• Nicol

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en történt az egyeztetés az általam megadott időpont nem volt jó így kaptam másikat, amit elfogadtam. Így kerültem hozzá egy óra magasságába, amit nem bánok utólag, mert Laura nagyon oda tette magát. Telefonon is hívtam őt a megbeszélteknek megfelelően, akartam hallani a hangját nagyon kedves volt velem a hangja rögtön elnyerte a tetszésemet.
  • Megközelítés:

    Corvin-negyed mögötti sétányon található Laura szép új építésű lakópark egyik épületében rendel többen vannak a lakásban. Tömegközlekedés kiváló a környéken. A cím egyértelmű a GPS ismeri.
  • Helyszín:

    A lakás szépen berendezett célnak megfelelő. Lakás tiszta volt, fürdő rendezett szájvíz és több tusfürdő is rendelkezésre állt, törülköző friss tiszta. Szobában az ágy pont megfelelő magasságú tükör is van a szobában, amiben lehet mozizni. Ruháknak van pakoló hely.
  • Lány külseje:

    A képekről egyből felismerhető nagyon szexi kis tünemény Laura izgató teste van és kedvessége maximálisan elégedettséggel töltött el. Puncija szűk és rózsaszín, amit én imádok. Akinek a képek alapján bejön nem fog csalódni.
  • Action:

    Fürdőben felfrissülés majd vissza siettem a szobába. Ő már az ágyon várt engem felállítottam magamhoz húztam és mindent végig pusziltam rajta amit értem. Ágyon elfektettem feljebb kúsztam csókért majd délnek indultam a ciciknél kicsit kényeztettem. Lejjebb haladva finoman kinyaltam itt hamar megjöttek a várt sóhajok. Fordultunk 69-be helyezkedtem és ebben a pózban nyaltam tovább a szép rózsaszín punciját közben ő meg a farkamat szopta,
    érzékien hamar kemény lettem.Gumit húztunk majd beleültettem kicsit lovagolt rajtam, de nem bírtam sokáig olyan szűk volt a puncija, hogy alig fértem be ami még jobban felajzott és elélveztem. Tisztogatás után kaptam egy pohár vizet, majd mind ketten felfrissültünk. Közben a videóban bemutatott táncát is előadta nekem, nagyon ügyesen táncol, ahogy hozzám simult az valami észveszejtő volt. Tudja, hogyan kell egy palit felizgatni. Csókok és cirógatás hatására kemény lettem gumit húztunk és kutyus pózban toltam, de már nagyon lemerültem így az idő egy részét kölcsönös franciás kényeztetéssel ütöttük el. Váltás után kutyuspózban megujjaztam finom volt a barlangjába ujjazni nagyon élvezte. Az időn közeledtével kicsit beszéltünk majd elmentem felfrissülni. Felöltöztem és közben előkerítette a képeken lévő rózsaszín bugyit és abban jött vissza hozzám. Hamar elajzott engem, mert nagyon szeretem a rózsaszín fehérneműket. Pár csók is elcsattant közbe nadrágomon át a farkamat fogta és meg csókoltam a nyakát izgató volt nagyon. Ágyon elheveredtünk nadrágban voltam és majdnem meghágtam Laurát újra, csak már lejárt az időnk és menni kellett pedig eljátszottam a gondolattal. A végére nagyon összemelegedtünk alig jutottam ki az ajtón farkamat fogta simogatta kényeztetett fantasztikus volt vele lenni. Nagyon kedves bókokat kaptam tőle megdicsérte a francia tudásomat és kedveskedett nekem. Kimentem az ajtóm majd mire leértem az eső is elkezdett esni, amit a kapualjba megvártam nagyon rossz volt ott egy helyben állni tétlenül, de meg kellett várni. Elállt az eső majd mentem utamra. Nagyon jól éreztem magam vele fantasztikus lány Laura.
  • Elszámolás:

    A végén rendeztem, amit ilyenkor illik. A megbeszélteknek megfelelően egy kerek egész rozsa csokrot tettem le az szekrényre. Messze felülmúlta az élmény a rózsaszálak számát.
  • Összkép:

    Mindennel elégedett voltam. Laura nekem nagyon bejött tetszett a szerelése amiben fogadott és a végén, ahogy meglepett a rózsaszín fehérneművel annak nagyon megörültem. Végig kényeztetett engem öltözés után a nadrágomon keresztül fogta a farkamat simogatott erotikusan cirógatott én meg viszonoztam. Rég volt már ilyen élményben részem fantasztikus volt.
Happy Massage