• Ramóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Közel egy éve nem jártam már nála, viszont gyakran eszembe jutottak a szép és kellemes emlékek, így ideje volt felfrissíteni és új élményeket szereznem. Minden próbálkozásom kudarcba fulladt, de a sokadik hívásom után érkezett tőle egy üzenet, amiben visszahívást kért. Végül sikerült elérnünk egymást és megcéloztunk egy időpontot, ami mindkettőnknek megfelelt.
  • Megközelítés:

    A címre pontosan emlékeztem, még a kapucsengő is rémlett, de azért pontosítottunk, nehogy Mari nénihez kopogjak be. Tömegközlekedés egészségügyi sétányira, de az utcában jár busz, ha valaki nem akar fölös kalóriát égetni. Parkolás fizetős, mindig akad hely a panelház árnyékában.
  • Helyszín:

    Új építésűnek nevezhető társasház felsőbb emeletén egyedül fogadja lovagjait. Igazi csajos garzon, ráadásul klíma szabályozza a feltüzelt férfi hőingadozásait. Tisztaság van minden helyiségben, a szobában megfelelő méretű és strapabíró ágyikó. A mozirajongóknak tükrös szekrény, amiben kedvükre nézhetik az élményüket olyan szemszögből, ami éppen jobb rálátást biztosít a találkozó lényegi részére. Persze vendéglátóm is nézegette benne a francia nyelvleckét.
  • Lány külseje:

    Ramóna teste nagyon bejön. Tökéletes testalkata és gyönyörű mellei vannak. Imádom minden porcikáját, és a személyisége is magával ragad. Amit az adatlapján látható fényképeken látni, az a valóság is, nincs benne semmi trükk. Az arca kislányos bájjal, szép mosollyal egy céltudatos lányt takar.
  • Action:

    Izgatott voltam a viszontlátás miatt, de nagyon éheztem már a közelségére, ezért türelmetlenül vártam a megbeszélt percet, hogy a kapun beengedve minél előbb újra lássam, na és persze érezzem.

    A megbeszélt időben hívtam és azonnal felvette, mint aki már bűvölte a telefonját, hogy mikor hívom már fel!? A gyors feljutás után az általam már jól ismert lakásban találtam magam, majd az ajtó becsukódása után üdvözlő csókot kaptam. Falta a szám és húzott magához, miközben nyelveink játszadoztak egymással. Amikor levegővételnyi időre ajkaink nem forrtak össze, folyamatosan dicsérte az illatom, na és az idő közben a kezei közé került férfiasságom.

    Nagyon felizgatott minden érintése, csókjának édes íze és már alig fértem el a nadrágomban. Ramóna is érezte, s miután az övem meglazult, egy mozdulattal kirántotta a naciból, majd átlendítette a derekam körül. A másik kezével is megragadta és úgy húzott magához. Annyira felizgatott, hogy már nagyon kívántam kedves vendéglátóm.

    Ilyen üdvözlés és előjáték után tusolni szerettem volna menni, de még játszott velem. Megfordult és hozzám simult, majd hátra fordulva csókra kínálta ajkait és finom nyakát. Nehezen tudtam magam féken tartani, így erőt vettem magamon és amíg italt készített nekem a játékunkhoz, addig fürdeni mentem.

    Szükségem volt a hűsítő zuhanyra, mert felforrósodott volt a hangulat, de azért igyekeztem, mert az előjátékunk nagyon feltüzelt. A szobába együtt mentünk be, majd az ágy mellett állva heves csókcsatát vívtunk egymással.

    Segíteni szerettem volna a lepedőt leteríteni, de nem engedte, viszont tovább húzta az agyam. Szorosan elém állt, testünk szinte összeolvadt, majd előre hajolt, hogy a lepedő a helyére kerüljön. Már ekkor kész voltam, de ami ezután jött....

    Miután a lepedő a helyére került, ajkaink ismét összeforrtak. Imádom a csókját, mert vehemens, szenvedélyes és közben azt érzem végig, hogy fel akar falni vele. Én viszont őt akartam ízlelgetni, így végül az ágyra kerültünk. Kényelembe helyeztem magam, úgy hogy a tükörben mind a ketten láthassunk mindent, majd elkezdődött a francia lecke.

    Nehezen megfogalmazható az az élmény, látvány és érzés, amit orálisan művel az emberrel. Játszik vele, közben a szemembe néz. Nincs kapkodás, csak az élvezet amit mind a ketten élveztünk. Hosszú percekig változatosan nyalta kéjrudam, majd ajkai ölelésébe kerülve kis kézhasználattal az őrületbe kergetett, de amikor elővettem egy gumit, mert már nagyon akartam érezni máshol is, csak annyit mondott, - Arra még nincs szükség! – Engedtem a csábításnak, mert vele nagyon jó minden, de miután rengeteg nyálat csurgatott kéjrudamra, keményre varázsolta és néha lejjebb is tévedt, gyakorlatilag kérleltem, hogy üljön bele! A gumit a szájával varázsolta rám, majd meg kellett ígérnem, hogy később még kényeztethet, utána foglalt csak helyet rajtam.

    Finoman mozgott, én pedig a testét simogattam, melleit csókolgattam és néha közelebb húztam magamhoz, hogy megcsókoljam. Szenvedélyesen lovagolt, szemeim kényeztette és a látvány a retinámba égett, ahogy vonaglott rajtam. Sokáig nem bírtam magammal, tudom hogyan szereti, ezért finoman gerincre vágtam és hittérítő pózban hatoltam be a vágyak birodalmába.

    Teljes hosszában játszottam a be-ki játékot, mert Ramóna szereti érezni a hímvessző érintését, na és persze nekem is a kedvencem, amikor finoman ki-be járathatom a hancúrlécem. Ahogy péniszem folyamatosan kényeztette a szemei felakadtak, szuszogott és nyögdécselt közben. Már a látvány is izgató, ahogy a gyönyörű testét élvezhetem, de az arca mindent elárult, hogy mennyire élvezi az együttlétet.

    A pózokat nem variáltuk, mert jó volt így mindkettőnknek, hiszen folyamatosan csókcsatát vívtunk egymással, és ajkaink csak addig nem forrtak össze, amig a nyakát vagy a melleit kényeztettem. Ramóna nagyon jó játszótárs. Szenvedélyes szeretkezés volt fülledt erotikával és némi romantikával megédesítve.

    Amikor szemein már láttam, hogy közelít az orgazmus felé, gyorsabban kezdte venni a levegőt és egész teste remegett, az ujjaimmal besegítettem. Finoman simogattam csiklóját, miközben hímvesszőm is ki-be járt benne. Sokat már nem kellett várnom a beteljesülésre. Úgy élvezett el, hogy a törülközőmet mindkét kezével az arcához szorította és ha otthon voltak a szomszédok, talán még ők is hallották, hogy Ramónának milyen jó volt.

    Levezetésként sem engedtük el egymást, még mindig benne voltam és finoman mozogtam, miközben ajkaink összeforrtak. A zene közben elhallgatott, így a szoba csendjét lihegésünk, zihálásunk törte meg, majd a derekánál teste alá nyúlva felhúztam tükör pózba.

    Átkulcsolt lábaival, a kezeivel átölelt, én pedig a popsijánál megfogva húztam magamhoz, miközben mélyre hatoltam benne. Fárasztó volt ebben a pózban szeretkezni, talán mindkettőnknek lassú is, de szenvedélyesen szexeltünk. Végül mindketten hátra hajoltunk, megtámaszkodtunk és gyorsabb tempóra kapcsoltunk. Miután kicsit vadabbul élveztük egymás társaságát és kellően elfáradtunk, Ramóna a gerincemre vágott és ismét lovagolni kezdett. Lassan vonaglott rajtam, majd a fülébe súgtam, hogy akár franciául is beszélhetne...

    Ismét a lábaim közé került, majd játszani kezdett velem. Arra kért, hogy fogjam meg a tövénél, ő pedig négykézlábra helyezkedett. Így kezdett bele egy gyorsabb francia nyelvelésbe. Nagyon tudja miként kell az őrületbe kergetni egy férfit, amikor az a kezei közé kerül. Végig azt éreztem, hogy végre a keze ügyébe, na és persze ajkai közelébe került a kedvenc nyalókája, amit ki akar élvezni teljesen.

    Amikor már nehezen bírtam az orális játéka miatt kontroll alatt tartani magam, akkor arra kértem, hogy lassítsunk a tempón, mert különben vulkánkitörés lesz. Csak annyi időt kaptam a magamhoz téréshez, amíg a lábaim közé feküdt, majd ajkai ölelésébe kerültem. A nyálát rácsurgatta, majd finoman franciázni kezdett, közben végig a szemembe nézett. Egyik kezével a bájdorongom fogta, míg a másikkal a testem simogatta. Ilyen kényeztetésnek nem lehet sokáig ellenállni, nem is akartam, így az ejakuláció előtt szóltam, majd egy nagyot durrantam.

    A vállamra is került, de úgy éreztem van még bennem, ezért a kezembe vettem a sorsom, viszont nem hagyott magamra a játékban. Amíg a kézimunkával elfoglaltam magam, addig Rami a golyóimat nyalogatta, végig egymás szemébe néztünk, majd ismét magömlés zárta mókázásunkat.

    Legalább egy tucat papírtörlőt kellett felhasználnia, hogy minden nyomot eltűntessen rólam, utána együtt mentünk a fürdőbe. Helyet foglalt a mosógépen, és amíg a zuhany alatt magamhoz tértem beszélgettünk. Öltözés után egy kis csevegés, amit egy hosszú csókkal zártunk le, majd az ajtóban búcsú.
  • Elszámolás:

    A fővárosban jól megszokott átlag felett van. Nála az egyik kedvenc befejezésem nem opció, ennek ellenére minden perce megérte! Szóba sem került, csak elhelyeztem egy jól látható helyre.
  • Összkép:

    Ilyen élményben ritkán van részem és a randink annyira felejthetetlen számomra, hogy már lilulni kezd! A visszatérésem nem kérdéses, talán a nála töltött időt meg kell dupláznom, mert Ramóna azon kevesek közé tartozik, akivel olyan jó a szex, hogy nem lehet lelőni a szeretkezés hevében. Potencianővelő a társasága és minden vele töltött perc.
Happy Massage