• Adél Csúszkamasszázs

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hát ez már a múlt héten megkezdődött és be is fejeződött. Vtr erősítette meg látogatási szándékom. Nem maradt más, mint a türelmes várakozás. Közben priviben ment a verbális petting.
  • Megközelítés:

    A kapott cím alapján nem volt probléma. Gps ismeri, oda vezet. Parkoló hely bőven és nagyon kényelmes. A ház előtti szemben oldalon parkoltam. Véletlenek nincsenek, a parkolási díj fölső kategória. Lehel út, Dózsa gy. út közel, így a tömegközlekedés is használható variációnak számít.
  • Helyszín:

    Új építésű ház, a lakás is ennek megfelelő. Patyolat minden. Cipőknek állvány.Szobában masszpad, kanapé, kis asztal, szék és egy komód. Halk zene és hangulat világítás. Falon hatalmas tükör. Fürdő mérete egy nagy sarok káddal. Zuhanyfej jelzi a víz hőfokát. Felszerelési választék óriási. A szájvízhez pohár is jár. Szóval egy minden igényt kielégítő szuper hely.
  • Lány külseje:

    Testre simuló ruhácskában fogadott. Kihangsúlyozott mindent. Cicik feszegették a " cellákat". Karcsú derék, hozzá illő popsival és kecses lábakkal. Törékenynek tűnik, de nem az. Magasság, súly arányban. Imádom ezt a méretet. Barna szemei biztatóan csillogtak. Mosolya őszinte, nem fogyott el arcáról. Kislányossá tette. Haja mint a képein. Nekem nagyon bejött. Örültem,hogy nála vagyok.
  • Erotikus masszázs:

    Belépve kézfogásos bemutatkozás, puszi jobbról, balról. No ez utóbbi nem változott talink során. Cipő polcra és irány a szoba. Itallal kínált, érdeklődött hogy találtam rá stb, stb. az ilyenkor szokásos első talis ismerkedés. Italom megkaptam és a kanapéra ültem. Adél mellém telepedett és itt folytattuk a diskurzust. Vetkőzz javasolta. Szót fogadtam és kaptam egy patyolat fehér puha törcsit. Kikukkantott és máris a fürdőben voltam.Kényelmes sarokkád, ülőke résszel. Szívesen dagonyáznék benne,de tudtam Adél vár. Gyors tisztálkodás és már húztam is vissza.
    Adélon már csak fekete csipkés bugyika. Izgalmasan nézett ki.magamhoz húztam és puszilgattuk, simogattuk egymást. Mondtam ma, most Ő a főnök. Mosolyogva bólintott. Mindkettőnkről lekerült a fölösleges textil és a masszpadra invitált. Először én lettem bőven ellátva olajjal, majd magát kente végig. A tükörben lestem és csodáltam kecses mozdulatait, arányos testét. Miután végzett mögém kuporodott és valami hihetetlen finoman érintve, hol ujj beggyel, hol körömmel, hol finoman besimítva lábam közé szambázott rajtam. Kisvártatva kezeit mellém és éreztem ahogy keblei, bimbói érintik tetemet. Ezt végig vitte többször, majd növelte a nyomást. Teljes testes csúszka következett. Minden domborulatát éreztem, élveztem. Fülembe szuszogott és puszilgatta nyakam. A hormonok kezdtek erőszakosan aktivizálódni. Muszáj volt fenekemet megemelni, mert lompi helyet követelt magának. Szóval, takarásban ágaskodott. Érzékelhette, mert jött a megváltás, fordulhatsz.
  • Levezetés:

    Tettem is rögvest és elölről jött a csúszka fergeteg. Siklott rajtam föl le. Lompi a cicik közt élvezkedett és mikor kidugta fejét, hol puszit, hol egy nyalintást kapott. Arcomra, nyakamra is jutott pusszancs, mit viszonoztam is. Hol rám nézett,hol behunyt szemmel kényeztetett. Egy idő után többet maradt lant és kézzel, szájjal, gyúrogatta, szopogatta lompit. Oly finom és érzéki volt, hogy nehezen tartottam magam. Aztán farpofái közé került a merev galád és ott csuszkált. Ekkor már helyette remegtem. Nem történt, ha úgy tetszik semmi különös,de mégis, mert kényére kedvére tartott csúcsközelben.Tükör felé fordította popsiját. gyönyörködtem a csodás popsiban, meredten bámultam csillogó kelyhét. Beszélni nem, csak nyögni tudtam a gyönyörtől. Végül megkegyelmezett. Szívott egyet rajta, egy puszit dobott a makkomra és finoman verni kezdte. Az előkészítés oly jóra sikeredett, hogy nem sok kellett és robbantam kezében. Mosolygott és láthatóan élvezte "győzelmét". Kezében, finom mozgatások közepette, mint punciban nyugodtam le. Nedves törlő és magunkat takarítottuk.
    Egymás mellé feküdtünk a padon és beszélgettünk erről, arról. Kedves, de nem bőbeszédű leányzó Adél. Kisvártatva fölajánlott egy masszázst. Lábaimnál kezdte, hátam, nyakam következett. Törékenynek tűnő termet,de egy erőteljes nagyon jó masszt kaptam. Örülök, hogy sor került rá. Megköszöntem és újra beszélgetni kezdtünk. Keze elkalandozott és rendszerbe állította lompit. Időnk már kevés volt így kértem hagyjunk legközelebbre is valamit.
    Újabb törcsi és fürdő. Hiába csutakoltam magam, maradt még olaj, de nem baj.
    Pusziszkodós búcsú, vigyázz magadra és el.
  • Elszámolás:

    Priviben mindenről beszéltünk, csak erről nem. Kocsiból hívtam és kérdeztem rá. Az ajándék csoki alá raktam. Meg sem nézte. Hogy megérte, nem kétséges.
  • Összkép:

    Régóta a kedvencek közt,de vannak az életben objektív akadályok.Ezek elhárultával, már be is jelentkeztem hozzá. Jó döntés volt. Megvilágosította számomra, hogy élet nem csak a déli fák alatt van, sőt. Egy kedves, vendég centrikus lányt ismertem meg Adél személyében. Csak úgy lazán, erőlködés nélkül vitt a fellegekbe. Semmi extra, semmi hűhó, mégis mit kaptam tőle életre szóló élmény, mit köszönök. Puszillak
Happy Massage