• Wanda Gold

  • Beküldte:
  • Wanda Gold reagálása

    Drága Nuvolarim!


    Nem találom már lassan a szavakat, hogy miként és hogyan köszönjek meg neked mindent...
    Köszönöm, hogy újra és újra meglátogatsz engem a kis kuckómban,a kedvességet,a figyelmet, a törődést, a felejthetetlen randikat és azt is, hogy ezeket mindig egy szuper besziben megörökíted nekem és a kedves vendégeknek is :)))

    Boldogsággal tölt el, hogy minden egyes randinkon ilyen csodásan érzed magad velem. Ez az érzés mindig kölcsönös volt és az is marad! Nagyon örülök annak, hogy az összes talinkon ugyanúgy tudsz rajongani értem, mint mikor először megláttál az ajtó mögött. Ezt abból is észreveszem, hogy mindig hatalmas mosollyal és csillogó szemekkel üdvözölsz engem. Ez nagyon nagyon jól esik nekem :)))

    Ígértem neked valamit a randink alatt, ugye emlékszel rá? Az ígéret szép szó, ha betartják úgy jó ;)

    Úgyhogy várlak vissza Drágám máskor is bármikor, ha hiányzik a kényeztetésem, a popsim és persze Én is :P


    SOKSZOR CSÓKOL ÉS ÖLEL:


    Wanda Gold :****


    IMÁDLAK ❤

  • Egyeztetés:

    Régi ismerősként hívtam fel Wandát, hogy bejelentkezzek hozzá, már csak ezért is könnyedén ment minden. Jó volt neki az időpont, amit másnap estére javasoltam.
  • Megközelítés:

    Nem kicsi királyunkról elnevezett forgalmas út. Nem annyira számít már belvárosnak, de onnan nagyon jól megközelíthető, mert sok busz- és villamosjárat áll meg szinte a ház előtt, és Rákosrendező is közel van, pedig az mindentől messze van.
  • Helyszín:

    Új építésű ház egyik felsőbb emeletére kell menni, az útbaigazításról nekem mindig a Tankcsapda jut eszembe :) Egyedül rendel, így a diszkréció eleve adott. A lakás nagyon kellemes, takaros, Wanda állandóan csinosítgatja, ami látszik is. A baszoba nem nagy, de megfelel a célnak, mert a hatalmas franciaágy elfér benne :) A fürdőszoba új, ízléses és tiszta, de a fejre érdemes vigyázni. Tusfürdőből túlzás nélkül több van, mint bármelyik üzletben, ahol eddig jártam - ha Wandus egyszer visszavonul (remélhetőleg még soká), megnyithatná a világ első tusfürdőmúzeumát :)
  • Lány külseje:

    Ahogy eddig mindig, Wanda most is gyönyörű volt. Az az állandó mosoly, a boszorkányosan fekete haj, a nagy, kerek cicik, a formás, markolnivaló popsi, a szexi combok, nem lehet velük betelni. Ezúttal kiöltözött az érkezésemre, egy pici melltartóban, nyitott bugyiban (húúú!), combfixben és magas sarkúban fogadott. Bár egyértelműen meztelenül a legszebb, ennek is megvolt a maga előnye, legalább segíthettem neki levetkőzni :)
  • Action:

    Belépéskor ahogy szokott, csókkal köszöntött, aztán innivalóval kínált, és ahogy mostanában mindig, közös fürdéssel kezdtünk. Wanda nagyon ért hozzá, hogyan kell egyszerre megfürdetni és felizgatni az embert. Mindenemet lemosta, de a koronaékszerek tisztaságára kiemelt figyelmet fordított, és amikor csak alkalom nyílt rá, "véletlenül" rám tolta a gyönyörű popsiját :) Még egy kis ízelítőt is adott a szájával abból, ami rám várt fürdés után, és ami már annyira hiányzott.
    Bent a szobában lepedőt húzott, majd még el sem helyezkedtünk az ágyon, már nekem esett a szájával. Fantasztikus, amit ilyenkor művel ez a lány, a praktikáit nem is tudom szavakkal leírni, ki kell próbálni! Én is nagyon vágytam már rá, hogy megkóstolhassam őt, ezért megkértem, hogy most már feküdjön le rendesen :) Végigcsókoltam szájától a lábáig, majd a másik lábán visszafelé haladva jutottam el a szentély bejáratához. Wandus nem szokta visszafogni magát, most is hangot adott az élvezetének, ami engem különösen be tud indítani. Könnyű őt eljuttatni a csúcsra, nagyon hamar azt vettem észre, hogy emelgeti a csípőjét és szorítja a fejemet a lábai közé. Ez utóbbit el tudnám viselni egész nap, de ő azért nem biztos, hogy örülne neki, ha folyamatosan orgazmusa lenne :)
    Felhúztuk a gumit és több pózt is kipróbáltunk. Lovaglásnál imádtam a szép cicijeit markolászni, missziben a száját csókolni (igaziból, nyelvesen), kutyusban a popsijába kapaszkodni. És hogy melyikben ért a vég? Beugratós kérdés, mert egyikben sem, végül a mellei közé engedtem az utódokat.
    Hosszúra nyúlt a menet, ezért a második ezúttal már nem fért bele az időnkbe, így egy kis pihentető, összebújós beszélgetés után búcsút vettünk egymástól. Így is egy kicsivel tovább maradtam a tervezett 1 óránál, és sokat elmond Wandáról, hogy amikor mondtam, hogy mennem kell, még marasztalt volna.
  • Elszámolás:

    Az egyetlen olyan dolog Wandánál, amire azt lehet mondani, hogy átlag alatti, pontosabban a régi pesti átlagot képviseli. Nem kérte, de letettem előre, nehogy elfelejtsem.
  • Összkép:

    Wanda nemcsak egy szép és kedves lány, nemcsak jól fel tudja izgatni az embert, de ami legalább ennyire fontos: nála mindig a vendég az első, és az a legfontosabb neki, hogy te a lehető legjobban érezd magad vele. Írhatnám, hogy látogassa meg mindenki, de akkor nehezebben tudnék bejutni hozzá. Írhatnám, hogy ne látogassátok meg, de akkor meg vele szúrnék ki. Inkább azt írom: látogassátok meg, csak ne akkor, amikor én szeretném :)
Happy Massage