• Ayse

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Tökéletesen elérhető. Amikor ki van írva, akkor érdemes hívni. Ha szeretnél vele találkozni érdemes előtte egy nappal. Elfoglalt, nem véletlenül. A korábbi találkozónk óta üzenetben tartottuk a kapcsolatot itt az oldalon. Irosgatott ő is nekem, de sajna nem mindig ér rá és rengeteg üzit kap. Emlegette legutóbbi talinkat is, ő is élvezte, es megköszönte a beszámolót. Hat... nyilván szerettem volna újra látni. Előző nap fixaltuk az időpontot. Kérdezte h az extrát kérem-e. Mondtam, hogy egyszer igen. "Miert csak egyszer, mi lesz a masodikkal?" "A masodikat a cikkre szeretném kitenni. - mondtam. "Oké, ott is szeretem!"
  • Megközelítés:

    Ismert helyszínen, ismert házban. Portaszolgálat. Teljes nyugalom. Itt ott egy-egy lakó de elslisszantam pillantások nélkül. Diszkréció rendben. Bkv-val könnyű, autóval 4 csillag.
  • Helyszín:

    Nem a legújabb. De tiszta, rendezett és a célra kialakított. Hangulatos, szexi helyszín. Függöny mögött lányok. Most egyedul voltunk. A lenti események után volt szerencsém a szobákat meglesni. Mindegyik olyan mint a képeken.
  • Lány külseje:

    Hát....itt nem tudok mit írni. Tökéletes szamomra. Istennő és buja, de kellően szelíd es szégyellos. :) Írtó aranyos és kedves, viszont annyira dögös, hogy kihullik a maradék hajam is... Gyönyörű dögös arc. Hatalmas hosszú hajzuhatag, igen, ez hajzuhatag, nem holmi lófarok, vagy kozephosszu, ez a "haj" , ami a fenekéig ér es vastagszálú, erős, telibe szőke. Írtó izgató, akkor is ha csak félig igazi. Tökéletes bőr, sehol egy hiba.
  • Erotikus masszázs:

    Eredetileg elfoglalt volt ezen a napon. De csak miattam bejött, amit már a helyszínen tudtam még igy nem tudtam külön emiatt kedveskedni semmivel előre. Nagyon jól esett ez a kitüntetett figyelem. Sőt, kértem, hogy vmi utcai ruhában fogadjon. Ha nem is ebben, de egy szexi melltartó, rovid szoknyafélében várt. Beléptem az ajtón és megcsókoltuk egymást. Örültünk egymásnak. Beértünk a szobába es elkezdtem leöltözni, közben megnéztem magamnak es tovább csókolgattam, simogattam. Elmentem álló testreszemmel fürdeni, siettem ahogy tudtam. Visszatérve meg ebben a ruhaban volt. Elkezdte levenni a melltartót. Raszoltam, hogy majd én, ne fáradjon. Erre ő: "Reméltem is, hogy nem kell kérni, csinalod magadtól is. Egyébként szorít, mert nem lehet melltartót kapni a meretemben es ez a legnagyobb, amit találtam...". Ezen jot nevettünk... ilyen problémaim legyenek a jövőben. Innen jott az első kényeztetés.
    A masszázs resz a kenyeztetesek között szerepelt. Szépen vegiggyúrt. Kértem h erősebben csinalja. Megtette, jol atgyúrt újra. Kozben nagyon jol elbeszelgettünk. Komoly céljai vannak, tobb terve is ambíciózus, ami miatt abszolút tiszteletre méltó is. Kívánom sikerüljön elérni e céljait. A tükörből nagyon jó mozizni. Szeretem ahogy bekeni a melleit es közben magáról beszél
  • Levezetés:

    Ez most hosszu lesz, de szeretném ha megmaradna az élmény.Részben pornós volt, a kenyeztetesek között, után pedig 100-ban Bnő feelinges. Sztem ez a tökéletes kombó, mindenki ilyen nőre vágyik...aki vadul szop, nyögdécsel aztan odabújik hozzád es simogat.
    Szoval még állva kezdtem leöltöztetni. Minden testrészét vegigsimogattam és apró szájrapuszikkal nyitottuk a szeánszt.
    Leoltozes utan a melleit simogatom, gyúrom es nyalom a mellbimbójat. "Kerlek helyezd magad kényelembe a matracon" mondtam Ayse-nak. Csak feküdj le es lazulj. Nevetgélve feküdt hanyatt.
    Itt közelebb kusztam az arcához. Csokolgattam ahol tudtam. Beleszagoltam a hajába. Vegignyaltam a vallait, a karját es a melleihez értem. Finoman gyurtam őket de Ayse mondta h csinaljam erősebben. Szereti ha jol at vannak gyúrva. Kozben az arcomat a kezeimmel osszefogott mellei közé fúrtam. Majd szépen elindultam lefelé is. Közben Ayse a farkam után nyúlt. "De jo vastag és kemény" - mondta. De nem engedtem neki, hogy huzogassa vagy h egyáltalán hozzáérjen. Ez még jobban izgatni kezdte őt.
    Folytattam utam es a hasát, a lábait, a combját nyalogattam. Közben ő a melleit gyúrogatta. Isteni látvány volt felnézni rá. Közben benyaltam a combjai tövébe. Puszilgattam, finoman. Egy-egy puszi mar járt a puncijára. Felsohajt. Majd nyalni kezdem. Isteni ízek és hangok. Szereti ha nyalják. Sokaig csináltam. Benyalok a kelyhebe, nyelvemmel ameddig érek, benne lefetyelek. Az ujjaimat is bevetem. Először egy újjal, majd kettővel is próbálom elérni a hatást, közben racsurgatok egy kis extra nyálat a tocsogó puncijára. Nyalom es ujjazom. Fölé/mellé kuporodom, megsimogatja a farkam. "Úh de forró, milyen vastag és kemény." "Kapd csak be nyugodtan, meddig megy le? Megmutatod?" És tövig elnyel, és közben ujjazom. Megkérem h jatszon magával. "Szereted nézni ha maszturbálok? Kicsit fura, szegyellős vagyok ebben!" Ő izgatja a csiklóját, én ujjazom, közben tövig a torkában vagyok. Mar-már öklemdezős hangokat hallok...melleit is meggyúrom, felsóhajt, élvezi. Én is. Ráfogok a fejére. "Szólj ha ott vagy, ne épp a torkomban legyen a f@rkad. Így nem fér bele teljesen, fekve jobban lemegy". Végül megkérem állva probaljuk meg. Rafogok a tarkojara de csak finoman. Nem kell diktalnom a tempót, tudja ő magátol. Hihetetlen ahogy a torkában vagyok, közben gyúrom a giga-melleit... érzem, hogy így ér a vég.
    "Nyisd ki a szád...nézz rám...a szádba fogok élvezni" szépen teletöltöm a száját, kifolyik belőle a spermám, racsöppen a melleire, az álla is spermás. Egyszerűen gyönyörű. :)
    Újabb fürdés után jött a fenti masszázs, beszélgetés. Nagyon jól egymásra hangolódtunk.
    Mondta h megfordulhatok. Annyira jol elbeszélgettünk, hogy az ezredes teljesen elalélt állapotban fogadta. Ayse bekente magát, imadom ahogy a melleivel jatszik. Jott a frenetikus csúszka. Közben puszilgatott és megjöttek az első csókok. Megcsókolt, megcsókoltam. Kozben mellei közé vette az ezredest. Ingerelte a melleivel. "Na most már biztosan lemegy a torkomig." "Lássuk! :) "
    Olyan mélytorkot kaptam, hogy nem hittem el. Süvített a farkam a szájában a nyelőcsövéig. Lenn tartja, keményen dolgozik rajta. Majd egyesével szívni kezdi a golyszikat....nekem ez vhogy még kinaradt. Nagyon erős élmény a gyolysziszopás, nagyon jol nyomjam a falat vakartam már az élvezettől. Aztan ram ül..hattal. 69 legyen. Inkabb nem, most csak élvezem, ami csinál. Sokaig húzza, nem akar kivégezni. Megfordul, rafogok a fejére.."szopjál még egy kicsit" -"oké, örömmel szoplam még" . Meg is jegyzem neki, hogy engem ennyire még soha nem "kaptak le". Óriási ahogx a torkában a farkam. Végül a fenekét markolva ér a vég a mellei között. "Volt még benned jo sok cucc!" Elaztatom a melleit tömény spermával.
    Utana jott az egyik legjobb rész.
    Megtorolget. Ugyesen attöröl. Odafekszik a mellkasomra. Rám néz, mosolyog, megcsókol. Csókolgat, újra, újra. Majd a mellkasomra hajtja a fejét. Jó érzés volt. Sztem kicsit megpihent most ő is. Örülök h velem biztonságban érezte magát és kiengedett egy kicsit ő is.
    Végül már lejárt az időnk. Nem siettetett. Még lezuhanyoztam. Csókkal valtunk el es egy jó kora cici simivel. Legjobb mellek...ez van :)
  • Elszámolás:

    Mindent vállal, ami leírtam. Fejlődő képes (lsd. a melytorkot, ami még legutóbb nem volt az étlapon) és kimondottan kedves, jofej. Elszámolás is ennek megfelelő.
  • Összkép:

    Ha lehetne, Istennőt adnék.. életem legjobb szopása után mit mondhatnék. Nagyon kedvelem, mint személyiséget is. Emellett igazi Szexistenno... irtó szexi ahogy ő is élvezi, hogy bmikor/bhol megallitja a forgalmat! Sok puszi Ayse :)
Happy Massage