjatok vele jól és akkor bátran ajánlom.
Happy Massage