• Dóri

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Többször beszéltünk már ezelőtt de sosem tudtunk érdemben egyeztetni. Mai napon hívtam 2 alkalommal. Másodiknál célt értem és tudtuk is pontosítani a részleteket a randi időpontját illetően. Igazán közeli időpont volt csak porondon s tudva hogy majdnem Budaörsről indultam tartottam tőle hogy nem érek oda de biztosított ha ott vagyok szóljak és sajnos csak 90 percet ér rá menjek nyugodtan.
  • Megközelítés:

    Ebben az esetben is beleszaladtam a városon át való közlekedésben. Nagyjából 25-30 perc alatt rekord idő alatt értem el hozzá. Megannyi BKV járattal megközelíthető. A cím érthető a környék nyugodt de parkoló az nincs, azaz volt éppen 1 hely.
  • Helyszín:

    A szökséges egyeztetés után irányba álltam és repültem majdnem az egekig. Minden instrukciót követve nyílt az ajtó.
    1,5 szobás lakás amiben csak ketten voltunk. Felújított lakás mely gyönyörű akár Dóri. Az ágy óriási. 3 alkalommal zuhanyoztam 4 törülközőt használtam. Tusfürdő funoknak gyér sivatag áll csak rendelkezésre. Dóri mindenben segít igazán közvetlen módon.
  • Lány külseje:

    A képeknek megfelel. Kedvessége plusz szolgálatás. Egy igazán rövid gatyában és pólóban fogadott ami egy egész percig rajta is maradt. Gyönyőrű feneke feszes teste finom gyűrható jól reagáló mellei és arca csak hab a tortán. Hamvas és szűk. Ebben a tekintetben akár 5-10 évet is boldogan letagadhat.
  • Action:

    Érkezés után 1 perccel már indultunk is fűrdeni. Dóri puncit borotvált pici dögölőzéssel egybekötve. Kölcsönös segítséggel jutottunk el a szobáig.
    Nincs csók és ez valahogy elkerülte a figyelmem de utóbb épp ez adta meg a legjobb ívét a találkának. Dóri hamar rájött hogy pontosan elhelyezett majdnem csókokkall tud igazán izgatni és hadrendbe állítani.
    Kérésemnek megfelelően mindenben Dóri döntött, mikor mi következik. Hosszas lingam elemekkel tarkított izgatásban volt részem mely közben felfedeztem a tini puncit is de annyira finom kényeztetést kaptam mely csak a kezére való koncentrálásra késztetett. Legalább 20 percig így sodródtunk amikor is felöltöztetett majd igazán finoman de szorgalmasan elkezdett szájával kényeztetni. Az eredmény állt mi több állt kéreckedett fel az egekig.
    Kisvártatva lovaglásra invitált. Igazán szűknek bizonyult de nagyon hajlékony és finom. Pár perc után már igazán finoman tudtunk szeretkezni. Dóri folyamatos szereti nézni ahogy a társa farka a punciban ki be jár. Én is hasonlóképpen szeretem ezt nézni s mint megtapasztaltam a mocskosabb szavak sem állnak tőle távol ebben a helyzetben. A mélyebb látásmód érdekében farkamon megfordult majd úgy lovagolt tovább. Maximum 1 perc után élveztem a gumiba.
    Óriási élmény volt pláne benne maradni miközben továbbra is mozgott rajtam.
    Aztán segített frissíteni és letöröltünk mindent. A kezdetekkor bontott SIÓból 2. és 3. pohárral is megittam majd kaptam egy kedves simogatós masszázst.
    Megbeszéltük hogy ennek itt vége is fog szakadni. Nem lesz idő regenerálódni. Massz után a fürdő irányába fogok távozni.
    Dóri őszinte nyitott és a massz közbeni beszélgetésekkor sem rejtőzködik. Jó vele lenni. Valahogy érzi hogyan legyen végtelenül közvetlen és ne tűnjön mesterkéltnek. Kb 10 perc után megköszönve a lehetőséget indultam el fűrdeni. Megmosta a hátam lemosva az idegen anyagokat majd visszatértemkor ami már az elszámolás felé haladt ismét incselkedésbe kezdett mely öltözésem közepette is tartott. Majdnem útra készen álltam előtte s ekkor tette fel az i re a pontot.
    Legszívesebben ott a konyhában pultra tettem volna s dugtam volna meg de jobbnak láttuk szobába visszatérni. 2 másodperc alatt leöltöztem pattintotta a gumit szopott picit majd a basszál meg szavak kíséretében az ágyon négykézláb várta farkam a pinájába. Kókusz olaj a megfelelő síkosító gyanánt felkerült és két három próba után ismét benne voltam noha 2 perce még azt gondoltam ekkor már a liftben leszek.
    Csattogósan kezdtünk dugni ebben a pózban. Nem terveztem elélvezni mert nem is tudtam volna csak megdugni ezt a gyönyörűséget. Folyamatosan rámmozgott élvezkedett és bíztatott igen piszkos módon. Fogtam a derekát a seggét és húztam magamra. A spontán dugás viszont az idő rövidsége miatt abba kellett maradjon. Részemről 2. katarzisra nem volt esély. Dóri is élvezte de az idő szorított mindkettőnket. Legközelebb folytatjuk. Bízom benne hogy éppen innen... Kicsusszantam belőle lefürödtem majd Dóri tovább incselkedett és nevetett de nem volt mese indultam utamra.
  • Elszámolás:

    Extrákról itt nincs értelme beszélni. A leírtakat sem vettem igénybe mégis őrült jó volt minden.
    A bokréta esetében az előzőekhez képest azt hiszem éppen mostanában változhatott. Az 1 óra a régi és a mostani átlag közé esik mely esetemben is adott volt noha azt hiszem 80-90 percig voltunk egymással elfoglalva.
    A 2 óra na az lett a mostani amúgy átlagnak nevezett bokréta ami a többi hölgynél 1 órában szokásos.
  • Összkép:

    Elhittem amit olvastam eddig róla de nem hittem hogy ilyen létezik. Minden tekintetben rácáfolt erre mert jobb volt mint képzeltem. Olvasta mitől lesz nekem jobb s neki is. Nem fátyol a kedvesség ez Dóri maga. Mindenkiből mást hoz ki s nem hittem volna hogy az utolsó 5-10 percben történteket éppen nála lesz részem megtapasztalni.
Happy Massage