• Evelin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon néztem ki magamnak Evelint, már egy jó ideje és végre sikerült is össze hozni a találkát.
    Dél körül hívtam amikor is felvette, de gyorsan mondta is, hogy vissza hív mert épp intéz valamit. Pár perc múlva csörgött is, egy másik számról ugyan de gondoltam, hogy ő az.
    Szerencsére meg tudtunk beszélni egy kora délutáni találkozót. Minden kérdésemre kedvesen válaszolt.
  • Megközelítés:

    Balgaságomra még bevállaltam a találka előtt egy kis elintézni valót, így autóval indultam neki a városnak, hiba volt :D
    Amikor már láttam hogy a megbeszélt időpontra nem fogok tudni oda érni gyorsan hívtam Evelint és sűrű bocsánatkérések közepette mondtam, hogy 5-10 percet lehet hogy késni fogok. Megnyugtatott, hogy az még bele fér. Szerencsére sikerült gyorsan parkoló helyet találni (horror áron) így csak pár percet késtem. BKVval amúgy a lehetőségek tárháza végtelen,
    A megadott cím előtt hívtam és készségesen megadta a további információkat a bejutáshoz.
  • Helyszín:

    Ha jól emlékszem 4. emeleti lakás, szép tisztaság és rend mindenhol.
    Érkezésem után Evelin a tetthelyre vezetett ahol gyorsan megszabadultam a ruháimtól, kaptam egy tiszta száraz törölközőt és irány a fürdő.
    A fürdőszoba minden felmerülő igényt kielégítő, tusfürdő, dezodor, szájvíz, kézfertőtlenítő... akad itt minden ami kellhet.
  • Lány külseje:

    Evelin egy fekete harisnya bugyi szettben fogadott amitől az ajtónyitás után rögtön le is esett az állam. Gyönyörű feszes teste van, néhány igényes és szép tetoválással díszítve,
  • Erotikus masszázs:

    Zuhany, után a fürdő előtt várt és a szobába kisért, ahol a tatamira fektetett, és megkezdődött a masszázs.
    Krémmel csinálta pont megfelelő erősséggel ahoz, hogy el tudja k lazulni és közben jót beszélgettünk, nem az az üres csevegés volt, hanem tényleg találtunk közös témát és tudtunk is róla beszélni. Mikor átdolgozta a hátam és a vállaimat, gyorsan kiszaladt olajért, de fél perc múlva már újra rajtam volt és megkezdődött a csúszka masszázs, Nagyon jó érzés a hogy a kemény feszes mellek cirógatták a hátam és elkezdett egyre kényelmetlenebbé válni a hason fekvő pozíció, ezt érzékelte is és pár izgató benyúlás után engedélyt kaptam a fordulásra.
  • Levezetés:

    Fordulás után még több illatos olajat locsolt a gyönyörű melleire és szemből is kaptam egy fantasztikus csúszka masszázst, ami alatt már többször egyre lejjebb csúszva foglalkozott a már teljesen merev férfiasságommal. Itt én már csak félig csukott szemmel élvezkedtem és hagytam megtörténni a dolgokat, majd egyszer csak fordított lovagló ülésben a mellkasomra ült, az a látvány ahogy ott púcsított felettem valami eszméletlen, így folytatta a módszeres bő olajos kivégzésemet. A látvány és az érzés meg is tette a hatását és hamar végem is lett, gyengéden letisztogatott és hagyott lenyugodni. Kedvesen megkínált vízzel (amit amúgy már a randi elején behozott a szobába) majd oda feküdt mellém és folytattuk a beszélgetést. és egymás simogatását.
    Mikor a hátát simogattam megkérdezte hogy én is kedvet kaptam a masszírozáshoz, amire persze gyorsan igent mondtam. Egy ilyen gyönyörű testet élmény kényeztetni, úgyhogy a maradék pár percben én is viszonozhattam kicsit a kapott élményeket, majd miután időnk már tényleg a végéhez közeledett kaptam egy új tiszta törülközőt és elkísért a fürdőbe ahol segített lemosni rólam az olajat.
  • Elszámolás:

    A randi közben egy s sem esett róla, telefonban mindent megbeszéltünk, a végén az asztalra helyeztem, sajnos a késésem miatt nem tudtam pontos csokorral készülni de szerencsére nem volt probléma
  • Összkép:

    Evelin egy nagyon kedves figyelmes és nem utolsó sorban gyönyörű lány, a vele töltött idő tökéletes lezárása volt egy fárasztó hétnek.
    Biztosan vissza térek még hozzá.
Happy Massage