• NOÉMIII

 • Beküldte:
 • Egyeztetés:

  Visszatérő vendégeként Noémivel a szokásos módon a hét elején beszéltünk.Akkor egyeztettünk időpontot a randi előtt párórával mégegy megerősítés miatt felhívott. Visszaigazoltam, hogy megyek, hangján éreztem, hogy örül.
 • Megközelítés:

  A szokásos módon kocsival mentem a helyszínre. Az utcában mindig volt szerencsémre parkoló hely. A parkoló óra látogatása kötelező. A ház előtt villamosok járnak, észak -déli irányból jól megközelíthető. Szent-Margit kórház leszállóhely.
 • Helyszín:

  A helyszín egy társasház emeleti részében több szobából kialakított találkahely. Eddig diszkréten fel jutottam nem találkoztam idegenekkel. A szobák nagyvárosok neveivel ellátott táblácskákkal adnak útbaigazítást, hogy mely szolgáltató hová kell, hogy elkísérjen. Javaslom a lányoknak, hogy a mindig tiszta, törölközővel, egyéb higiéniai eszközzel felszerelt fürdőszobát is nevezzék el. ( Bahama) vagy Balaton.
 • Lány külseje:

  A parkolást követően jeleztem telefonon sms-en érkezésemet. Válasz, kettőpercre vagyok. A befutó egyik villamossal érkezett Nonoka. Most is csinos öltözetben, kifogástalan sminkben (azt hiszem kleopátra stílusú) érkezett. Nagyon jól állt Neki, illetve jól kiemelte gyönyörűséges kék szempárját. A házelőtt találkoztunk, majd együtt felmentünk a lakásba onnan irány Párizs.
 • Erotikus masszázs:

  A szobában elkezdtem vetkőzni addig Nonoka frissitőért ment. Visszatérve kaptam egy törülközőt és elmentem a Bahamákra. Az alapos tusolás és szájvíz használata után visszatérve Nonoka már egy kis fekete selyemköntösben várt. Hirtelen ledobta magáról és elámtárult szépséges idomai.Közelebb léptem sok-sok csókkal halmoztuk el egymást, majd nyakán helyeztem el egy pár csókot a tincsei közelében reagálást kaptam emelkedő és szaporább levegővetelei jelezték érzéseit, piciny fülét csókolgattam egyszer-egyszer nyelvem hegyével oda belenyaltam. Eközben kezeim hol egyik, másik gyönyörű melleit simogattam óvatosan megmarkolva a bimbók irányába vittem kezemet. Azok ágaskodva jelezték köszönetüket, a jó bánásmódért. A dagadó bimbókat számba vettem, majd felváltva nyelvemmel azokat körbejárva kényeztettem őket.A kezem eközben elkalandozva a combok irányába majd onnan azok védelmébe vett kelyhet kerestem tenyeremmel.A combok engedélyt adtak enyhe nyitással , igy az ujjaimnak teste legérzékenyebb részéhez értem.A kelyhén ekkorra tapintható volt, érezhetően nedvesedett ajkai. A folytatásban a tatamin helyezkedtünk el folytattuk az elkezdett simogatásokat egymás testének kényeztetését. A forró száján, nyakán ismét elidőztem, majd onnan az addigra a széttárt combok közzé vitt vágyam. A mellei ismételt nyelvemmel és számmal való foglalatoskodástól annak bimbói ismét feltöltődtek. Kisidőre elhagytam őket de kezemmel felváltva továbbiakban is simogattam azokat. A has, köldökárok puszilgatasa és érintésére az oldalizmok és medencecsont csókolgatására már Nonoka intenzívebb sóhajokkal üzent. A combbelsők érintése után kelyhéhez érve nyelvemet az enyhén szétnyilt nagyajkak közzé óvatosan benyomtam, elindultam annak hegyével kisajkai és a redők között rejtőzködő csiklója irányába. A két kezemmel feneke alá nyúltam enyhén megemelték azt. A lassú nyelvjátéktól Nonoka hangja zilálássá erősödött szemei lassan nyíltak és csúkódtak érzéseit közvetítve szeme a félhomályban is láthatóan megcsillant jelezve elégedettségét. A megemelt fenekét enyhén mozgatva fokozta teste kéjes érzéseinek közvetítését. A kényeztetés folytatásában le, fel jártam nyelvemmel bejárva kelyhét is nyelvem oda sűrűn bedugva éreztem belső falának remegését, megfeszülését uzenve a kéj mihamarabbi bekövetkezését. A kéjes érzések, a mámor testét uralva csipője kezemből szabadulva, megemelkedett háta kisívben megfeszülve adta tudtunkra a robbanását majd számba a kéj nedveit csepegtette.
  Nonoka technikai szünetet kért, majd pótoltuk vizháztartásunkat. Kis pihenőre a bőrülőre helyezkedtem, majd Nonoka visszatért hozzám a félhomályban ismét megcsodálhattam kifogástalan, elbűvölő testét.
 • Levezetés:

  A folytatásban Nonoka vette birtokba felajzott testem. Hozzám hajolt csókokat kaptam. Nagyon jól esett amikor a nyakamat is, kissé vadabb érzelmesebb csókokkal halmozza el. Közben kezével farkamat fogva játszadozott ingerelte azt. Lassan lefelé haladva remegő testemet birtokba véve haladt ágaskodo tagom felé, szájával. A makkomat finoman bekapta elrejtve egy pillanatra szájában, majd nyelvével le, fel farkamon szájával szívogatva, zacskómat is érintve fokozta mámoromat. Gyönyörű szempárja most az enyém csillogásában fürödve leste ténykedésének üzeneteit. Mennyei, amit e gyönyörűséges leány ad, szemem biztosan elárulta. Az ember teste fokozatosan telitődik a boldogság érzés hormonjaival. A szája a makkomról lecuppanva oda nyálát visszaköpve, valami elementális hangon játszva tovább a láthatatlan kottából. Szeme, szememben csillog, keze farkam alatt alátámasztva azt szája húzza nyelve segítségével a torkára, majd engedi el azt. A fokozódó remegéseimet érezve szóltam Neki, majd elváltozott hangom kíséretében ténykedését mámor követte a farkamat szájából kivette és testére és hasamra löveltem kéjem nedveit. Letörölgetett, frissítőt kaptam. Az idő nagyon hamar elszaladt így gyors tisztálkodás, öltözésés, elköszönés.
 • Elszámolás:

  A szokásos egyórás programnak megfelelő rózsaszálat tettem a szekrényre. Most időhiányban a masszirozást nem vettem igénybe, majd legközelebbi randink jövő heti alkalmával bepótoljuk.Remélem!?
 • Összkép:

  Nem tudom kellő képpen megköszönni Nonokának de valami gyönyörűséges érzés mindig vissza- vissza visz hozzá több hónapja, hogy újra átélhessem vele e gyönyörű órákat. Köszönöm.

  Nálam Ő istennős kategóriába tartozik.
Happy Massage