• Kitti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az igazság az,hogy egy régi kedvencemhez szerettem volna bejelentkezni.Délelőtt hívtam Barbit,de barátnő vette fel -Kitti- és sajnálattal közölte,hogy a hölgy népszerűségére való tekintettel az aznapi táncrendje már betelt.
    Viszont Kitti hangja olyan cuki és buja volt telefonban,hogy rákérdeztem egy randi lehetőségére,amire igenlő választ adott.
  • Megközelítés:

    Közhelyesen szólva a Marina-Partot szerintem elég kevés MT-nek kell bemutatni.Tömeggel metróközeli,autóval sem bonyolult feladat.Parkolás fizetős,de általában mindig akad hely.Lokáció jó,megtalálni könnyű,GPS ház előtt rak le.
  • Helyszín:

    Többször,sőt sokszor jártam már itt,különösebb meglepetést nem okozott.Ízléses berendezés,hangulatfények,zuhanykabinos fürdőszoba sokféle tusfürdővel.A babaszoba tatamival és masszázsággyal felszerelt,részemről utóbbit még soha nem választottam,szerintem tatamin intimebb a masszázs.Otthonos lakás,3 szobában folyik a rendelés,2 fürdőszoba van,diszkréció csillagos ötös,dacára annak,hogy 4 vagy5 hölgy rendel itt.
  • Lány külseje:

    Ajtónyitás után figyelmem először az orbitális méretű mellekre esett,és sokáig nem is tudtam vendéglátóm szemeibe nézni..Természetesen mikor felocsúdtam,belépve rögtön felmértem Kittit tetőtől talpig.Arckitakarás csak diszkréció miatt történt,szép,mosolygós arca van.Cicás szemeit még jobban kiemeli a még ízléses és izgató műszempillája,haja középhosszú és egyenes szálú,finom illatú.Bőre szép,nincs agyontetoválva,mellei orbitálisak,hozzá passzol kerek feneke,lábai szépek,láb-és kézkörmei ápoltak és igényesek.A szó pozitív értelmében véve az a buja bögyös-faros típus,igazán szexi jelenség,ehhez jön kacérkodó viselkedése-szívem szerint már az ajtóban ledöntöttem volna..
    Kérésemre magassarkúban,és babydollban fogadott,olyan jól állt neki,mint a farkam amikor megláttam.
  • Erotikus masszázs:

    A kölcsönös bemutatkozás és udvariassági körök után úgy,hogy még még le sem vetkőztem,de nadrágon keresztül Kitti gyorsan felmérte,hogy mennyire tetszem neki..Miután megállapította,hogy nagyon,és odaadta a türcsit.Fürdőbe el,zuhanyzás közben elégedetten mosolyogtam,mert tudtam hogy nem mindennapi élményben lesz valószínűleg részem.
    Visszatérve a szobába egyeztettük,hogy bár másfél órára jöttem,szeretném egy kicsit megismerni őt,erre egy hosszabb masszázs remek alkalmat adott.
    Bár álló f....-al kicsit nehezemre esett hasra feküdni,de nagy nehezen azért sikerült a dolog.Masszázsa nem az a szétszedős-összerakós sportgyúrás,tanult és ösztönösen jó elemeket viszont felfedeztem benne.Lábtól felfelé halad,kérésemre a masszázst krémmel és nem olajjal végezte.Közepes erősség,de kellemesek és lazítóak mozdulatai.Közben végig dumáltunk,egyfolytában incselkedett velem,amit még fokozott a besimításokkal és benyúlásokkal.A vége felé már komolyan kezdtem aggódni,hogy lukat fúrok a tatamiba,úgyhogy vezényszót nem várva lassan megfordultam,és magamhoz húzva szenvedélyes csókban forrtunk össze.
  • Levezetés:

    Gyakorlatilag innen kezdve gyorsultak fel az események.Kitti illata látványa,az érzés hatalmába kerített.Szenvedélyesen csókolóztunk hosszú percekig,miközben simogattam a gömbölyded formákat.Arcom mellei közé fúrtam,majd belefulladtam ezekbe az egész estét betöltő csodákba.Haját kiengedte,nagyon finom illata volt csakúgy,mint mindenhol máshol is.
    Hátára fektettem,és nyelvemmel indultam felfedező útra.Puszilgattam nyakát,sokáig elidőztem a már sokszor megénekelt melleknél,és kikötöttem a finom,tükörsimára borotvált illatos kis puncijánál.Öröm volt kényeztetni őt,és ő is örült,hogy kényeztetem.Működött a kémia,nagyon is..
    Miután kinyalakodtam magam mindkettőnk örömére és megelégedésére,helyet foglaltam a karosszékben.Kértem,hogy álljon előttem,bele akartam égetni a retinámba ezt a dögös,buja kis tündért.Miután kigyönyörködtem magam,elhelyeztem két párnát a lábacskái alá,és kezdődött a térdre-imára szeánsz.
    Lassú nyelvcsapásokkal vette birtokba farkam.Közben fel-felnézett csábos mosolyával,cicás szemeivel,amivel még inkább fokozni tudta a hatást.Különösebb instrukcióra nem szorult,ösztönösen ráérzett mit és hogyan szeretnék.DT nincs,de nem is éreztem szükségét,a tempót fejecskéjét finoman fogva diktáltam.
    Szégyenszemre nem is bírtam sokáig a kiképzést,és a tempósabb résznél óriásit katapultáltam Kitti szájába.Pont felnézett az ominózus pillanatban,csábosan a szemembe fúrta tekintetét,miközben az utolsó cseppet is kiszívta belőlem.Szerelmünk gyümölcse végül Szilvia barátnőnk tulajdona lett,utána még hozzám bújt,míg vérnyomásom lassan a normálishoz közeledett.
    Fürdőbe távoztam,és zuhanyzás közben elégedetten vettem tudomásul,hogy úgy alakult a randink,ahogy az elején elterveztem.
  • Elszámolás:

    Átlagos,telefonban egyeztetve,a bővebb infó tartalmazza az egyébként a mértékét.Szokás szerint kicsit megfejeltem,de nem feltétlen csak udvariasságból,hanem azért,hogy hálámat fejezzem ki ezért az élményért.
  • Összkép:

    Mint említettem,megvolt köztünk a kémia.Ezen felül Kitti hozzáállása,csábos és kacér stílusa,testi adottságai messze kiemelik az általam meglátogatott hölgyek sokasága közül.Nyilván egyéni szimpátia kérdése is részéről hogy ki mit hoz ki vele egy találkozóból,úgy érzem,nekem sikerült kimaxolni a randit..
Happy Massage