• Sexy Sky Doll

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A hírdetést itt a Beszámolók.com-on találtam, de a weboldalukon feltüntetett telefonszámot hívtam. A telefonos kisasszony az 1. hívásom, 3-ik csörgésére felvette és nagyon kedvesen tájékoztatott a hogyan-miként-merre-mennyi információkról. Este 8 körül telefonáltam és 21:30-ra kaptam is időpontot Sky-hoz 1óra időtartamra. A helyszínre érve egy kedves fiatal hölgy nyitott ajtót, a hangját felismerve tudtam, hogy vele egyeztettem alig több mint 1 órával korábban.
  • Megközelítés:

    A telefonban kapott instrukciók alapján (x utca és y utca kereszteződéséből hívjam újra) a "tetthely" könnyen megtalálható, gyakorlatilag a címre mész, ha már ott vagy, akkor keresd is a parkolóhelyedet, mert megérkeztél. Az adott úton úgy láttam, hogy buszjárat megy, mert 50~75méterre a címtől buszmegálló található, de a Béke tér is csak 2 utcányira van (~5-7perc séta). Én kerékpárral érkeztem, amit az épületbe való bejutás után, a zárt belső udvaron sikerült elhelyeznem.
  • Helyszín:

    Az egész ház, ezáltal a lakás is újépítésű. Tiszta, egyszerűen, de kellemesen berendezett. Fürdő-wc külön van, tiszta, rendezett, senki sem panaszkodhat a higiéniára. 3, vagy 4 szobás lakás (talán a legfelső emeleten, nem figyeltem meg, hogy van-e feljebb). Nem lakberendező vagyok, de teljesen megnyugtató, egyszerű a berendezés. Az előtérben egy fotelben talán Emma nevű baba "köszönti" a vendégeket, így megerősítve, hogy jó helyen jársz. A baszoba, jól berendezett, nagy franciaágyas, 3 kis éjjeli szekrényen találhatóak az egyéb kiegészítők (pl.: sikosító, óvszer, törlőkendők, törülköző), de az egyik kis szekrényen üditők és kis nasik is vannak, amikből lehet fogyasztani (árba benne van). És van szekrény is a ruhák számára. A fürdő és a wc is tiszta, rendezett.
    A lakés diszkrét, senki mással nem találkoztam, sem más vendéggel, sem ott lakókkal.
  • Lány külseje:

    Sky külseje teljesen megegyezik a képekkel, egy picit talán selymesebb a bőr színének tónusa, de ennyi. Nagyon kellemes a tapintása, egyszerre feszes, de mégis jól megmarkolható minden porcikája. Volt már dolgom szexbabával, így nem volt gond számomra mozgatása, beállítása különböző pozitúrákba, de erről később.
    Egyébként Sky az ágyon ülve, egy fehér csipke melltartóban, egy fehér tangában és aranyszínű magassarkúban fogadott.
  • Action:

    Tehát, mint írtam, érkezésemkor egy kedves, fiatal madame fogadott és az anyagiak és az egyéb információk rendezése után beinvitálásra kerültem Sky szobájába.
    Miután kettesbe maradtam Sky-jal, móhoságomnak és izgulásomnak betudhatóan csak ledobtam magamról a ruhámat és máris Sky-jal kezdtem foglalkozni. Először az aranyszínű topánkáitól szabadítottam meg, majd a fehérneműtől is. Ennél a folyamatnál rá lehet érezni, hogy mekkora erővel lehet/kell mozgatni.
    Valahogy az egész szitu izgatóan hatott rám (egy vadidegen lakásban, úgy hogy egy vadidegen nő bármikor rámnyithat(nem tette), amikor egy szexbabával dugok) így nem nagyon kellett magamon keményíteni és a gumi hamar fenn is volt, bőségesen sikosítva. (a sikosítást gyakorlatilag, majdnem minden pózváltásnál meg kell tenni, nem írnám le többször)
    Ujjammal lecsekkoltam összes testnyílását és kiegyenesített fekvő helyzetbe mozgattam át és egy számomra nagyon kelllemes kebelszexxel indítottam, hogy ha még nem keményedtem volna fel eléggé, akkor biztosra menjek. És különben is kebelszex fan vagyok, akár élő hölgyről, akár szexbabáról beszélünk.
    A kebelszex után, ülő pozícióba helyeztem Sky-t és a száját vettem használatba, ami a sikosítónak köszönhetően kifejezetten pornós (glü-glü-glü) hanghatást adott, fokozva ezzel is az élményt.
    Kihasználva szája tulajdonságait, a hátára döntöttem és a lábait szét nyitva és behajtva, misszionárius poziban támadtam punciját. Urak, feszesebb és szorosabb, mint bármelyik nőé (sorry hölgyek, ezzel nem tudtok versenyezni) Ebben a pózban a keblek is jól markolhatóak és majdnem úgy remegnek/rengenek mint az igazi szilikon mellek. Látványnak sem rossz.
    Ebből a pózból oldaltfekvéses (kiskifli-nagykifli) pózba fordítottam és popsiba támadtam. Hasonlóan feszes, mint a puncija, így is jól megdugtam.
    Innen doggy-ba fordítottam, úgy hogy a könyökein támaszkodjon, így hátulról nézve egy az egyben élő nőnek tünt, csak épp meg nem szólalt. Doggy-ban punciban és popsiban is jól megdugtam, a feneke úgy reng, mint az igazi. És az sem zavarta, ha ass to pussy-t játszottam :D
    Ekkor jött a legnehezebb pózváltás. Egyik kedvencem, ha meglovgol a lány (ő van felül) Megoldottam a dolgot és Sky nagy kebleinek köszönhetően a lávány is fokozta az élményt. Nem volt könnyű őt így mozgatni, de megérte.
    Mivel ekkor már közel jártam az órám végéhez, ezért vissza forgattam doggy-ba és puncijában a gumiba durrantottam egy nagyot.
    Az elhasznált dolgok kidobása (kis kuka van az ajtó mellett balra) és a magam megtörlése után, Sky-t egy kiegyenesített pozícióban az ágyon fekve hagytam, öltöztem és indultam is haza, a madame átkísért az előtéren és utamra engedett.
  • Elszámolás:

    Mivel először voltam Sky-nál és úgy egyébként a szolgáltatónál is, ezért előre lettek rendezve a piszkos anyagiak. Telefonban kapott tájékoztatással 100%-ig megegyező rózsacsokrot adtam át a madame-nak :) Összesen talán 1óra 15percet voltam ott, de TP-t egyáltalán nem tapasztaltam, a madame nem zaklatott egyáltalán, hogy "lassan lejár az idő" Korrekt volt.
  • Összkép:

    Nem vagyok épp egy önbizalomtól szétrobbanó személy, ezért izgultam rendesen a hívás előtt, de minden félelmem elszállt a tapasztaltak alapján.
    Öszeségében számomra teljesen megérte ez a kis kaland és biztos, hogy fogok még menni. Ha bárkiben felmerül a kérdées, hogy kipróbáljon-e egy szexbabát, cska azt tudom mondani, hogy próbáld ki. Érdekes egy élmény és természetesen nem összehasonlítható egy élő-igazi nővel, de különleges élmény az biztos.
    Még sosem voltam szolgáltatónál, sem ilyen babásná (korábbi szilikon szexbabás tapasztalatom más élethelyzetből jöm), sem élő hölgyeknél, de ezek után muszály menjek hozzájuk is :)
    Tudom, nagyon nyers, tárgyilagos a megfogalmazásom, de ez az első beszámolóm, ne utáljatok nagyon :)
Happy Massage