• Evelyn

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az oldalon nézelődve akadt meg a szemen Evelyn adatlapján és az azon lévő infók, valamint egy számomra nagyon kedves kolléganőjétől kapott tájékoztatás alapján nem volt kérdéses számomra, hogy randizzak-e Evelynnel.
    Amikor próbáltam Evyt hívni időpont ügyében, akkor éppen nem tudta felvenni és ismét a számomra nagyon kedves barátnőjével tudtam beszélni. Ő elmondta, hogy egy új üdvöske éppen akkor kezdte meg náluk a működését és szerinte jól érezném magamat egy négykezes masszázson Evyvel és az új lánnyal.
    Mivel Evelyn meglátogatása már egyébként is tervben volt, így „nagy rábeszélést” követően vállaltam, hogy próbabaként részt vegyek Evelyn&Szami első négykezesének „szenvedő alanyaként” egy vélhetően kellemes programon.
    A beszámolót Evelyn szempontjából van értelme írnom, mivel Szami a randi óta már elhagyta az oldalt, így a kifejezetten hozzá kötődő infók már nem időszerűek.
    Így csupán Evelyn ténykedésének bemutatása érdekében szükséges mértékig térek ki Szamira.
  • Megközelítés:

    A tetthelyszín a IX. kerület frekvnetált részén található a Klinikák metró megállótól gyalogosan is reális távolságra, az Üllői út másik oldalán nyíló utcában. A helyszínből következik, hogy minden tömegközlekedés a HÉV kivételével rendelkezésre áll. A parkolás nehéznek tűnik, de a valóságban vagy mégsem nehéz, vagy nekem van irtó nagy mázlim, mert minden látogatásomkor az ajtóban (!) kaptam helyet.
  • Helyszín:

    Egy nemrégiben felújított épület emeletén található a tetthelyszín, ahol a vendég egy előszobába érkezik, ahonnan nyílik a két masszázs helyiség és a fürdőszoba.
    A két masszázshelyiség méretében és színvilágában is jelentősen eltérő, az viszont közös, hogy mindegyikben a fekhelyre kikészített rágótabletták és egyéb szájhigiénia fokozó szerek várják a vendéget.
    Mivel mindkét szobát illetően van már gyakorlati tapasztalatom, így bátran mondhatom, mindegyik szoba alkalmas felejthetetlen élmények szerzésére.
    A fürdő méretében és felszereltségében minden igényt kielégít.

    Azonban tudni kell, hogy ebben a házban a fürdőszoba nem csupán a vendégnek az egyedül végzett felfrissülésére szolgál.
    Erről a kiemelkedően jó szokásról még később részletesebben is írok.
  • Lány külseje:

    A fotói kivétel nélkül, (gondolom, telefonnal készült) amatőr képek, retusmentes állapotban. Nem is szükségesek műteremben készült retusált képek, mert így a maga természetességében jobban átjön és előre vetül az az erotikus kisugárzás és báj, amely élőben vár ránk és amelyet élőben Evyt látva még hatványozottabban tapasztalunk, ami annyira erős, ha valaki fából van, azt is be tudja gerjeszteni.
    Adatlapján a saját információja szerint sem a 40 kg – os kategóriába tartozik.
    Így aki kifejezetten az olyan karcsúságokat kedveli, akinek a derekát szinte át tudja markolni, az Evyben ezt nem fogja megtalálni.
    Viszont nem fognak csalódni azok, akik a természetes kebelcsodákért bolondulnak.

    Figyelem! Akiknek bejön a már van mit fogni, de súlyfelesleggel még nem rendelkező, hibátlan alakú, természetes kebelcsodákkal, gömbölyű popsikkal és a nagyon szép nagyajkakat rejtő kislányosan zárt puncival rendelkező lányok, na ők azok, akik nem fognak csalódni amikor bújós kiscicaként megtapasztalják a közelségét, a vibráló erotikus kisugárzását és szexis érintéseit, netán csókjait.
    Bár Evy nem egy nádszálvékony, tűbe fűzhető alkat, de mégis amikor szorosan összeölelkezünk, akkor mindig az a frenetikus érzésem támad, hogy én vagyok a tű, akin ez a lány most azonnal átfogja magát fűzni és könnyedén belém fog bújni.
  • Erotikus masszázs:

    A kifejezetten erotikus tartalmú részeket kedvelő MT – k számára sem javaslom átugrani ezt a fejezetet, ugyanis bőven adtak a lányok ehhez a fejezethez is kifejezetten erotikus jellegű témákat.

    A lányok az ilyen randik esetében megszokottól eltérően, nem az ajtó mögé bújva vártak, mert az ajtó kitárultával teljes életnagyságban mindkét gyönyörűség ott mosolygott egymás mellett.
    Szinte versengtek, hogy melyik öleljen meg előbb, illetve, melyikük adjon előbb üdvözlő puszikat. Ezen a dilemmám hamar túl lendültünk, egy hármas ölelés közben, a két lány részéről egyszerre elcsattanó puszikkal.

    Ezután az ajtót becsukva, de még az ajtóban állva, jött a fogas kérdés, hogy kijöjjön velem először fürödni. Ez jelképes kérdés volt mert Evelyn letörten a sorsába bele nyugodva mondta, hogy Szami már az érkezésemet megelőzően kijelentette, miszerint ő fog velem először fürödni.
    Ez a kérdés az alapján került szóba, amire már fentebb céloztam, miként ebben a házban a fürdőszoba nem csupán a vendégnek szólóban történő felfrissülését szolgálja. Ugyanis egy nagyon jó szokásként a vendég és a vendéglátó közösen fürdik az érkezést követően és a távozás előtt is. Ez nagyon jól szolgálja a randi előtt egymásra hangolódást és a randi friss élményeinek a közös
    feldolgozását egyaránt.

    A Szamival való közös fürdés után, visszatérve a szobába, Evelyn hevesen érdeklődött. hogy mit csináltunk ennyi ideig?
    Nehogy lemaradjon valamiről és a kíváncsiságát kielégítendő, bemutattam neki saját magán, hogy miként csókoltam Szamit, továbbá, hányféle módon tüntette el a farkamat a szájacskájában. Ezt bővebben kifejtve megmutattam azt is, hogy miként műveltük a francia óra nagyon sokféle módját. Ennek kapcsán Evynek nagyon tetszett a bemutató arról, hogy miközben Szami felváltva vagy csak a makkomat, vagy a farkamat tövig eltüntette, aközben a zacsit és a golyszlikat is felderítette a nyelvecskéjével. Megmutattam azt is, hogy a rudam mindkét oldalát miként harapdálta végig, mintha főtt kukoricát majszolgatna.
    E rövid tájékoztató jellegű bemutatás alapján Evy teljesen megnyugodott, hogy semmi rosszat nem csináltunk.

    Ezután a lányok hasra parancsoltak és két oldalt mellém heveredtek.
    Megjegyezték, hogy mivel még csak most csinálnak először együtt 4 kezest, így lehet, hogy lesznek arra utaló jelek, miszerint nincsenek össze szokva.
    Ezt előre vetítve valódi négykezesbe csaptak bele. Nem kell szakszerű gyógymasszázsra gondolni, a csajok inkább a kellemes érzés hatását helyezték előtérbe és érezhetően azon voltak, hogy nekem nagyon jó legyen.

    Kezdésnek Evy a derekamra ülve masszírozta a hátamat, Szami pedig a fejemnél összecsukott lábakkal térdelve a nyakamat és csuklyásizmomat kezelte.
    Evelyn a hátamról nem mozdulva időközben megszabadult fehérneműjétől és melleivel végig szánkázott a hátamon.
    Eközben Szami a fejemnél pozíciót váltva úgy helyezkedett el, hogy az édes kis puncikája éppen az orromtól olyan távolságba került, ha Pinokkió lennék az orrommal éppen el tudtam volna érni. Nagyon vágytam, hogy megnyalintsam a puncikáját, viszont mivel nyalintáson kívüli távolságban voltam, így csak az ujjaimmal tudtam a kelyhét picit simogatni az akkor még kissé zártan tartott combjai között.
    Szami kezdett egyre közelebb csúszni, így a lábait a fejem mellett egyre inkább széjjelebb tárni, ezzel pedig a puncikáját szinte a szememhez nyomta majdnem nyalintáson belüli távolságra, de éreztem, hogy gondosan bemérve a távot ügyel, hogy a majdnem, az majdnem is maradjon.
    Evyvel a derakamon nehezen tudtam volna Szami puncijához nyalintáson belüli távolságra csúszni, így már indítottam (volna!) a kezemet. Azonban Evy éppen ekkor gondolta úgy, hogy a kézfejem masszírozása nem várhat tovább.

    Tehát konkrétan olyan helyzetbe kerültem, hogy az orrom előtt pár centivel az egyik lány illatos és gyönyörű fiatal puncija, a hátamat szántják a másik lány dús kebleinek kemény bimbói, ugyanakkor nem tudtam mozdulni és a kezemet is hatástalanították. Na kérem, ahhoz kétség nem férhet, hogy ez egy előre kitervelt összeesküvés volt. Át is villant az agyamon, hogy mi lesz itt, ha összeszoknak?

    Ez a fordulást megelőző „kiszolgáltatott” helyzetem is nagyon jó volt, de ami a fordulás után jött, az mindent vitt, azonban az már a másik fejezetet érinti.
  • Levezetés:

    A fordulást követően Evelyn bedobta, hogy itt most Ők meg fognak engem maszni. Ezen nagyon nagyot nevettünk és a lapot véve kijelentettem, hogy állok elébe, de akkor én is megmaszom Őket. Azzal a megnyugtató érzéssel folytattuk tovább, hogy ma itt mindenki meg lesz maszva.
    Azt gondolom nem nehéz rájönni Evelyn szójátékának az alapszavaira. Nem mernék nagy összegű fogadást kötni arra, hogy 10 MT közül 10 MT nem tudná kitalálni, mely szavakból alkotta Evelyn a szóösszetételét.

    Szami a fejemnél maradva a számra ült és a mellbimbóimat kapta be, Evelin pedig a lábamnál maradva az ajkaival kényeztetett a legváltozatosabb formában, hol csak a makkot, hol a teljes farkamamt tövig eltüntetve, oldalt is mindkét felől teljes hosszában nyalintotta és ajkaival finoman harapdálta a farkamat, miközben érzékien érintette a zacsit és a golyszlikat is.
    Én benyaltam Szaminak a puncijába amilyen mélyen csak bírtam, a kis drága pedig kéjesen enyelgett rajtam, gyakorlatilag kiszolgálta magát a kinyújtott nyelvemen. Szamika végig úgy nyomult a nyelvemen, hogy alig kaptam levegőt, de persze vigyázott rá nagyon figyelmesen, hogy néha azért jussak egy kis levegőhöz.

    Az egyik kis levegővétel közben bedobtam, hogy így most nehéz lenne beszélgetni, amikor mindhármunk szájában van valami.

    Közben egy időre Evy is átült a számra azzal a kijelentéssel, hogy nehogy már kimaradjon a jóból.

    Egy új élménnyel lettem gazdagabb, ugyanis a csajok bemutatták, hogy kacagva is lehet szopni, amit úgy prezentáltak, hogy akinek éppen nem voltam a szájában, az kéjesen kacagva biztatott bennünket. Ugyanakkor türelmetlenkedett, hogy most már ő következik a rudamra.

    Közben már Szami is a farkamnál volt és a rudazatomon működött, közben Evy a zacsit és a golyókat tüntette el. Bemutatták, hogy a másodperc tört része alatt miként tudják felváltva tövig bekapni a farkamat.

    Így működve egyszer közelített a kitörés, amit Evy kisajátított magának és a torkán végeztem, nem kellett törlőkendőt használni.
    Ezután pihegés, felváltva kiosontunk felfrissülni a fürdőbe, ami villámgyorsan történt mert jobb volt a tatamin, mint a kádban.

    Újra egybegyűlve kezemmel cirógattam a lányokat, ahol csak értem, amit ugyan úgy viszonoztak, viszont kezükön kívül bevették a cicijüket és puncijukat is. Ezzel sikerült úgy felhergelniük, hogy megváltoztattam a szándékomat a folytatást illetően. Ugyanis nem voltam elkészülve egy második élvezésre, úgy gondoltam, a hátralévő időnket kölcsönösen érzéki cirógatással, simogatással és csevegéssel töltjük.

    Ez nem így történt mert éppen Szami kezében volt a kis Grizzly és egyre nagyobb Grizzly lett belőle. Evyvel hevesen csókolóztunk, Szami pedig mint aki megkapja a jól megérdemelt jutalmát, ha már beletette a rugót a farkamba, akkor birtokba is vette és eltüntette az ajkai között. Nem volt már itt késztetés semmiféle elnyújtásra, visszafogásra, hanem hagytuk a saját mentén alakulni a dolgokat.
    Hamarosan jeleztem Szaminak, hogy érkezem, és mehetek-e a szájába. Bólogatással jelezte, hogy mehet, de már ott is voltam. Na most lett végem, mint a gyalogbékának. Szami hagyott a szájában lenyugodni, Szilvia nem fogyott, Evy pedig eközben semmit nem enyhített a csókolózásunk hevességén.

    Ezt követően jött a korábbra tervezett hármas összebújás és érzéki cirógatások, csókok közötti feldolgozása a randi élményeinek, majd Evelynnel irány a fürdőszoba a közös záró fürdésre.
    A fürdés során csak és kizárólag az idő hiányában nem hergeltük egymást és csak kicsit adtunk az erotikának. Azt viszont tisztáztuk, hogy hamarosan kettesben is randizunk, melynek részleteit elkezdtük felvázolni.
    Lényeg, hogy mindketten erotikával olyan dúsan töltött randit szeretnénk, amelybe bele gondolva már akkor kellemesen bizsergett és azóta is nagyon bizsereg mindenem.
    Ígérem, a részletekről a maga idején beszámolok.
  • Elszámolás:

    Csak a végén került szóba, kb annyi ideig amíg ezt leírtam, tettem a dolgom és nem volt téma tovább.
  • Összkép:

    Evelyn nem most kezdte az erotikus masszázst, de egy kihagyást követően nem rég tért vissza, teljes mellbedobással.
    Sajnos korábban nem volt módom randizni vele, azonban ez a mostani hibátlanra sikeredett.
    A négykezes megoldás csak kiemelte Evelyn képességeit, mert úgy viselkedett amikor a nagy cica a kis cicát vezeti be a sűrűbe.
    Ez nekem annyira kellemes élményt jelentett, hogy bármikor állok egy másik lánnyal egy újabb négy kezes elé, csak Evy vigye akkor is a prímet.
    Négykezes felállásban, de szólóban is meleg szívvel ajánlom mindenkinek akinek számít az igényesség.
Happy Massage