• Jazmin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már egy ideje követem Jázmin ténykedését, így azt is láttam, hogy ha valaki randizni szeretne vele, annak jó előre kell gondolkodni . Én is így tettem, több nappal későbbi napot néztem ki a randira, sok hívásra számítva feltöltöttem a telefont, hogy legyen elég erő az akuban. Első körben nem is értem el, de kaptam tőle egy üzenetet, hogy mikortól lesz elérhető. Így is lett, hívtam a megadott időpontban és meg is tudtunk egyezni az időpontban. VTR-en és a Jázmin által kért módon is megerősítettem a szándékomat. Úgy tűnik szerencsém volt az egyeztetésnél, és bízhattam benne, hogy a szerencse után Jázmin is rám fog mosolyogni.
  • Megközelítés:

    BKV-val mentem, azzal nagyon könnyen megközelíthető a cím. Sok új épület között kellet bolyongani, de a megadott házszámot sem volt nehéz megtalálni. A parkolási lehetőségekre nem figyeltem.
  • Helyszín:

    Új építésű épületben, elegáns stílusban berendezett lakásban fogadott Jázmin. Csili-vili minden, tisztaság mindenhol. A fürdőszoba a nappaliból nyílik, megkönnyítve a közlekedés. A hálóban nagy és kényelmes ágy, hangulatos berendezés, gyertyák segítik az ellazulást. A fürdőszoba sem maradt el a lakás többi részétől, ott is minden a legnagyobb rendben volt. Nagy puha törölköző és sokféle tusfürdő, szájvíz és minden egyéb szükséges eszköz adott volt a megfelelő higiéniai szint eléréshez. Még egy apróbb, de figyelemre érdemes dolog: érkezésemkor többféle kisüveges ital és egy pohár is ki volt készítve a beszélgetéshez.
  • Lány külseje:

    A képeknek megfelelő élőben. A magasság is egész biztosan, mivel magas sarkúban magasabb volt mint én. Érkezésemkor még egy szolid egyrészes ruhában volt Jázmin, így első körből csak sejteni lehetett, hogy mindenben hasonlítani fog a képekre, de nem később a kevésbé szolid öltözékre való csere után sem ért meglepetés. Semmi szilikon, csak ahogy természet megalkotta. Arca van csak kitakarva a képeken, de emiatt nem kell aggódni, élőben e téren sem volt meglepetés. A felvezető beszélgetés során, az is kiderült, hogy jó beszélgető partner, mellette nem lehet unatkozni.
  • Action:

    Jázminnál az együtt töltött idő része a bevezető beszélgetés is. Engem is első körből beinvitált és hellyel kínált a kanapén. Nem olyan kanapés beszélgetés kell gondolni, mint amelyet bizonyos felnőtt filmekben látni (biztos sokaknak meséltek már erről), hanem egy kötetlen laza ismerkedős beszélgetésre, csakhogy több minden kiderüljön egymásról egy s más. Ehhez bontottam egy ital az asztalra kihelyezett kínálatból és hátradőlve figyeltem Jázmin szavait. A beszélgetés végén elkísért a fürdőszobához. Mint kiderült ez a hálószobából nyílik, ez egy kicsit meglepett. Eligazítás után elmentem zuhanyozni. Visszatéréstea már pár hangulat gyertya éget a szobában és kellemes zene szólt a háttérben. Elheveredtem az ágyon, Jázmin pedig kis türelmet kért és eltűnt a fürdőszobában. Hamarosan visszatért immáron már nem beszélgetős ruhában. Harisnya és egy keveset takaró fekete szett volt rajta. Mellém heveredett. Én még mindi egy kicsit zavarban voltam, ezért beszélgettünk még és kaptam egy feloldó masszázst. Elérte célját, én is kedvet kaptam a kezem használatához. Kis simogatás után csókolózni kezdtünk majd viszonylag gyorsan eljutottunk az orális játékokig. Körbe-körbe forogtunk majd így eljutottunk a párhuzamos felálláshoz így is lett vége.
  • Elszámolás:

    Csak hosszú programok vannak, nincs semmi gyors találka. A ajándék nem került szóba én is külön kérés nélkül helyeztem el ez egyik bútorra.
  • Összkép:

    Kellemes érzésekkel távoztam, tényleg mintha a titkos szeretőmnél jártam volna, aki teljesen más világban él mint én. Jó ebbe a világba ellátogatni, csak meg kell tanulni, hogy ebben világban másképp kell élni mint a szürke hétköznapokban. Lehet még gyakorolnom kell az ehhez való feloldódást, de talán ez nem olyan szörnyű feladat.
Happy Massage