• Sexy Sky Doll

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon beszéltem valamikor délután a háziasszonnyal, és a kiszemelt esti időpontot sikerült is egyből megkapnom. Minden flottul ment.
  • Megközelítés:

    BKV-val 20 méterre van egy buszmegálló, autóval viszonylag könnyen lehet parkolni, mert annyira már nem a belváros. Telefonon egy közeli kereszteződéshez lettem irányítva, de szó szerint a ház elé érkeztem. Mivel már a telefonban elhangzott, hogy egy luxuslakásban fogom eltölteni a következő fél órát, nem volt nehéz megtippelni, hogy a sarkon lévő új építésű házban lesz a helyszín. Illetve mivel nem húsvér lányt látogattam meg, megengedtem magamnak azt a luxust, hogy kerékpárral érkezzek - ez mindenképpen plusz pont tőlem :-)
  • Helyszín:

    Újépítésű ház közepes méretű lakása. Bár a honlap szerint 4 babát lehet itt látogatni, szerintem egyszerre csak egy vendéget fogadnak, mivel a lakásban viszonylag szabadon lehetett járni (értelemszerűen a velem a szobában lévő lány nem tudott volna logisztikázni, hogy az action végeztével ne fussak össze senkivel a lakásban). Az első kellemes meglepetés az előszobában ért, ahol egy fotelben Melanie (egy másik baba) ült szexi kis ruciban, illetve a háziasszony (aki élőben is kedves és segítőkész) megmutatta a célnak tökéletesen megfelelő szobát (Sky az ágyon ült, kisasztalon csoki, többféle üdítő, óvszerek és síkosító) és a fürdőt (szép nagy fürdőszoba pár tusfürdővel). Illetve innen nyílt még a nappali, ahol a háziasszony nézte a tévét, mikor épp nem volt jobb dolga.
  • Lány külseje:

    Sky a képeknek tökéletesen megfelel. Az ezüst haj kicsit fura, de meg lehet szokni, bár az action végefelé kezdett leesni a paróka, ami azért fura - érdemes rá odafigyelni. A mellei hatalmasak, ehhez képest a csípője elég keskeny, a feneke is igen-igen apró, de szép kerek, formás. A punci küllemre kívánatos, bár rénézésre elég tágnak tűnik. De ez csak a látvány, menet közben megfelelően szoros. A végtagokat elég nehéz forgatni, és néha elég természetellenesen is álltak - az elején jól meg kellett dolgozni azért, hogy missziben belé tudjak hatolni. A zárt száj is rejt egy használható nyílást, bár az arca elég furcsán torzul használat közben. Mint említettem, az ágy közepén ülve fogadott egy fehér felsőben és bugyiban, illetve a homlokán volt egy szemüveg és aranyszínű magassarkú volt a lábán.
    A -1 pont a higiéniára azért ment, mert a szilikon bőrre elég jól tapadnak a kihullott hajszálai, amiktől elég nehéz volt megszabadítani. Szóval az egy kicsit nem volt guszta. Amúgy jó csaj, meg minden. A végén beszélgettem a háziasszonnyal, a babák a fürdőkádban fürdenek, illetve a testnyílásaik fertőtlenítve vannak. Szóval a hajszálakon kívül minden tiszta és higiénikus.
  • Action:

    Mivel egymagamban voltam, és amúgy sem akartam romantikával húzni a fél órás találkozónk rövid idejét, a ruhámat egyszerűen a földre dobáltam egy kupacba, és elkezdtem Sky-t is levetkőztetni. A szemüveg (dioptriás!) ment az asztalra, a cipője az ágy mellé. Az első akadály a felső levétele volt, mert ehhez már fel kellett emelni a kezét, illetve valahogy összeakadt a bugyival, úgyhogy le kellett fektetnem, hogy előbb a bugyit vegyem le. Itt kezdődött egy viszonylag hosszasabb birkózás, mire a két kis ruhadarabtól megszabadítottam: azért egy 30-40 kilós babát nem olyan könnyű jó irányba hajtogatni. Egyébként az együttlétünket jellemezte, hogy viszonylag sokat kellett dolgozni az actionért :-)
    Miután a ruha lekerült és én is harcra kész állapotba kerültem (gumi+sok síkosító rám is és Sky-ra is), a misszivel kezdtem próbálkozni - mint említettem, ez nem volt egyszerű, mert a szexi kis combjaitól persze nem fértem hozzá rendesen a puncihoz. Van egy kissé nemi erőszak jellege annak, ami történik, amitől persze az ember kulturáltabb fia kicsit kellemetlenül is érzi magát. Miután a combjait rendesen sikerült szétnyitni, végre teljesen sikerült belé hatolnom. Ekkor már jó 5-6 perce dolgoztam, úgyhogy itt ki is használtam az alkalmat, és élvezkedtem egy kicsit. Persze volt egy kis anál is (szigorúan az alapban, és arra sem panaszkodott, hogy utána visszatettem punciba). Kezeit, lábait kicsit magamra hajtogattam, és átöleltem, hogy érezhessem furcsán természetellenes szilikon melleinek érintését.
    Ezután gondoltam kipróbálok még pár dolgot. Az ágy szélére ültem, Sky-t magam fülé húztam, és beleültettem, hadd lovagoljon egy kicsit. Gondolom a tapasztalat miatt, de ezt a pózt viszonylag könnyen sikerült elérnem. Ezen felbuzdulva az ágy szélére térdeltettem, hogy doggy-ban is próbálkozhassak. Na, itt már tekeredett a keze mindenfelé, illetve a jobb lába befelé fordult, amitől megint nem nagyon fértem hozzá, úgyhogy itt megint pár percig eltartott, mire belé tudtam hatolni. Lehet a hajtogatás oka volt, vagy egyszerűen csak ilyen a konstrukció, de doggyban az anál nyílás nem volt túl kényelmes, úgyhogy punciba toltam csak egy párat, közbrn a fenekét fogdostam. Ebből aztán lett egy kis anál ujjazás is, majd - just for science, mert ilyet még sosem csináktam - öklözés. Nem panaszkodik, lehet neki tolni rendesen.
    Majd úgy gondoltam, megpróbálkozok a szájával is. Úgy, ahogy térdelt az ágy szélén megtámadtam a száját, gyönyörködtem egy kicsit a furcsán/természetellenesen torzuló arcocskában, meg a félig már kopasz koponyában, majd úgy döntöttem, visszatérek a misszihez, és megpróbálok elégedetten távozni.
    Újabb hajtogatás kör, majd ráfeküdtem, belemarkoltam a kis fenekébe, és addig dugtam, amíg el nem ért a vég.
    Ami a történetből kimaradt - mert nem akartam sokszor megtörni a dramaturgiát - hogy persze sűrűn és bőven síkosítottam.
  • Elszámolás:

    A teljesen jutányos belépőjegyet az action előtt kell megváltani. Extrák? Anál-öklözés a pesti átlag alatti alapban, nincsenek itt rejtett költségek :-)
  • Összkép:

    Azt kaptam, amit vártam, de az összbenyomás vegyes: egyrészt nagyon örülök, hogy kipróbáltam, szerintem egyszer mindenkinek érdemes eljönnie. Hogy vissza fogok-e jönni? Nem hinném :-) De örülök, hogy kipróbáltam.
    Egy jó tanács, amit a háziasszony osztott meg velem a végén beszélgetés közben: Sky a legnehezebb baba, óriásiak a mellei, és kicsit nehezebben is hajtogatható. Ha valaki kevesebb edzésre és kreatívabb pózokra vágyik, annak érdemesebb valamelyik könnyebb babát választania.
Happy Massage